Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

@HmB_SaL @TH3ROCK

PC de sorun olmuyor.

Alıntıları Göster

Hem pc hem de mobilde denedim, tarih gostermiyor daha dogrusu. Belkide dolmustur.

• @taha102010

Teşekkürler, güzel bir alışveriş oldu. Sorunsuz gelir ve fiyat farkı çıkmazsa çok başarılı.

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim
  • İptal ettiler neresinden bakarsan rezillik. Ertesi gün getirirsin iptal etmek ne demek?. Yiyemeyecekleri yaprak dolmasını yemeye çalışmışlar. Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şubat ayında yaptığım alışverişte hava muhalefeti dolayısıyla siparişimi iptal etmişlerdi.o zamanki mevcut kampanyalar yeniden yüklenmişti.şu an iptal için durum ne olur yarın deneyip görmek lazım

• Bir iptalde bende bana geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadarki en memnuniyetsiz siparişim oldu. 50li fairy aldım. 43lü geldi. Kaşar aldım. Paketli değil blok kaşardan kesilmiş halde geldi. Sipariş 2 saatten fazla gecikti. Doğru düzgün bir müşteri hizmetleri yok. Uygun fiyat olmadıkça kullanmayı düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi teslimat seçersek kampanyasız fiyattanmı getiriyorlar acaba.

• Su bir siparişi sorunsuz teslim alıp ikinciyi sipariş edenlere engel olurlar umarım. Bu aç gözlü zihniyet TazeYe uygulamasını da 1 ay içinde hakkın rahmetine kavuşturdu.

• 3 hesaptan da söyledim umarım sıkıntısız gelir,kampanyayı paylaştığın için teşekkürler

• Dur ben de kendimi tatmin edeyim. 39095284 hesaptan söyledim. İlk siparişten sonra geri kalan 39095283'ü iptal olursa üzülürüm ama.

• getir antalyada varmı acaba market

• Paylaşan arkadaşa teşekkürler faydalandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahakt

İstemediğimiz ürünü bunu istemiyorum dediğimizde iade alıyorlar mı hocam? Hiç tecrübe etmedim gönderi o sebeple soruyorum. Bir de tutar düşerse kampanya iptal olmasın?

88 TL Provizyona Giren Siparşimde 69 TL Ürün Yerine 94 TL Ürün Getirmişlerdi. Fark İstediler. Ürün Farklı ve Pahalı Dedim Almadım. 88-69 Olarak Provzyondan 19 Çekti. Rakamları Yuvarladım.

Şimdiye Kadar Olumlu Yazdım Hep Bu Sefer Olumsuz Yazayım.

1- Ön Ödemeli Kart ile Ödeme 3D Girilmesine Rağmen Olmuyor. Defalarca Paycell Denedim Olumsuz.

2- Bugün 172 TL lik Sepeti 76 TL ye Saat 1 Gibi Aldım. 16-16:30 Arası Teslimat Seçtim. Gelmedi. Akşam Whatsapptan Yetkiliye Yazdım. Mağazaya Geç Düştüğü İçin ve 17 de Kapandığı İçin Gelmemiş. İptal Olur O Dedi. Böyle de Saçma Bir Sistemleri Var. Tecrübe Ettik. Saçmaladıklarını Çok Söyledim Ama Bakalım Yarına.

• İptal edilen siparişlerden sonra karta ücret iadesinde sıkıntı oluyor mu benimde siparişim iptal edildi şikayetvar a baktığımda ücret iadesiyle alakalı sorun yaşayan çok kişi var malesef.İlk siparişimde de parayı çektiler ama sipariş oluşturulmadı, gözükmüyor siparişlerim kısmında onun iadesi daha zor olucak Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim  en güveniliri sipariş gelince kapıda ödeme yapmak

• Başarısız bir uygulama. Benim de sabah verdiğim sipariş iptal edilmiş. Allahtan, tam güvenemediğimden kapıda ödeme seçeneğini seçmiştim iade olayıyla falan uğraşmak zorunda kalmayacağım.

• 170 küsur liralık alışveriş, kapıda ödeme komisyonuyla birlikte 92 liraya geldi. Vaktinden 1 saat sonra herhangi bir sıkıntı yaşanmadan ürünler geldi. Fakat uygulama çok kötü. Hiç stabil değil. Çok cazip bir kampanya olmadıkça alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

• Siparişimi iptal etmisler. Bedava verseler uğraşıp da siparis vermem artık. Zaten bu rezil android uygulamasiyla harcadigin vakte yazik. Getir yemeksepetinin tirnagi olamaz rezil herifler. Cok sinirlendim sabah sabah iptali görünce. Altindan kalkamayacaksan girmeyeceksin ise. Kredi kartini verdik insallah sorun yasamayiz.
    Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

• Az önce aradılar istediğiniz ürün yok şunu verelim vs. dedi. İptal ettirdim.
  • Sipariş verdim şampuanda 30/10 cips kategorisinde de 20/8 indirim vardı cipslerden birini tedarik edememişler cips kategorisindeki indirim bozuldu tabi yalnız tuhaf olan 20/8 cips indirimini iptal etmesi gerekirken onu değilde 30/10 şampuan indirimini iptal etmiş totalde 8 TL zarar edecekken 10 TL zarar etmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 25 Nisan 2021; 11:59:39 >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Benim de cipslerden biri gelmedi ama 20 nin altına düşmesine rağmen siteden baktığımda cips fiyatını indirimli fiyattan direk düşmüşler. Yani 15 liralık cipse 8 liralık indirim uygulanmış gibi. Bir bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.