< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (9. sayfa)
-
-
Toplam 3 adet sipariş vermiştim hepsi sorunsuz geldi.
-
Benim ürünlerde geldi eksiksiz.Hiç fark çıkmadı.Çok iyi oldu valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 24 Nisan 2021; 12:57:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: texmo
gönder in elemani bıraktıYanlış ifade ettim pardon. Yakınınızdaki anlaşmalı marketten Gönder kendisi getiriyor. Bize mesela Namlı diye bi hipermarketten getiriyorlar.
-
Benim 1 ürün yanlış geldi.müşteri temsilcisini aradım.gidip siz değiştireceksiniz dedi.bunların getir gibi diğer uygulamalar karşısında hiç şansı yok.zaten uygulamalarına girilemiyor bile.bu şekilde piyasada tutunamazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site tekrar çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 saat gecikmeli de olsa ürünler geldi.. 160 liralık ürün 85 liraya alındı.. Hem de market fiyatı üzerinden.. Açıkçası böyle bir indirim karşısında ufak tefek sorunlar göz ardı edilebilir..
Gönder sistemini biraz düzeltip ufak tefek kampanyalarla müşteriyi kendine çekse daha iyi yerlere gelir zannımca.. Çünkü adamların en önemli avantajı size ürünleri getirdiği markete siz gitseniz aynı fiyattan daha aşağıya alamayacak olmanız ve tabii ki böyle kampanyalarla çok daha uyguna alabilir olmanız.. Getir vs. uygulamalar tamamen fiyat şişirilmişliği ile bizlere sözüm ona kampanya yapıyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani iade tutar indirimsiz fiyattan oluyordu. Buraya açık açık yazmakla hata ettiniz.
Ürün fiyatı: 11.95 - indirimli: 9.95
Bankaya bildirilen iade: 7,86 tl
Ankara'da haftasonuna sipariş verebilen var mı şu an? Sadece pazartesi çıkıyor onda da 30 TL gidiyor tabii. 160/40 oluyor.
-
-
Az once kurye urunleri getirdi. Abi diyor kabus gibi bir gun yasiyorum sistem çökmüş, yeni siradaki adreslere ulasamiyoruz insanlara anlatmakta cok zor. Biraz sabir geliyor arkadaslar
2 adet sipariş verdim. Sorunsuz bir şekilde geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
160/70 olursa 90 kalıyor. Bunun sayacapğı market kampanyası var mıdır?
O kadar ilkel kodlamışlar ki, şifremi unuttum yasptım sms ile şifremi yolladılar. yani şifremi görebiliyorlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 24 Nisan 2021; 13:31:40 > -
15 dakika gecikmeyle ürünler elime eksiksiz bir şekilde ulaştı.
güvenemediğim için elden ödemeyi seçmiştim. tam fiyat aldılar.
cidden sıcak fırsat oldu.
başka fırsatları kovalamak adına durmak yok.
-
Gecikmeli de olsa sipariş gekdi
Dün sipariş verdim bugün teslim edilecek. Teslimat tarihi seçerken cumartesi ve pazar günüde seçilebiliyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: agilsBölgesinde olup olmadığını merak eden arkadaşlar için:
düzcede afyonda falan olup ta izmirde olmamak ne bileyim garip geldi.
arkadaşlar, problem yaşarsanız muhatap bulamayacağınız bir sistem. ve ben bu problemi yaşadım. 161 tl lik sipariş vermiştim, ürünün birini benden habersiz iptal ettiler. gelen kurye 17tl fark çıkıyor dedi. adamı ugrastırmamak için ödedim. sonra niye bu fark çıkıyor diye kontrol edince benden habersiz iptal ettikleri ürün yüzünden 160/40 kampanyası da iptal olmuş ve 23tl lik iptal olan ürün yüzünden 17tl daha fazla ödedim. eee ne avantajı kaldı o zaman. kapıda ödeme isteyen kuryeye ödeme yapmadan fişinizi inceleyin. eger iptal olan ürününüz yüzünden kampanyanız iptal olduysa bundan dolayı fark istiyorlarsa bence teslim almayıp geri gönderin. eger ürünlerinizde bir hata varsa değişim için magazaya gitmeniz gerekiyor bunu da unutmayın
-
benim ürünler geldi. normalde 3 kefirin biri yoktu. bende başak kefir ekletmiştim. siparişime baktıpımda da 3 kefirin dse üstü çilmi ştedarik edilemiyor diyor. oysa ilk söylediğim gibi 2 istediğim 1 de sonradan eklediğim kefir geldi. bakalım fiyatlara nasıl yansıyacak
bu ara 11 - 11 30 arasıydı teslimat 13 de geldi. kaşar vardı yumuuşamaya başlamıştu. artık ne kadar dışarda vakit geçtiyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Nisan 2021; 13:41:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X