< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (19. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar.
Teslimat Seçeneği aktif değil. ( Diğer tarihleri göster) e basıyorum hiç bir şey göstermiyor. Sipariş veremiyorum ...
Sizde de öyle mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 25 Nisan 2021; 15:30:25 > -
Dün sipariş iptal olmuştu, bugün tekrar sipariş verdim bu defa eksiksiz geldi. Yine hazırlanıyor olarak yazıp iptal olmasın diye, bölge sorumlusu arkadaşı aradım, kurye yoğun olduğundan kendisi getirdi. Amatör ruhlu ama iyi niyetli bir uygulama:) Haber veren arkadaşa teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erdalyelMerhaba arkadaşlar.
Teslimat Seçeneği aktif değil. ( Diğer tarihleri göster) e basıyorum hiç bir şey göstermiyor. Sipariş veremiyorum ...
Sizde de öyle mi ?
Dün de dediğim gibi teslimat saatleri dolunca öyle görünüyormuş.
-
merhaba kampanya haftasonuna özel olduğu için salı teslimatta fiyat farkı istenir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler arkadaşım...
Bu gün geçince 160 /70 indirim işlemiyecek sanırım . O zaman çok cazip olmayacak :( .
-
Sipariş biraz önce teslim oldu, öncelikle teslimat saati gelmedi tam 2 saat gecikti.Ayrıca kapıda fiyat farkı istiyorlar şaka gibi,ve son bomba benim aldığım ürünlerden 2 si tedarikçi tarafından sağlanamamış kafasına göre farklı muadil başka Bir ürün koyulmuş rızam olmadan.
Birde bana Ülker dankek tart koymuşlar siparişi 160 a tamamlamak için ..bir daha sipariş vereceğimi sanmıyorum .. kafasına göre iş yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 25 Nisan 2021; 16:9:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: erdalyelTeşekkürler arkadaşım...
Bu gün geçince 160 /70 indirim işlemiyecek sanırım . O zaman çok cazip olmayacak :( .
Muhtemelen hocam. Çok riskli yani vermek. Belki kapıda ödeme ile verilebilir görerek.
-
Yayla gönen baldo sipariş verdim osmancık geldi. Çok amatörler
Vazgeçtim ben de. Göndermesin kalsın şimdilik. Meyve suları, tavuk, tereyağı hep skt sıkıntı. Markete gidip değişim yapacak burada alışveriş yapanlar da. Meyve-sebze deneyecektim, korktum. Kim bilir nasıl gelecek. En iyisi kuru gıda, kağıt ürün vb almak sanırım.
Kötünün iyisi diyelim ama baldo varken osmancığa bakmam. Skt uygun muydu?
Skt lerde sıkıntı yokquote:
Orijinalden alıntı: Askaparta
Kötünün iyisi diyelim ama baldo varken osmancığa bakmam. Skt uygun muydu?
İptalden dolayı karta para hala geçmedi. Bu tarz sorun yaşayan oldu mu?
Hocam Yunus market mi getirdi?
Ben sincadayim. 2 tane sipariş verdim. Yunus market Elvankent getirecekmis.
İnşallah sorunsuz gelir. Fiyat farkı eksik ürün v.s olmaz umarım.
Siparişini Elvankt yunus market getirenler bilgilendirirse tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
İkinci siparişim de bu sabah teslim edildi. İki siparişimde de herhangi bir sorun olmadı, gayet iyi bi alışveriş oldu benim için. Haber veren arkadaşa tekrardan teşekkürler.
-
pirinçler bayat çıkıyor dikkat edin skt önemsiz sanırım saklama koşulu kötü (istegelsin deneyimlerimden) -
quote:
Orijinalden alıntı: vanbad
İptalden dolayı karta para hala geçmedi. Bu tarz sorun yaşayan oldu mu?Benimde geçmedi hocam bekliyoruz...
-
Yunustan sıkıntısız geldi hocam.
-
Lokasyon neresi hocam?
Benim siparişleri yunus marketi Elvankent şube getirecekmis.
Dün akşam verdiğim siparişim bugün öğlen geldi. Ancak bir ürünü yanlış getirmişler ve iade için gidip benim götürmemi söylediler. Getirdikleri ürün daha ucuz aldıkları para daha fazla, bu çalışma şeklini şeklini değiştirmezlerse tutunamazlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X