Fiyatlar çok yüksek arkadaşlar alınabilecek piyasa altına gelecek pek birşey göremedim ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (18. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yahya90Hocam müşteri hizmetlerine whatsapp dan yazdım ben merkeze ilettim 2 güne yatar dedi iadeniz ama hiç güven vermedi bana söyledikleri 3 haftadır ücret iadeleri yatmayanlarla dolu şikayetvar...
Alıntıları GösterAz önce mail atmıştım. Bir de öyle deneyim. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğunuz bölgedeki marketle ilgilidir.benim bulunduğum bölgedeki markette fiyatlar uggun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Dün sipariş verdim. Saat 12 de getirdiler. Allah razı olsun kardeş. 174 liralık alışveriş yaptım 104 lira aldı benden. Aldığım ürünlerin hepsi market ile bire bir aynı fiyat. (Esenler/İstanbul)
Benim siparişler geldi. 166 TL yerine 98 ödedim baya karlı bir alışveriş oldu. Birkaç ürün yoktu arayıp alternatif gönderelim dediler olur dedim. Gayet güzel oldu.
Sanirim iptal durumu marketlerle alakalı. Ben Ümraniyeden seyhanlar marketten verdim çok ilgililerdi. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Uygulama yavaş ama benim için olumlu bir alışveriş oldu. Bu aralar eve siparişi bol yapıyorum ileride yine kullanırım büyük ihtimalle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akainu
Ahaha gerçekten getir, banabi, trendyol vs. aratan bir uygulama olmuş. Bana indirimi 160/80 uygulamadı. 160/70 olarak uyguladı. İlk başta baktığım ithal muz fiyatı 15.90 iken sepette 23.90'a çıktı. İyi tamam dedim siparişi verdim. Şimdi de siparişim iptal edilmiş. Yanından geçmeyiniz, geçirmeyiniz. Garip bir şey de almadım. Pirinç aldım, muz aldım, pekmez, makarna. Hadi pekmez olmayabilir anlayışla karşılarım diğer üçünün bir markette olmaması ilginç bir durum.Müşteri hizmetleri görüşmesinde marketimde ürünlerin yarısı yokmuş xd trajikomik bir durum. Genelde ekli olmayan bireysel numaraları açmıyorum. Kurumsal bir numaradan iletişim kurulur diye beklemiştim. Muadil seçeneğini de tercih etmenizi tavsiye etmiyorum. Genelde muadillerde laviva söylediysem hobby bayram çikolatası yollanıyor. Şu ana kadar hem fiyat hem hız açısından banabi önceliğim.
Bu arada bulunduğum bölge de İstanbul'un en kalabalık semtlerinden biri. Yemeksepetinin en çok sipariş götürdüğü ilçelerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akainu -- 25 Nisan 2021; 13:12:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar yorucu bir haftasonu oldu.
4 sipariş verdim 2 si iptal oldu 2 si geldi.
amacım zaten 1 kendime 1 tanede anne babamın dairesine 1 er sipariş vermekti. 4 siparişi kendime vererek sömürmedim. Ama şu var insanlar üyelik alıyor kampanyadan yararlanmak istiyor telefonlarını bilgilerini veriyolar 70-80-90 tl lik indirim elde ediyolar. Ve sen sebepli sebepsiz nedenlerle insanların siparişini iptal ediyosun. Bir kampanya yapıyosan o hafta sonuna göre hazırlık yapıp marketlerini bilgilendirip personelini arttıracaksın çağrı merkezini güçlendireceksin 2 günlük yapmışsın kampanyanı önlemlerini alacaksın o sorumluluğu alıyosan altından kalkacaksın demek ki alt yapın yok çağrı merkezin yok eleman eksikliğin var yapamıyosun girişmeyeceksin bu işe.
İstanbulda bakırköyde avcılarda kadıköyde alan adam ile izmitteki aydındadaki bursadaki afyondaki ankaradaki nin bir farkı yoktur. Bu işi yapıyosan bölge olarak teslimatı vaadediyosan müşterine bu işi %99 yapacaksın memnun edeceksin. Siparişlerini sorunsuz alan müşteriler var (Forumdaki arkadaşlarımız örnek) diğer bölgede siparişi iptal edilen adamın günahı ne? mağduriyetini gidersene.
O kadar yalancılar ki iptal edilen babamın siparişini abi yarın getiricez diye yalan söyleyerek iptal etmişler.
Şunu gördüm 1 gün önce akşam 21:00 den sonra siparişi vererek bir sonraki gün mutlaka sabah 10:00 - 12:00 - 14:00 saatleri öncesine teslimat seçmelisiniz. Siparişi gece yada bir gün önceden sabah saatlerine vermelisiniz ki 1-2 saat geç getirme payınıda düşünürsek gelsin.
Akşam 16:00 dan sonra olan teslimatlar %90 iptal edilecektir (gelenler oldumu tabiki oldu) bölgedeki marketin kapasitesine ve sipariş yoğunluna bağlı dediğim gibi %90 iptal ederler.
O yüzden bu saatten sonra boşuna sipariş geçmeyin. Nedenmi? %90 iptal olacak yetişmeyecek 15:30 teslim edilecek denilen sipariş 1 ila 3 saat aralığında geç geliyor iptal ederler. Ayrıca kampanya 25.04 son gözüküyordu yarına kalırsa pazartesi fiyatlarından gelir kapıda fark ödersiniz.
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 91,64 ve 91,87 iki siparişim geldi.
Siparişlerim hep sanal kartla yapıldı İptallerim provizyonda kaldığından hemen geri yapıldı.
Bir daha asla bulaşmam. uygulamasınıda sildim.
-
Benimkiler piyasa fiyatinin yarisina geldi hep neredeyse
Ankarada yunus marketten geliyor urunler. Gonder uzerinden sayisiz siparisim oldu birkac ufak aksaklik disinda hep memnun kaldim.
Kampanyayi kacirdim diye uzuluyordum es kaza sali gune teslim olacak sekilde bende kampanyanyadan yararlanabildim.
Sipariş Verdim Ama bugun dolu gözüküyor yarına seçtim kamapnaya yarına geçerli mi benden kapıda fazla ücretmi isterler 85 TL indirim uyguladı
-
Şimdi göremedim ama 2 ay önce üye olurken ve kampanyadan yararlanırken aynı adresin kampanyadan 1.kez yararlanabileceği ve aynı adresten başka üyelikle yapılan kampanyalı siparişlerin iptal edileceği ile ilgili ibare vardı diye hatırlıyorum.
Siparisim bu sabah geldi. Sorunsuz güzel. Iyi alisveris oldu.
Haber veren arkadaşa teşekkürler siparişim az önce geldi 166 Tl tutan alışverişin üç ürün olmadığı için 22 Tl si iptal edilmiş telefonla arayıp bilgi verdiler kapıda 146 Tl tutar için indirimlerle beraber 74 Tl çekildi yer Afyonkarahisar
-
hocam iptal olan siparişte ödeme provizyonda oldugu için bir gün sonra ödeme de iptal oldu.
-
2.siparişte geldi. Bir ürün kalmamış napalım diye aradılar, başka bi ürün ekletip kapıda 5 liralık farkı verdim . Problem olmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya devam ediyormu hala kullanan varmı bugün
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStarFiyatlar çok yüksek arkadaşlar alınabilecek piyasa altına gelecek pek birşey göremedim ben
4lt komili ayçiçek yağı var 59.99 tl
48 li doğuş demlik poşet var 11 tl
arayınca bulunuyor
Kampanya paylaşımı için teşekkürler firmayı daha önceki duymuştum fakat 160/70 indirim olunca ilk siparişimi dün verdim. Bugün 13:00-13:30 teslimatlı siparişi 14:15te getirdiler. Ankara Yunus market siparişi hazırlamış meyve-sebze ağırlıklı sipariş vermiştim ve internet üzerinden alışveriş olduğu için gelen meyve ve sebzelerde ona göre seçilmiş bir daha sipariş verirmiyim kampanyasız olarak vermem migros sanalmarketin gözünü seveyim kampanya olursa gönderden yağ-çay-şeker-deterjan gibi ürünleri almak için kullanabilirim.
-
Ben 1sipariş vermiştim şikayet gelince 2. Siparişi girdim acaba durum ne olur diye sorunsuz geldi aynı adres
Dünki siparişim iptal olmuştu. Son kez bugün tekrar denemek istedim. 14.30-15.00 arası teslim edilecekti, yine teslim olmadı. Müşteri hizmetleriyle görüşüyorum teslim edilecek mi diyorum, kesin birşey söyleyemiyorum isterseniz iptal edin diye cevap veriyorlar. Enteresan bir firma, çok kurumsallar. BRAVO.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X