Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende de durum ayni.
  • Bende yarın teslim seçtim bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişin 1 saat önce gelmesi gerekiyordu şimdi tüm siparişi iptal etmişler. Onlara güvenip gelecek malzemenin lazım olduğu yemeğe de başlamıştık büyük fiyasko. Bir daha bedava verseler bulaşmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yarın teslim edeceğiz diye yalan söyleyip iptal etmişler bölge sorumlusu vedat ceyhan  552 7304776

aşağıdaki resimde siparişinizin solundaki menüde müşteri hizmetleri yazan yerde bölge sorumlusu mail ve telefon bilgileri var.

Şikayet edin. Madem altından kalkamayacaksınız böyle bir işe girişmeyeceksiniz.

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 24 Nisan 2021; 17:50:32 >

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Gönder kendisi getiriyor. Trendyol Market gibi.

• Hiç aramadan sormadan iptal ettiler. Hazırlanıyordan iptale geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişim iptal oldu. telefon açayım dedim sebebini öğrenmek için meşgule düşüyor. Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim 

• Büyük ihtimalle marketler kapandı o yüzden iptalleri geldi diyebilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim siparişim 3 saat geç geldi, birkaç kez aradılar gramaj fiyat değişikliği fiş karışıklığı vs. %10 provizyonlu ödemiştim sorunsuz aldım

kampanya güzel ama web site yazılımı, mobil uygulaması kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 24 Nisan 2021; 18:13:1 >
  • Siparişim geç geldiği gibi 60 TL'lik Ayçiçek yağını da getirmediler. Bölge sorumlusu sürekli bir sallama eğiliminde. Çözüp aynı gün getirmen lazım ürünü. 20 senelik ölücü olarak bu dolandırıcı firmadan uzak durun diyorum. Yarında getirmezlerse Pazartesi günü UYAP'tan suç duyurusunda bulunacağım ve CİMER'e yazacağım. Bankayada bugün provisyonu durdurmasına ilişkin dilekçe gönderdim.

• Bölge sorumulsu vedattı benim de. sipariş geç geldi ama tamamı geldi. meyve sebze karışık.

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

3 katlı Papia istedim 4 katlı göndermişler. Yalnız 1₺ fark aldı süper oldu teşekkürler. 😎
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Gönder kendisi getiriyor. Trendyol Market gibi.

Biliyorum hocam, acaba dedim pazartesiye verip pazar alma gibi bir şans var mı da bunlara güvenip o toplara asla girilmemeli çok amatör bir görüntü var hiç sipariş vermeyeceğim iki indirim alalım diye bunlar evde yokken getirir kapı önüne falan bırakır gerek yok. Teşekkürler.

• Bütün siparişler iptal edildi ya
  • Benim siparişte 10 TL blendax şampuan indirimi de vardı. O indirim iptal olmuş. Böyle birşey yaşayan oldu mu arkadaşlar?

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt

4 katlı yazdığına bakma, ağırlık&maliyet olarak toplamda 3 katlı papiaya denk o. :=)

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 3 katlıda 150 tane var bunda 120 tane. Keşke 3 katlı getirseydi. 😄
  • Benim bu sabah ilk siparişimi sorunsuz getirdiler, yarın için de bir sipariş verdim. Bakalım onu da getirirlerse muazzam olur. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Arkadaşlar Komili 5 lt teneke 65 liraya iyi mi sizce? Bu kampanyadan bağımsız..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.