Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (6. sayfa)
-
-
Berbat bir uygulama. Anasayfadaki indirimler sepette şans eseri uygulanmıştı (şans eseri çünkü çoğu zaman uygulamıyor) ama getirdikleri fişte, kampanyalar devam ettiği halde, raf fiyatından hesaplanmıştı. Önce kurye yetkili birisini aradı, adam "perşembe bitti o kampanyalar" (ki doğru değil) dedi. Daha sonra kuryenin uygulamasından birini iade talebi girdik, indirim iptal oldu. Hepsini geri gönderdim. Kurye iyi niyetliydi, o da uygulamadaki aksaklıklardan şikayetçi. "Maalesef gönder'in böyle saçmalıkları var abi" dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 24 Nisan 2021; 0:50:27 > -
Şimdi de en erken pazartesine verilebiliyor onda da 92 liralık sepet 122 liraya çıkıyor. Ben pes ettim artık bu saçmalıkla daha fazla uğraşamayacağım. Ürünü gelenlere hayırlı olsun.
-
Uygulama degil cunku. Internet sitesini mobil uygulama icine gommusler. Rezalet calisiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam olası gramaj farklılıkları ve alternatif üründe ki fiyat farklarından ötürü %10 tutarında provizyon alıyor, teslimat sonrası bu tutar iade ediliyor, sipariş sonucuna göre -
pazartesine indirimi saymıyor c.tesi pazar teslimat yok bu nedir arkadaş
-
Anladım.Ben 2. Seçenek olan kapıda kart ile ödemeyi seçtim.Bakalım bugün teslimat öğleden önce yapılacak.Alternatif ürün istemiyorumu da seçtim. Teşekkürler
Rica ededim hocam gramajlı ürününüz yoksa sorun yok zaten varsa kapıda ödemde söylerler -
Verdik bakalım bi sipariş, öğlen teslim seçtim. Sonucu yazarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.pazartesine indirimi saymıyor c.tesi pazar teslimat yok bu nedir arkadaş
Ankara mı?
-
Müthiş indirimler var. Örneğin salatalık 60 liradan 5 liraya düşmüş. Uygulama o kadar hızlı ki Nasa'nın internetiyle takılıyor gibi hissediyorsunuz. Ayrıca fiyatlar günlük olarak değişebilirmiş. Yani 20 lira diye aldığınız ve ödeme yaptığınız ürün geldiğinde, kartınızdan 30 lira olarak çekildiğini gördüğünüzde monoton hayatınızda ufak sürprizler oluşabilir
Yine de verdik bir şeyler bakalım nasıl gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 24 Nisan 2021; 2:45:44 >
Arkadaşlar uygulama dandik mandik ama bu zamanda kim size 160/70 indirim yapar ki?! Ben daha önce eşimin ve kendimin hesabından 160/50 şeklinde iki şipariş vermiştim. Şimdi dayanamadım, yeni bir hesap ayarlayıp bir sipariş daha verdim(160/70). Eğer bölgenizde çalışan bir market varsa kaçırmayın. İndirimli ürünler piyasanın bile altında. Bu şekilde kaymaklı ekmek kadayıfı gibi oluyor. :)
Bu arada tedarik edilemeyen bir/birkaç ürün varsa market kalanlar için fiş kesip geliyor. Genel indiriminiz azalmıyor. O yüzden geçen ki alışverişim 97/50 şeklinde olmuştu. Yani 97 liralık fiş için 47 TL ödemiş oldum.
-
Ankara evet
-
Eskişehir oluyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: paradise37
Müthiş indirimler var. Örneğin salatalık 60 liradan 5 liraya düşmüş. Uygulama o kadar hızlı ki Nasa'nın internetiyle takılıyor gibi hissediyorsunuz. Ayrıca fiyatlar günlük olarak değişebilirmiş. Yani 20 lira diye aldığınız ve ödeme yaptığınız ürün geldiğinde, kartınızdan 30 lira olarak çekildiğini gördüğünüzde monoton hayatınızda ufak sürprizler oluşabilir
Yine de verdik bir şeyler bakalım nasıl gelecek.hayda, günlük indirimde olan ürünler de vardı sepetimde
şimdi kapıda ödeme seçeneği ile aldım, getiren kurye "abi 100 değil 110 lira vereceksin" falan derse başka nakitte yok üzerimde anca karttan çekmek zorunda, umarım pos cihazını da getirir yanında
-
Teşekkürler bende
5kg şeker
750 gr torku tereyağ
3 pringles
10 pepsi 1 lt
7 makarna ya 87 tl ödedim -
İlk bir iki sayfayi okudum, siparisini alan hayrini görsün, ama yazilan olumsuzluklar ihtimal bile olsa siparis veresim gelmedi benim.
Duruyor mu bilmiyorum, buna benzer marketyo vardi. İlk sipariş indirimi ile vermis oldugum siparişte yerel market cakalligina indirim tutarı kadar ürünü teslim etmemişti. Tabi bunu posetleri açtıktan sonra farketmistim. Marketi surec boyunca defalarca aradim, cevap veren yoktu. Bir yandan da Marketyo müşteri hizmetlerine arayıp soyleyim dedim, ama öyle bir hat yok, sadece yazışma ekrani vardi, 4-5 gun boyunca gunde en az yarim saat durumu izah edip anlattım, her seferinde markete bildirim gectik bugun teslim edilecek, asla boyle bisey yapamazlar deyip durdular. Gunlerce sinir stress ugras dur. Sonuc mu? Tabiki ürünü teslim etmediler, böyle cakallik yapan market senin bildirimini mi takacak, yaptirimin yok, arayip bi uyarin yok markete. Sonra sildim uygulamayi, lanet olsun diyerek. O yüzden bu tarz yeni ve profesyonel olmayan olusumlara aman diyorum. Kurumsal, irtibata gecip aninda cozum sunan alternatifleri varken hic sinir strese gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam anlamıyla rezillik. Ödemeyi yaptım kartımdan çekilmiş gözüküyor fakat sipariş oluşmadı ürünler hala sepette duruyor. 5dk geçti bir değişiklik yok. Bakalım nereye varacak bu işin sonu. Para iadesi gerçekleştirseler bile böyle bir rezillik yaşanmamalıydı bir daha asla kullanmam.
-
Teşekkürler faydalandım
Faydlandik Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X