Şimdi Ara

Gonore hastalığına yakalandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen senede başıma gelmişti çok iğrenç oluyor ve çok çektim, yine aynı problemle karşı karşılayım.. ramazan ramazan iki gündür oruç tutamıyorum, doktorada gidemiyorum antibiyotik kullansam faydalı olur mu ? msnden bir arkadaşım söyledi ama açıkcası tırsıyorum biraz

gonore bel soğukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacbeac -- 10 Eylül 2008; 3:04:35 >

• nasıl bi hastalıkki o
  • utanmayı çekinmeyi bırak .. doktora git biran önce
  • edit : baktım googleden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 10 Eylül 2008; 3:22:13 >
  • Hocam atın ölümü arpadan olsun, bir çivi bu hale getirdi diğer çivi çözer işi.

Şaka bir yana doktora gitmeden düzelmiyor. Geçmiş olsun.
  • doktora gidemem beyler, antibiyotik işe yarar mı arkadaşım diretiyor halen..

öncedende olmuştu dediğim gibi tatildeyken denk gelmişti ve çok çabuk geçti bu sefer olay farklı zannedersem, çünkü anormal bir değişiklik var bedenimde :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: eub

doktora gidemem beyler, antibiyotik işe yarar mı arkadaşım diretiyor halen..

öncedende olmuştu dediğim gibi tatildeyken denk gelmişti ve çok çabuk geçti bu sefer olay farklı zannedersem, çünkü anormal bir değişiklik var bedenimde :S

Farklı bir hastalık olmasın cinsel yolla bulaşan? Bel soğukluğu olduğuna emin misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    4 ay önce açıldı
    Reflü Hastalığı :(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Farklı bir hastalık olmasın cinsel yolla bulaşan? Bel soğukluğu olduğuna emin misiniz?

belirtiler o yönde yarım saattir okuyorum makaleleri ama çoğu çözüm olarak doktora başvurun önerisinde bulunuyor..

• Bel soğukluğu tedaviye son derece duyarlı bir hastalıktır. Antibiyotik tedavisi ile genelde iyileşme sağlanır. Antibiyotik kullanımından bir hafta sonra kültürler tekrarlanarak enfeksiyonun geçtiği teyid edilmelidir.

bir yerde buldum ama bencede doktora görünmelisin
  • quote:

niye gidemezsin açıklayabilir misin fazla özele girmeden.. bide erkek adamsın kim neyine laf söyleyecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

quote:

niye gidemezsin açıklayabilir misin fazla özele girmeden.. bide erkek adamsın kim neyine laf söyleyecek?

ya bilmiyorum çekiniyorum açıkcası ama bilemiyorum nasıl gitcem evdekilerede söyleyemem ve hangi bölüme gideceğim hastanede
  • üroloji bölümüne gideceksin arkadaşım.
  • Arkadaşım git doktora önce zor gelebilir ama antibiyotikle çözülebilecek bir hastalık,Allah muhafaza ilerlerse kısırlığa bile yol açabilir
  • Ya kusura bakma kardeşim ama benim anlamadığım doktora gitmek o işi yapmaktan daha mı zor ? Sadece fikrimi söylüyorum... Ben olsam uyku uyuyamam... Biran evvel git doktora, burada böyle bir konu açmak bile bence doktora gitmekten daha zor... Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker32 -- 10 Eylül 2008; 3:43:37 >
  • biraz cesaretlendim sağolun arkadaşlar yarın gitmeyi düşünüyorum, umarım sabah fikrim değişmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.