Şimdi Ara

gönderme hızım çok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2-3 gündür bakıyorum gönderme hızım çok birşey upload etmediğim halde neden kaynaklanıyor bu sizdede aynımı

• Arka planda çalışan bir program upload yapıyor olabilir. Sistemde keylogger veya buna benzer güvenlik ve/veya zararlı yazılımlar varsa, onlar da belirli aralıklarla rapor verdiklerinden, kotadan yiyordur. Bence bir monitör yazılımıyla gelen giden veriyi kontrol altında tutun.
  • zararlı yazılım derken nereye rapor verirler birde hangi programı önerirsiniz
  • Windows'un kendi icersinde komut satirindan calistirilan netstat komutu var. Acilan butun portlari ve baglantilarini gosterir. Onun haricinde parali bir guvenlik programi tavsiyesi istersen ben Kaspersky'yi oneririm. En kotu 30 gunluk deneme surumunu indirip bilgisayarini bir kontrol et.
  • orjinal norton kullanıyorum zaten bir problem olsa bildirirdi norton sanmıyorum sorun olduğunu belki u torrent kaynaklanıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

orjinal norton kullanıyorum zaten bir problem olsa bildirirdi norton sanmıyorum sorun olduğunu belki u torrent kaynaklanıyodur

utorrent olayını daha önce söyleseydin zaten diğer seçeneklerden bahsetmezdik
  • tmm ama açmadığım dada bakıyorum gene yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

orjinal norton kullanıyorum zaten bir problem olsa bildirirdi norton sanmıyorum sorun olduğunu belki u torrent kaynaklanıyodur

Norton denetleme yapiyor ama raporlama yapiyormu? Anlik network durumunu gosteren bir yazilim kursan daha saglikli olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.