Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobra18

Hesabım bölümünde hediye çeki yazıyor. Ödeme yapmadan önce ramazana özel 10 TL hediye çekini kullanabilirsiniz.10 TL hediye çeki her müşterinin hesabında var.
    gozukmuyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edimcace kullanıcısına yanıt
    Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • edimcace kullanıcısına yanıt
    Daha önceden açılan hesaplara vermişler. Yeni açılan hesaplarda yok

• Bugün 14:00-14:30 arası teslim edilmesi gerekiyordu, hala gelen giden yok. Istanbul/Küçükçekmece

• Haber veren arkadaşa teşekkürler

• 2 ayrı sipariş verdik sorunsuz geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsen -- 25 Nisan 2021; 18:21:48 >
  • agils A kullanıcısına yanıt

K.maraş ta var bu liste eski

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan çeki çıkmadı bende 10 TL nerde gözüküyor o?

• Asıl sorun şu şimdiden ptesi salı için kampanyalı sipariş verebiliyoruz ancak 30 liralık indirim bugün son normalde. Yarından itibaren verilen siparişlerde 30 lira indirim iptal olabilir mi? Henüz kimse de deneyimleyemediği için şuan soru işareti. Belki sabah erken saatte siparişi olanlar yazarsa duruma göre hareket edebiliriz.

• slickman S kullanıcısına yanıt
    Bence sorun olmaz sonuçta pazar günü sipariş veriliyor isterse teslimat 1 hafta sonra olsun lâkin gönder ne yapar emin değilim

• Uygulamada teslimat tarihi seçtirmiyor.
    Ankara😥

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Bugün 14:00-14:30 arası teslim edilmesi gerekiyordu, hala gelen giden yok. Istanbul/Küçükçekmece

Az önce elime ulaştı. Eksiksiz geldi ürünler. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim, gayet güzel bir alışveriş oldu.

• Mağaza,market seçme şansı yokmu te bir market görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciceros

Bence sorun olmaz sonuçta pazar günü sipariş veriliyor isterse teslimat 1 hafta sonra olsun lâkin gönder ne yapar emin değilim
    Ürünlerin fiyatı teslimatın yapıldığı günün fiyatı baz alınır dendiği için, yani bugün indirimde bir ürün aldım yarın fiyatı arttı o artan fiyattan geçiyor sistem sanırım sipariş verirken de bunu uyarı olarak söylüyor. Aynı mantıkla düşündğümde yarın ve sonraki siparişlerde 30 liralık indirimi kullanmayabilir.

• Aldım ürünleri karnabahar pek iyi değil kararmış fakat hepsi eksiksiz geldi ve 3tl fark çıktı
  • Ben ariel aldım, pg ürünlerinde 15 TL indirimli olarak başta ona göre karttan çekti teslimat sırasında 15 TL indirim yansımamış o farkı elden aldılar. Ben başka ürün eklenmiştir diye hastalıktan dolayı direk parayı getirip verdim adam maskesiz Di. Uygulamadan bakınca farkettim.
    76 lira yüzde on provizyonla çekildi. Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haensma -- 25 Nisan 2021; 19:38:33 >

• bluestack'te açılmıyor uygulama, logo'da takılıp kalıyor.

• Verdik bakalım bizde ilk sipariş olduğu için kapıda ödeme seçtim 6 tl fazladan ödeycez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Uygulamada teslimat tarihi seçtirmiyor.
    Ankara😥

Ödeme aşamasında seçiliyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.