< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (7. sayfa)
-
-
Faydalandık teşekkürler.
Yanlız biryağ 2 lt fiyatı 32.99 TL idi indirimli gelen fişte 36.49 TL yazıyor o çekilmiş. Farklı gün de değil gece 1-2 gibi sipariş verdim sabah 10:30 da getirdiler. Müşteri hizmetleri için birinin mailini ve telefonunu vermişler ama tel açmıyor mail attık bakalım. Bir şey olacağını zannetmiyorum ya neyse. Allahtan indirim güzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende faydalandım teşekkürler , bakalım ne gelecek.
-
Uygulama yorumlarında hep olumsuz yorum neredeyse yazan herkes şikayetçi memnun değil, strese girmeye gerek yok sanırım henüz sistemleri oturmamış sanırım... Marketyo yeni hali mi acaba bu gönder?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siparişi gelen oldu mu?
-
Bir de şirket çok kurumsalmış gibi banka usulü kişiye özel temsilci atamış gibi göstermez mi iletişim sayfasında :)
Hayır cevap da vermiyor maile telefona :D
-
Az önce siparişim teslim edildi. Öğleden sonra bir siparişim daha gelecek. Sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Az önce siparişim teslim edildi. Öğleden sonra bir siparişim daha gelecek. Sorun yok.ödediğiniz fiyatta değişiklik oldu mu?
-
şimdi aradılar bi ürün eksik nspaslım diye.161 lira tutyordu 155 e düşüyor. bende bilemedim indirimi etkiler falan diye nolur nolamz başka bişi eklettim 162 olmuş yine. bakalım sonuca en son ödemeye nasıl yansıyacak
-
Teslimat görevlisi teslimattan sonra arıyor 70 TL ödemeniz var diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişmedi.
Yuh ya. O esnada istemiyorum geri götür desek paramızı iade ederler mi?quote:
Orijinalden alıntı: eridim
Teslimat görevlisi teslimattan sonra arıyor 70 TL ödemeniz var diye. -
İOS ta sorun yok. Android felaket yavaş.quote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal GaziUygulama o kadar yavaş ki, sinirimbozuldu , bıraktım.
-
Arkadaşlar bende indirim dusmuyor
Benim siparişte geldi .Sorun yok. Fark için kapıda ödeme seçtim sorun olursa iptal edecektim ama fark çıkmadı
-
Kampanyayı mi sonlandirdilar
quote:
Orijinalden alıntı: eridim
Teslimat görevlisi teslimattan sonra arıyor 70 TL ödemeniz var diye. -
1 ürün iptale düştü ilgili ürünün iade yapılmadı ama 3 tl filan salladım
yani iade edilen tutar yapılan indirimden düşüyor bahsedildiği gibi karta iade söz konusu değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 24 Nisan 2021; 11:59:34 > -
sipariş verdim sonrasında site cortladı,sipariş gelir umarım :D
-
bakayım dedim de çökerttiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X