Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, takımdan gönderilmesi beklenen Samuel Holmen'in kalacağını söyledi.
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde Oscar Cardozo ve Emmanuel Emenike transferlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla beklenirken, sarı-lacivertli camiada yabancı sınırlaması kuralı nedeniyle takımdan gönderilecek isimler merakla bekleniyor.
biz alperi 3-5-10 yıllık kalkınma planımıza göre aldık vs. diyen fenerli arkadaşlar bu duruma ne diyorlar gerçekten çok merak ediyorum?
şimdi baroni mi? rüzgarına yetişilemeyen krasic mi? cl bağımlısı stoch mu? güven vermeyen yobo mu? söz verildi diye alınan-lisans çıkartılamayan holmen mi?
hangisi nereye nasıl gidecek?
eminim alperi biz yabancı sınırlaması kuralı nedeniyle aldık diyenler emenike ve cacrdozonun beraber gelmesini istiyor hatta bunların bir kısmı da aziz başkanlarının alabileceğine inanıyorlardır
kolay gelsin
sabah erken girdim görmeyenler vardır
Cardozo gelirse weboya teşekkür edilip gönderilmeli en başta sow ve kuyt var 2 yabancı daha forvet alıcaksak weboya gerek yok. Alvesten sonra yoboyada gerek yok bence 2 yabancı olmaz defansta egemen yeterli sakatken bekirde oynar orda. Holmen bana göre yanlış transfer olarak görünüyor ama ersun hoca ısrarla kalsın diyorsa bir bildiği vardır diye umuyorum. Bana göre yobo-webo-holmen o 3 isim.
yabancı sınırı bu şekilde değilde ingilteredeki gibi formülüze edilseydi diye destek çıksaydı aziz başkan şimdi herkes rahat ederdi
abi çok mu zor koy işte şu yaştan şu kadar oyuncuyu kadroda bulundurcaksın de, gelirlerinin bilmem yüzde kaçını altyapıya verceksin de, alt yapını denetleyecem de, teşvik et para ver, organizasyon yap......... şimdi herkes çekiyor...
gs sol bek sıkıntısı ve kanat oyuncusu alacaktı.farfan ve carlinhos muhtemeldi ama işte sıkıntılı bi duruma girdik.
fener gönderecek adamları belirleyemiyor, takasta bile gitmiyorlar ancak paralarını vererek gönderebilir...
Bu dönem bütçenizi zorlamadınız.... Evet, bu sene daha az para harcadık. Ama bunun bütçemizdeki kısıtlamayla ilgisi yok. Sadece yabancı futbolcu kısıtlamasından dolayı transferde durduk. İçerde değerli Türk oyuncular bulsam almaz mıyım? Parasını verir alırım. Biz Carlinhos'u da Farfan'ı da, hatta Nani'yi de bitirme aşamasına getirmiştik. Onlar da bu iş uzayınca rahatsız oldular. Wellington hazırdı onu da alamadık. Melo'yu almamıza rağmen onu da alacaktık büyük takımlarda her yerin alternatifi kaliteli olmalı. 6-0-4 en çok bizi vurdu. Bu karardan dönülecekse hemen dönülmeli. Yoksa görevi kötüye kullanmaktan insanlara hesap vermek zorunda kalırlar.
Ünal Aysal
Eğer Emenike alınacaksa;
Cardozo tek gelirse Stoch tutulmalı. Şunun şurasında oynayabileceği birkaç sezon için Stoch gönderilmemeli. Fakat Emenike gelirse işin rengi değişir.
Eğer Cardozo + Emenike olursa;
quote:
Orijinalden alıntı: mamaluba
Bu dönem bütçenizi zorlamadınız.... Evet, bu sene daha az para harcadık. Ama bunun bütçemizdeki kısıtlamayla ilgisi yok. Sadece yabancı futbolcu kısıtlamasından dolayı transferde durduk. İçerde değerli Türk oyuncular bulsam almaz mıyım? Parasını verir alırım. Biz Carlinhos'u da Farfan'ı da, hatta Nani'yi de bitirme aşamasına getirmiştik. Onlar da bu iş uzayınca rahatsız oldular. Wellington hazırdı onu da alamadık. Melo'yu almamıza rağmen onu da alacaktık büyük takımlarda her yerin alternatifi kaliteli olmalı. 6-0-4 en çok bizi vurdu. Bu karardan dönülecekse hemen dönülmeli. Yoksa görevi kötüye kullanmaktan insanlara hesap vermek zorunda kalırlar.
Ünal Aysal
Geçiniz efendim
Sende baya gelişme var. Artık konu başlıklarına linklerin yarısını koymuyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme