Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 59 TL tutan sipsrişim için az önce geldiler ve 62 TL fark istediler. İade verdim ben de.sadece aldığım 4 kg tavuk için gramaj farkı vardı. Olsa olsa 20 TL olur. Fişe baktım indirimleri hep iptal etmişler. Bir daha bunlardan alışveriş yapmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepete 16 tl lik tuvalet kağıdı eklenmiştim aradılar kalmadığını söylediler yerine 16 tllik tavuk eklettim. 5.5 kilo tavuk 30lu yumurta 2 süt 1 yulaf ezmesi 100 tl geldi fark çıkmadı.kapıda ödeme daha mantıklı
  • teslimat saatinde gelmiyor bir sonraki güne kaldı bizim sipariş

• Kartla verdiğim ürünler saatinde geldi ancak alternatif ürün istememiştim. 8 TL lik kampanyalı ürün ellerinde yokmuş. Kampanya şartı dışına çıktığından hem ürün gelmedi hemde 3 TL fazladan ödedim. Telefonla Bilgilendirmediler ama uygulamada dağıtıma çıktığında görünmüştü. . Arkadaşların dediği gibi kapıda ödeme bir nebze mantıklı olabilir. Kampanyalı ürün alıp bulunamazsa alternatif istiyorum seçeneğini kullanabilirsiniz. (örneğin minimum 25 TL lik alışverişe 10 TL indirim gibi)
    Alişverişin fişi indirim siz olarak 165 kesilmiş. uygulama kendince bir hesap yapmış. Pek anlaşılır durmuyor ama 165 TL lik ürün nihayetinde 75 TL ye geldi. Tuhaf ama kazançlı bir alışveriş oldu benim için.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 siparişin 2 si geldi.1.siparişim gayet iyiydi 2 saat geç geldiler yeni bir firma diye normal olabilir düzeni yeni oturtuyorlar dedim 2 paket tavuk söyledim birisi 200 diğeri de 200 gr eksik gelmiş neyse dedim.2.siparişim 17:00 da gelecekti ama 20:30 sa geldi ve peçeteyi unutmuşlar ayrıca 16,50 tl fazladan para istediler bazı ürünlerin fiyatı uygulamadan fazla tutmuş kasadan öyle geçmiş bu çok saçma o zaman kasa fiyatını uygulamayada yazın bizde ona göre alalım.Yarın 3.siparişim gelicek peçeteyide onunla birlikte getirecekler umarım düzgün getirirler

• Piyango gibi bir şey buradan alışveriş yapmak ya. Yaşanan olaylara bak.
  • 2 sipariş verdim ilk siparişte dana kuşbaşı yok dediler iptal .2. Sipariş p@g ürünlerinde kampanyada sorun var 15 TL fark ödeyeceksiniz dediler kabul etmedim cebimizden mi verelim dediler istediğin yerden ver dedim kızdım abuk sabuk konuluyorlar kalitemsıfır ne şeytanı gör ne bismillah Çek misali uzak durmak lazım şu mübarek Ramazan da oruç ken sinirimi tavan yaptırdılar .bir daha kesinlikle işim olmaz sinir krizi için birebir

• >> Biten Sıcak Fırsatlar

• Sorunsuz alabilenlere hayırlı olsun.
    Ancak sorun yaşayanlara bir de ben katıldım. İşin asıl kötü yanı karşınızda muhattap yok.
    Başka indirimler olsa bile sorunlarla uğraşmak yerine uygulamayı silip bulaşmamak en mantıklısı
  • 2 siparisimde 78tl indirimliydi. 40+30+8 seklinde
    2sinde de 4 tane cips eklemiştim. 20/8indiriminden faydalanmak için.

İkisinde de cipsler tam gelmesine rağmen 8tl indirimin parasını istediler.

Baktım diğer ürünler tam. Cips indirimini es geçip 8şer TL ödedim.

Bu indirimler düşmemesine rağmen iyi alışveriş oldu.

Temel ihtiyaç çay şeker yağ stoğu yapmış olduk.

Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde P&G 15 TL indirimi iptal etmişler kafalarına göre, kapıda 15 TL fazla ödeme almışlar evdekilerden. Bize ulaşın kısmındaki maile yazdım ama cevap falan yok.

• 8 TL cips indirimi de düşmemiş. Arıyorum numarası yazılan adamı, iki gündür telefonu açmıyor. Başka telefon, müşteri hizmetleri vs. de yok!

• Siparişi iptal edilip iadesi yatan oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxbek

Siparişi iptal edilip iadesi yatan oldu mu

Benim karttan para çekilmişti ama sipariş gözükmemişti para çekilmesine rağmen 6 gün oldu iadesi yapılmadı henüz

• taha102010 T kullanıcısına yanıt
    Hocam slmlar Bahcelievler YeniBosnaya Ist icin online kullanacagim sorunsuz market uyg var mi gönder sikintili mi buraya servis var mi?
    Suan icin %40 %50 oranında ind market alışverişi hangi uyg ile yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim

• Kacta 40 düşüyor hocam

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

160/40

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.