Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha bu arada dün İNDİRİMSİZ aldığım ürünler bu gün zamlı olarak geldi. birde onların farkı var Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim bir günde ürüne zam yapmışlar

• 162 liralık siparişim için indirim düştükten sonra 92 TL + %10 provizyon ödemiştim. Eksik bir ürün nedeniyle 40 TL indirim iptal olmuş, gelen kurye benden 25 lira daha istedi iptal ettim siparişi geri götürdü. Kuryeye üzüldüm o kadar uğraştı ama aptal da değiliz.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam yarına servis dolmuş pazartesi gununede 30 TL inmiyor. Çözüm var mı bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerNowa

arkadaşlar, problem yaşarsanız muhatap bulamayacağınız bir sistem. ve ben bu problemi yaşadım. 161 tl lik sipariş vermiştim, ürünün birini benden habersiz iptal ettiler. gelen kurye 17tl fark çıkıyor dedi. adamı ugrastırmamak için ödedim. sonra niye bu fark çıkıyor diye kontrol edince benden habersiz iptal ettikleri ürün yüzünden 160/40 kampanyası da iptal olmuş ve 23tl lik iptal olan ürün yüzünden 17tl daha fazla ödedim. eee ne avantajı kaldı o zaman. kapıda ödeme isteyen kuryeye ödeme yapmadan fişinizi inceleyin. eger iptal olan ürününüz yüzünden kampanyanız iptal olduysa bundan dolayı fark istiyorlarsa bence teslim almayıp geri gönderin. eger ürünlerinizde bir hata varsa değişim için magazaya gitmeniz gerekiyor bunu da unutmayın  

kapıda ödeme mi seçmiştiniz yokda online mı. benden de bi ürün eksik olunca aradılar bendde nolur nolmaz ürün eklettim 160 ı geçsin diye. üstte kampanyayı bozmuyorlar iade de demişbi arkadaş. acaa ödeme yönetmiyle mi ilgilki

• MrCetintas kullanıcısına yanıt

Hocam bende de aynısı oldu sizde 15 dk oldu halen siparişlerimde gözükmüyor sizde son durum nedir konuyla alakalı ulaşabildiniz mi müşteri hizmetlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahya90 -- 24 Nisan 2021; 13:56:9 >
  • Sipariş verirken pazar gününe yer vardı.
    Ödeme yaparken yer yok dedi, pazartesiye kaydı 30tl indirim iptal oldu.

Enkaz bir uygulama. Sipariş kombili olsaydı., Bı daha kolay kolay yanından geçmem.
    Getir istegelsin bu piyasanın ağa babaları. Profesyonelleri..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

online ödeme seçmiştim. %10 fazlası ile karttan ödedik. bide kapıda çaktılar. muhtemelen thh ye şikayet edeceğim.

• mag13 kullanıcısına yanıt

Tamamen aynı durumla karşılaştım. Siparişimden 2 ürün eksik geldi, toplam sepet tutarı düştüğü için 25 TL daha para istediler, şaka gibi. Hem ürünler eksik geldi, hem de borçlu çıktım. Direk iade ettim, bir daha tövbe, kurye arkadaşa yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün 2 sipariş verdim ilk olan dün geldi 2. bugün geldi 1.5 TL fark aldı. Bence semtlere göre değişen marketlerden dolayı bu tarz sorunlar oluyordur. Ben Şişli bölgesindeyim Namlıdan geliyor ve hiç bir sorun olmadı hatta arayip sordular isterseniz erken getirelim diye . Umarım çok kişi faydalanmıştır. Kısıtlı bütçe ile ev gecindiren ailelere çok iyi gelmisdir bu zamlardan sonra.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

İade etseydiniz. Bu tarz sorun varsa geri gitsin yazık amaç zaten kampanyadan faydalanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha102010 -- 24 Nisan 2021; 13:53:3 >
  • Sepet 159 lira tutmuş kurye sağolsun aradı 2 liralık ekleme yaptı ayriyeten bi fiş kesmiş onuda nakit verdim, sorunsuz sipariş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Nisan 2021; 14:1:17 >
  • taha102010 T kullanıcısına yanıt

kuryeyi tutmayım belki ürünlerin fiyatı artmıştır diye ödeyim dedim. bilseydim böyle bir durum olduğunu iade ederdim kapıda. uğraştığımız şeylere bak ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Dün sipariş verdim bugün teslim edilecek. Teslimat tarihi seçerken cumartesi ve pazar günüde seçilebiliyordu.

Dün akşamdan gece 12'ye kadar denediğimde teslimat tarihi yoktu, 12'den sonra da pazartesi hariç seçilemiyordu. Ne diyelim sağlık olsun.

@hasosman Pazartesiye kadar geçerli sanırım 30 TL indirim de. Yapacak bir şey yok maile telefona cevap da vermiyorlar biz de sipariş vermeyiz napalım.

• Rezillik şimdi arandim urunlerin yarisi yok. Tavuk aldim 23 liraydi kilosu, 34 oldu diyor. Baska urun Ekleme yapalim diyorum hesabi kestik diyor. Getirme dedim bosuna. Can sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor. Bizim bölge icin cöp

İzmit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 24 Nisan 2021; 14:13:57 >
  • Balıkesir'de anlaşmalı market Happy ama ürün çeşitliliği çok az.

• 160 a 100

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

• Sabah 10.30 teslim saati seçtiğim sipariş bu saat oldu hazırlanıyor a bile geçemedi 🙄

• ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

aynen hocam ben de anlamadım eskişehirde de yok :/

• yahya90 Y kullanıcısına yanıt
    Mail yoluyla ilettim durumu gece. Sabah dönüş yapmışlar merkeze ilettiklerini söylediler. İade süreci biraz uzun sürebilir dediler. Sipariş oluşmamış yani o ücreti iade almaya bakacağız artık. 6tl farkla kapıda ödeme olarak verdim aynı sepetin siparişini eksiksiz ve yazan fiyatta geldi.

• Siparişler eksiksiz gelmiş, üstüne 2 tl iade provizyon bildirmişler. Kendi adıma memnun kaldım bu alışverişten.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.