Şimdi Ara

Goodyear E.G. Sıfır Lastik Sola Çekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır onun için ekstra cihaz gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Tmmdır hocam cihazı ve kabloyu sorayım o zaman ben gideceğim yere o ayarı yaptırayım düzelmezse hunter deneriz artık. Bu söylediğiniz kablo gizli özellik açan arkadaşlarda olan değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 8 Ekim 2022; 17:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergenss

Tmmdır hocam cihazı ve kabloyu sorayım o zaman ben gideceğim yere o ayarı yaptırayım düzelmezse hunter deneriz artık. Bu söylediğiniz kablo gizli özellik açan arkadaşlarda olan değil mi?
    Evet renault gizli özellikçilerinde olur, fordlardada bi kaç özellik açıyor
    fiat tamircilerinde olur multiecuscan için kullanırlar

Dolar düşükken öylesine aliexpresten almıştım bende baya işe yarıyormuş

Bu arada aklınızda bulunsun hunter veya başka bi bilgisayarlı cihaz şasi sorunlu falan derse sakın inanmayın tanık oldum böyle bir şeye kazasız belasız arabanın şasisi 4 cm kayık dediler
    Başka yerde ayar yapıldı hiçbir şeyi yoktu arabanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sergenss kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/rot-ayari-ve-direksiyon-aci-sensoru-kalibrasyonu--124279277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 8 Ekim 2022; 18:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için hocam, ustaların eline kalsak yandık zaten. Sola çekiyor diyorum kazası var mı arabanın diyor bilmesem inandıracak arabanın kazalı olduğuna

• Lastikleri aldığınız yer 4 tane çıkma lastik taksın deneyin. Sola çekme yoksa yeni lastikler bozuktur. Yine çekme yapıyorsa konuda çözüm önerileri paylaşılmış.

• @Sergenss Hocam sizin için bir kaç şey baktım, pyren yazılımını araştırın, basit bir obd bluetooth cihazı ile orjinal renault yazılımını kullanabiliyorsunuz ve clio4 için açı sensörünü bunla sıfırlayanlar mevcut. youtube da videoları var.

• caspento kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama o araca bağlanan kablo yok bende ne almam lazım bağlanabilmek için

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Rica ederim, kabloya gerek yok bluetoothlu elm327 denen cihazlardan almanız yeterli.

• bende de aynı sorun olmuştu. önce rot ayarlarına bakıldı sorun olmadığı anlaşılınca sağ sol lastikler yer değişince düzeldi. bu arada lastikler janta tam oturmadığında da bu sorunlar olabiliyor. balans düzgün olsa bile araçta balans bozukmuş gibi titeşim yapıyor. lastikleri jant üzerinde 180 derece kaydırın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.