Bildirim
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bana da Ankara'da bir continental bayisi yazın gelecek dedi bir de yabancı bir forumda yazın 18 ve altı gelecek diye yazı okumuştum. Direk continentale sormamıştım, bu mesajı attığınız iyi olmuş. Yanlış yönlendirmenin önüne geçmiş olduk, teşekkürler.
O zaman goodyear alacağım. -
Csc6 17 inç gelmeyecekse elemiş olduk. Csc5 değerlendireceğimize asymmetric 3 daha mantıklı bir seçim olur. Sonuçta yeni teknoloji ve asymmetric 2 den bir hayli memnun olan kullanıcılar var. Michelin ps4 alternatifini de değerlendirebilsek için daha rahat olarak karar verip asymmetric 3 alacağım ben de.
Asymmetric 3 düşünenler için XL alternatifinde etiket değerlerinde yakıt C, normalinde yakıt değeri E bilginiz olsun. -
Bir de eagle sport modeli var o nasıl bilen varmı yakıt fren mesafesi falanquote:
Orijinalden alıntı: gianni333
Csc6 17 inç gelmeyecekse elemiş olduk. Csc5 değerlendireceğimize asymmetric 3 daha mantıklı bir seçim olur. Sonuçta yeni teknoloji ve asymmetric 2 den bir hayli memnun olan kullanıcılar var. Michelin ps4 alternatifini de değerlendirebilsek için daha rahat olarak karar verip asymmetric 3 alacağım ben de.
Asymmetric 3 düşünenler için XL alternatifinde etiket değerlerinde yakıt C, normalinde yakıt değeri E bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eisilak -- 12 Mart 2016; 20:15:31 > -
bende bugün gy eagle f1 asy. 3 siparişi verdim 225/45/17 94y xl umarım guzel bir tercih yapmışımdırquote:
Orijinalden alıntı: eisilak
Bir de eagle sport modeli var o nasıl bilen varmı yakıt fren mesafesi falan
Alıntıları Göster -
Şuan kullandığım aracımda 225/45/17 ebatında Goodyear F1 asymetric kullanıyorum yaz aylarında ve yağmurlu aylarda. Gayet memnunum lastik çok güzel, aracın viraj kabiliyetini lastik değil aracım belirliyor. Demek istediğim lastik aracın viraj kabiliyetini, ıslak zemin performansını sonuna kadar kullanmama izin veriyor. Kaliteli bir lastik. Ankara'da ikamet ediyorum hava sıcaklıklarının zaman zaman düşük olmasından dolayı şimdiye kadar kışlıkları çıkarttırmadım fakat bu hafta içi çıkarttırıcam sanırım. Ultra Grip kış lastikleri var şuan araç üstünde, yer yer beni üzüyor ESP devreye giriyor. Sanırım zemin kuru olunca F1 asymetric lastikler olduğu yanılgısına düşüp ben gereksiz zorluyorum kış lastiklerini. Hafta içi taktıracağım yazlıkları, herkese tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: FRED BAKER
bende bugün gy eagle f1 asy. 3 siparişi verdim 225/45/17 94y xl umarım guzel bir tercih yapmışımdır
Alıntıları Göster
-
lastiklerimi 4 gün önce taktırdım henüz cok yeni olsada ilk etapdaki fikirlerimquote:
Orijinalden alıntı: WaRToX
Şuan kullandığım aracımda 225/45/17 ebatında Goodyear F1 asymetric kullanıyorum yaz aylarında ve yağmurlu aylarda. Gayet memnunum lastik çok güzel, aracın viraj kabiliyetini lastik değil aracım belirliyor. Demek istediğim lastik aracın viraj kabiliyetini, ıslak zemin performansını sonuna kadar kullanmama izin veriyor. Kaliteli bir lastik. Ankara'da ikamet ediyorum hava sıcaklıklarının zaman zaman düşük olmasından dolayı şimdiye kadar kışlıkları çıkarttırmadım fakat bu hafta içi çıkarttırıcam sanırım. Ultra Grip kış lastikleri var şuan araç üstünde, yer yer beni üzüyor ESP devreye giriyor. Sanırım zemin kuru olunca F1 asymetric lastikler olduğu yanılgısına düşüp ben gereksiz zorluyorum kış lastiklerini. Hafta içi taktıracağım yazlıkları, herkese tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
sessizlik olarak muazzam sanki araba havada gidiyor
yakıt olarak birşey söylemek için erken
yol tutuş olarak biraz uzun yazıcam
aracı alalı 5 ay oldu aldığımda yazlık lastiği yoktu 5 aydır kışlık lastikle kullanıyorum 215 50 17 ölçülerinde maxxis diye bir marka , bu lastiği kullandığım süre içerisinde yol tutus konusunda cıta cok yukarıdaydı araba cılgınlar gıbı yol tutuyor adeta , yazlık lastiklerimde maliyet yüksek olması dolayısı ile ölçü değiştirip 225 45 17 aldım kıyaslamayı bu ikisi arasında yaptığım için kışlık lastiğin hamurundanmı yoksa yeni lastiğin janta az bişey büyük gelmesindenmi bilemiyorum ama aklında ufak soru işaretleri var daha tam olarak değerlendirebilmiş değilim
ama yol tutusu olarak kötü değil kışlık lastikte aldım haz 10 ise şimdilik bu lastik içinde 8 puanı net verebilirim
-
Hocam hayırlı olsun. 94y xl taktırmışsın. Sertlin anlamında sorun yaşadın mı? Süspansiyon sertleşmiş gibi hissettiriyor mu?quote:
lastiklerimi 4 gün önce taktırdım henüz cok yeni olsada ilk etapdaki fikirlerim
sessizlik olarak muazzam sanki araba havada gidiyor
yakıt olarak birşey söylemek için erken
yol tutuş olarak biraz uzun yazıcam
aracı alalı 5 ay oldu aldığımda yazlık lastiği yoktu 5 aydır kışlık lastikle kullanıyorum 215 50 17 ölçülerinde maxxis diye bir marka , bu lastiği kullandığım süre içerisinde yol tutus konusunda cıta cok yukarıdaydı araba cılgınlar gıbı yol tutuyor adeta , yazlık lastiklerimde maliyet yüksek olması dolayısı ile ölçü değiştirip 225 45 17 aldım kıyaslamayı bu ikisi arasında yaptığım için kışlık lastiğin hamurundanmı yoksa yeni lastiğin janta az bişey büyük gelmesindenmi bilemiyorum ama aklında ufak soru işaretleri var daha tam olarak değerlendirebilmiş değilim
ama yol tutusu olarak kötü değil kışlık lastikte aldım haz 10 ise şimdilik bu lastik içinde 8 puanı net verebilirim
Alıntıları Göster
xl seçmende bir sebep var mı? Ankarada nerden kaça aldın? Teşekkürler
-
lastik markalarinin sitelerinde xl lastik uyumlu olarak cikiyor hep , onceki lastiklerimde 95xl idi o acidan cok bi fark olmadi ama bu lastikler biraz daha yumusak gibi , lastigi n11 sitesinden ucretsiz kargo tanesi 268 liradan aldim , sok tak balans icinde 40 tl verdim -
Sizin araç nedir? Xl sizin tercih mi? Yoksa aracın kullanması gereken tip xl mi?
@FRED BAKER -
Arac laguna 3 1.5 dci ,cesitli lastik markalarinin sitelerinde onerilen lastik olarak xl lastikler gorunuyordu bende xl aldim bu sebebden -
Bu lastikle 200 le gitseniz uzun yola atiyorum Ankara İzmir.. İnce yanaklı olduğu içinbi ssıkıntıcçıkar mi? Uzun yolda hicbir ince yanaklı aracın beni geçtiğini gormedim ibrelerde 280 var ama adamlar basamiyordu hiçbir zaman bende llastikten dolayı hızlarını azalttiklarini dusunuyorum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: shifisitert
Bu lastikle 200 le gitseniz uzun yola atiyorum Ankara İzmir.. İnce yanaklı olduğu içinbi ssıkıntıcçıkar mi? Uzun yolda hicbir ince yanaklı aracın beni geçtiğini gormedim ibrelerde 280 var ama adamlar basamiyordu hiçbir zaman bende llastikten dolayı hızlarını azalttiklarini dusunuyorum
yakın zamanda 215 50 17 kıslıklarla ıstanbula gıdıp geldım (mevcut yazlık lastıklerle arasında yuzde 1 lık fark var) 180 200 arası cok sert olmayan vırajlarda gayet stabıl gıdıyor -
quote:
19 ve üstü supercarlarda yada suvlarda kullanılır yanı büyük bir yanlış icindeler. Suvlarda çok iyi lastik takla atma riskini artırır ayrica. Çok zorlamamak şart virajlarda
Suvlara çok iyi lastik takıyor olmanın takla atma riskini artırması durumunu açıklar mısınız? Böyle bir bilgiyi hayatımda ilk defa görüyor ve yanlış yönlendirmeye sebebiyet vereceğini düşünüyorum. -
quote:
bende bugün gy eagle f1 asy. 3 siparişi verdim 225/45/17 94y xl umarım guzel bir tercih yapmışımdır
Selam.Ne kadara ve nereden aldiniz acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mordeaur
quote:
19 ve üstü supercarlarda yada suvlarda kullanılır yanı büyük bir yanlış icindeler. Suvlarda çok iyi lastik takla atma riskini artırır ayrica. Çok zorlamamak şart virajlarda
Suvlara çok iyi lastik takıyor olmanın takla atma riskini artırması durumunu açıklar mısınız? Böyle bir bilgiyi hayatımda ilk defa görüyor ve yanlış yönlendirmeye sebebiyet vereceğini düşünüyorum.
CPC 5 kullanıyorum bazen virajlarda sedan aracim çok zorlanıyor ama lastik hayatta bırakmıyor. Suvlarda ve yüksek arabalarda çok sert viraja hızlı girildiğinde araç kaymadan takla atabilir ağırlık merkezi yüksek olduğundan.. Mesele bir fiorino bile geyik testini grcemiyor ki araçta daha dandik bir lastik olduğu halde.. İtirazı olan varsa aciklama yapsın yanlış yönlendirme olmaması açısından iyi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
Selam.Ne kadara ve nereden aldiniz acaba ?
quote:
lastik markalarinin sitelerinde xl lastik uyumlu olarak cikiyor hep , onceki lastiklerimde 95xl idi o acidan cok bi fark olmadi ama bu lastikler biraz daha yumusak gibi , lastigi n11 sitesinden ucretsiz kargo tanesi 268 liradan aldim , sok tak balans icinde 40 tl verdim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
Selam.Ne kadara ve nereden aldiniz acaba ?
quote:
lastik markalarinin sitelerinde xl lastik uyumlu olarak cikiyor hep , onceki lastiklerimde 95xl idi o acidan cok bi fark olmadi ama bu lastikler biraz daha yumusak gibi , lastigi n11 sitesinden ucretsiz kargo tanesi 268 liradan aldim , sok tak balans icinde 40 tl verdim
Tesekkur ederim.
-
hocam objektif anlamda son yorumların nedir acaba lastikle ilgili?
özellikle bu sıcak günlerde lastik asfalt üzerinde kendini bırakıyor mu yoksa yola yapışıyor mu?
konfor ve gürültü anlamında ne durumda.
aktif kullanıcı tecrübeleri benim için çok önemli, aracım üstündeki primacy 3'lere küfür etmekten bıktım, fırsatını bulduğum an değiştiricem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X