Aynı şey benim de başıma geldi. Alakasız bir şekilde şampuan indirimi iptal olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 25 Nisan 2021; 11:54:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (17. sayfa)
-
-
Cips indirimi duruyor zaten hocam saçma olan 10 TL lik şampuan indirimini iptal etmiş. Muhtemelen sizin sepette şampuan yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek ürün indirim vardı ben de. Evet.
Siparişim sıkıntısız bir şekilde geldi.(Ankara)
Blendax Fa 30/10 indirim şu an çalışmıyor. Sipariş toplandıktan sonra toplam tutar, indirim tutarı vs. güncelleniyor tekrar. Kampanya aktif olmadığı içinde indirim iptal olmuş tahminimce.
Bu arada haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Değişik bir sistemleri var siz şanslısınız biz yok yere 10 TL zarar ettik. Kapıda diğer cipsleri ya da şampuanları iade edeyim dedim bu sefer sistemin ne yapacağını beni daha da ne kadar zarara uğratacağını kestiremediğim için hiç o işe girmedim. İndirim güzel ama keşke tam uygulanabilse.
Dün site/uygulamadaki yoğunluktan olsa gerek sipariş vermek meşakkatli oldu. Ödeme 2kez çekildi, mail attım teki iade geldi. Siparişte bugün belirtilen saatte sorunsuz geldi. Yoğunluk zamanlarında hazırlıklı değiller normal zamanda kişiye özel indirim vs. çıkarsa kaçırmam tercih ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 25 Nisan 2021; 12:8:56 > -
İndirim diye kanıp bu dolandırıcılardan alışveriş yapmayın. Firmanın bölge yetkilisi diye koyduğu cep telefonundaki genç çocukların hiçbir yetkisi yok. Kuryeler market fişine geçirip ürünü eksik getiriyor. Organize bir dolandırıcılık söz konusu, Pazartesi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Adminler insanların daha fazla mağdur olmaması için bu başlığı kilitlemeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 25 Nisan 2021; 12:21:8 > -
Site göçtü, açılmıyor :d
-
Skt geçmiş ürünler gönderiyorlar, dikkat edin.
Kredi kartına ücret iadeleri yansıyan var mı?
-
Yaşadığınız sıkıntılar bölgesel olarak yani size siparişi gönderen marketler kaynaklı olabilir. Ben 2 sipariş verdim hiç sıkıntı yaşamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: yahya90İptal edilen siparişlerden sonra karta ücret iadesinde sıkıntı oluyor mu benimde siparişim iptal edildi şikayetvar a baktığımda ücret iadesiyle alakalı sorun yaşayan çok kişi var malesef.İlk siparişimde de parayı çektiler ama sipariş oluşturulmadı, gözükmüyor siparişlerim kısmında onun iadesi daha zor olucak en güveniliri sipariş gelince kapıda ödeme yapmak
Benim siparişim de siparişlerimde görünmüyor. Ürün de gelmedi zaten. İadeyi nasıl alabiliriz meçhul gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam tereyağlarin 7 ay gecmis son kullanma tarihleri
7 ay mı? Ben de almayı düşünüyordum tereyağı, haydaaaa.
Uygulama sadece bir aracı. Siparişi markete iletiyor ve ortadan kayboluyor Yanlış üründe vs. gidip kendiniz hallediyorsunuz. Elbette hakem heyeti hakkınız saklı ama çözüm odaklı tek seçenek gidip kendinizin halletmesi.
Mesela 2 ürün yanlış, 2 ürün de fazladan geldi ki kapıda ekstra ödemesini yaptım. Markete gidip ben düzelteceğim hatayı. Normalde olması gereken elbette bu değil.
Bununla birlikte yaşanan çoğu şey marketle alakalı. Kurye siparişi hazırlamaz. Hazır siparişi adrese teslim eder. Kullanacağınız market trendyol go ve hepsiexpress üzerinde varsa bilin ki pişmiş market. Sık sorun yaşatmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 25 Nisan 2021; 12:44:29 > -
provisyonda olduğu için iptaller çekilmemiş.
-
Ahaha gerçekten getir, banabi, trendyol vs. aratan bir uygulama olmuş. Bana indirimi 160/80 uygulamadı. 160/70 olarak uyguladı. İlk başta baktığım ithal muz fiyatı 15.90 iken sepette 23.90'a çıktı. İyi tamam dedim siparişi verdim. Şimdi de siparişim iptal edilmiş. Yanından geçmeyiniz, geçirmeyiniz. Garip bir şey de almadım. Pirinç aldım, muz aldım, pekmez, makarna. Hadi pekmez olmayabilir anlayışla karşılarım diğer üçünün bir markette olmaması ilginç bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akainu -- 25 Nisan 2021; 12:56:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hocam provizyonda gözüküyordu iptal olan sipariş miktarı şu anda provizyonda ve dönem içi işlemlerde de gözükmüyor.Eksik üründen kaynaklı ücret iadesi içinde 1-2 gün bekleyip ona göre bilgi veririz artık müşteri temsilcisine
-
quote:
Orijinalden alıntı: swindlerBenim siparişim de siparişlerimde görünmüyor. Ürün de gelmedi zaten. İadeyi nasıl alabiliriz meçhul gerçekten
Alıntıları GösterHocam müşteri hizmetlerine whatsapp dan yazdım ben merkeze ilettim 2 güne yatar dedi iadeniz ama hiç güven vermedi bana söyledikleri 3 haftadır ücret iadeleri yatmayanlarla dolu şikayetvar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X