Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bir sıkıntı yaşamadım eksik yoktu, 5 tl fazla ödedim o da gramaj farklılığından. Yerel marketlerle çalışmasından kaynaklı sorunlar farklılık gösteriyor muhtemelen
  • Benimki de sıkıntısız teslim edildi. 15 dk gecikme oldu sadece. Konu sahibine teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CeyKalDa yararlandı mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur KESER

ödeme yapılamadı dedi, 2 kere ödeme almış. iptal nasıl ederiz sitede çökmüş girilmiyor.

Bende de ödemeyi 1 kere aldı uygulama düzeldikten sonra baktığımda siparişlerimde görülmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Geçen ay 160/50indirim oluyorken deneme amaçlı bir sipariş vermiştim, bölge müdürü arayıp yoğunluktan iptal ediyoruz dedi, banka kartı ile online ödeme yaptığım karta iadem bir türlü yatmadı, müşteri hizmetleri kesinlikle sıfır. İadem yatmadı diyorum yoo yatmış diyor. Uğraşlar sonucu 15gün sonra iadem yattı.

• josrdr kullanıcısına yanıt

yararlansa pek çok teşekkür ederdi.

• zorda olsa bır kere faydalandık yeter de artar teşekkürler

• Benimde ürünler geldi eksiksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi ya tesekkürler sıvı yağ tereyağ vs ihtiyacımı aldım. Ama kapıda ödeme ücreti dğn akşam baktığımda yoktu şimdi 6₺kapıda ödedim. Keşke siparişi dün verseydim

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    İlk sipariş olmasına rağmen Ramazan hediye çeki bir tek sizde var anlaşılan 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim siparis zamaninda geldi, herhangi bir eksiklik de olmadi, gramaj farkindan fazla para da istemediler.

• Kredi kartı numarasını girdiğimde geçerli bir kart girin diyor bu durumla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ile online satın almayın. 5.90 tl fazla verin ve kapıda ödeme yapın. Tamam donanimhaber ölücüleri dünya çapında bir üne ve şöhrete, nama sahip ama; 80 liralık indirim karşısında 5.90 tl yi de kendi güvenliğiniz için verseniz iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

İlk sipariş olmasına rağmen Ramazan hediye çeki bir tek sizde var anlaşılan 😃

1 hafta önce uygulamayı indirip üye olmuştum, sonra silmiştim yer kaplamasın diye. Baya indirim tanımlamışlar aynen  

• sonunda yaptım pazartesini seçince oldu  

• .Eray. kullanıcısına yanıt

100 e 30 düşmüyor ama

• EneRGy. kullanıcısına yanıt

online aldım hocam bir sorun yaşamam demi

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt

akşam veya öğleden sonra bir saat seçin ben demin seçince oldu düzelttiler mi naptılar bilmiyorum tekrar deneyin hemen siparişi yapıştırdım

• 2 tane 2 lt ayçiçek yağı, 3 tane taze kaşar aldım; yağlar bedavaya geldi, teşekkürler.
  • siparisim sorunsuz geldi eksik urun fazla odeme olmadi sadece birkac saat gecikti haber veren arkadasa tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.