Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaçacak ülke bakıyor herhalde Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim 

• kendine geldi site sakin olun Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim 

• Siparişim geldi bir ürün eksikti onun icinde bankaya iade geçilmiş uygulamada görünüyor güzel bir uygulama teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciceros

Siparişim geldi bir ürün eksikti onun icinde bankaya iade geçilmiş uygulamada görünüyor güzel bir uygulama teşekkürler

tüh boşuna daha pahalı ürün eklettim. demek orantılamadan direk düleceklerdi. neytse artık bi dahakine ellemeyiz Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim 

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    gönder in elemani bıraktı
  • Şu an çökmüş gözüküyor uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş geldi vaktinde. Bir ürün yoktu onun için aradı market göndermeyin dedim, diğerleri tam. Yalnız getiren kurye 2 lira para istedi. Zaten %10 fazla provizyon ödeme yapmıştım böyle bir şey olmaması için. Adama provizyondan çekilmiyor mu dedim. Yok o ayrı falan dedi ben de boşver deyip verdim. Marketin fişinde indirimler falan yazmıyor. Direk tutarlar yazıyor. Şimdi uygulamaya baktım indirimler falan düşülmüş ona göre karttan para çekilecek gözüküyor. Ama bu 2 lira istenmesi kuryenin mi çakallığı mı yoksa iş bilmezliği mi anlamadım.

• Resmen dolandırıcılar paraları alıp siteyi kapadılar, müşteri hizmetleri telefonu açılmıyor. Ülke ne hale geldi!

• site çökük
  • Hırsız var....!!! Bankaya provizyon iptali için dilekçe gönderdim.

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 24 Nisan 2021; 12:13:52 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    80 tl tutmuştu 57 tl olarak güncellenmişler , indirime dokunmadan eksik ürün tutarı düşülmüş helal olsun adamlara

• Site patlamış sipariş verdik patlamayız inşallah

Edit site düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 24 Nisan 2021; 12:13:34 >
  • Telaş yapmayın hemen benim ürünler geldi. Göndere teşekkür ederiz. Ayrıca o kadar indirim oluyor 3-5 lira fiş fatkının peşinden koşmayın.
    Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 24 Nisan 2021; 12:22:57 >
  • 160/70
    hala
    geçerlimi?
  • Dün sparis verdim, bu sabah tam vaktinde teslim edildi. Konu sahibine teşekkürler

• Bizim ürünler de az önce teslim edildi

• Buradan yazılımı yapan arkadaşlara selamlarımı gönderiyorum
  • Dün akşam verdiğim 2 sipariş bu sabah geldi. Teşekkürler konu için.

• Siteye girilmiyor şuan bekliyorum sipariş vermek için

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.