Şimdi Ara

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
24.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim.

Ben de yorumlarını beğenerek okuyorum, hem Astra J - Golf 7 ve Giu gibi ortak araçlar da söz konusu olunca

Ankara ya büyük ihtimalle Ramazan Bayramı nda geleceğim umarım görüşürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Olurda geleceğin kesinleşirse bir mesajını bekliyorım abi Lastiklerini kazasız belasız iyi günlerde kullan İnşallah. Umarım memun kalırsın. Bi yorum bekliyorum taktırdıktan sonra

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Ben de yorumlarımı çok merak ediyorum taktıktan sonra

Lastikleri takınca detaylı bir teste sokar sana mesaj atarım

• Merhaba.

Sıfır alacağım arabanın üstünde 235 45 17 primacy 3 lastik geleceğini tahmin ediyorum. Burda bi çok kişi primacyden f1 asymmetric 3 e geçince baya memnun kalmış. Goodyear yanakları ince oluyor balon riski var diyolar bu lastik için de geçerli mi? Acaba direk Takas mı yapsam diye düşünüyorum.

Son olarak pirelli p zero da 235 45 17 ebatlarında rft olmayan lastik var mı biliyor musunuz?

Hayırlı olsun fiyat nedir?

Ayrıca kullandıktan sonra yorumlarnzı buraya da yazarsanız memnun olurum.

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

245 45 18 100Y XL için adet fiyatı 590Lira

• Goodyear lastiklerin yanaklarının ince olması gibi bir durum söz konusu değildir.

Lastik alırken markayı ve aracınızı tanımanız gerekir. Michelin, Goodyear ve Continental biraz daha yumşak lastik hamurunu kullanırlar. Çünkü konfora da odaklanan markalardır. Haliyle lastik basıncınızı çok iyi takip etmeniz gerekir. Aksi taktirde kaldırım darbeleri, çukurlar gibi faktörler nedeniyle balon problemi yaşayabilirsiniz. XL olan lastiklerde ise yanaklar daha kalındır ve balon riski çok daha düşüktür.

Eagle F1 Asymmetric 3 kullanabileceğiniz en iyi lastikler arasında yer almaktadır.
  • Beyler cok arada kaldim biri bana yardim ederse iyi olur.

Ebat 225 47 17.ays 3 ve csc6 icin konusalim.

Aracta yazilim var aracim a3.

Isteklerim ;

1-islak ve kuru havada virajda en iyi yol tutusu

2- islak ve kuruda frenaji daha iyi olmali

3- asiri sert olmasin ve cok ses yapmasin.

Bunlarin disinda istanbulda nerede ve kac tl ye bulabilirim ?

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    17" jantta CSC6 yok diye biliyordum dediğimiz PremiumContact6 olmasın ? CSC6 18" ya da 19" janttan başlıyordu sanki

• LastNova L kullanıcısına yanıt
    Asym3'leri Astra'da kullanırken dalgınlıkla birkaç kere kaldırım köşelerine sürttüm lastiği yanak kısmından. Bir kere de garajdan çıkarken aynı şekilde yanağı sivri sayılabilecek beton çıkıntısına dokundurdum. İstemsizce çukura düşüp kesin balon yaptı dediğim çok oldu ama 18 bin kilometre sonunda kışlıklara geçerken tertemizdi

Sağolun bilgilendirme için. Lastiğiniz XL mi yoksa Y kodlu mu? Eğer Y de sorun yoksa XL alıp konfor dan 1 tık feragat etmek istemem.

Son olarak bi çok yerde yol sesi için 68 db görüyorum . Benim ebatım 235 45 17 buna en yakın 225 45 17 için etiket 68db. Gürültü konusunda fark etmez sanırım.

Anladığım kadarıyla michelin primacy 3e göre baya sessiz ve konforlu lastik

• quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

Sağolun bilgilendirme için. Lastiğiniz XL mi yoksa Y kodlu mu? Eğer Y de sorun yoksa XL alıp konfor dan 1 tık feragat etmek istemem.

Son olarak bi çok yerde yol sesi için 68 db görüyorum . Benim ebatım 235 45 17 buna en yakın 225 45 17 için etiket 68db. Gürültü konusunda fark etmez sanırım.

Anladığım kadarıyla michelin primacy 3e göre baya sessiz ve konforlu lastik

Astra'da Y kullanmıştım şimdi Giu'da XL kullanıyorum Hocam. Dediğim gibi o yaşadıklarıma rağmen (Astra'da)aha yandık kesin balon olmuştur dediğimde veya garaj çıkışı betonun köşesine sürttüp garip bi ses duyduğumda patladı ya da yarıldı demiştim ama şükür ikisinde de sorunla karşılaşmadım. Sessiz olduğunu söyleyebilirim. Aşırı bir gürültü farkı olacağını sanmam. Büyük ihtimalle değerleri aynıdır. Primacy3'ü de Golf aracımda kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 16 Mayıs 2017; 15:6:55 >

Teşekkürler ilginiz için. Gönlüm Y den yana ama 235 olarak aratınca genelde XL çıkıyor. Artık hangisini iyi fiyata bulursam takıcaz. Primacy 3 yorumları beklediğimden kötü çıktı açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

17" jantta CSC6 yok diye biliyordum dediğimiz PremiumContact6 olmasın ? CSC6 18" ya da 19" janttan başlıyordu sanki

Evet oyleymis

O zaman degistireyim ben.Csc5 mi asy 3 mu ? Brklentilerim yine ayni yonde.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Astra'ya alırken aynı ikilemde kalmıştım. Adet fiyatı Asym3'lerde 25 lira daha ucuza gelince ve Asym3 daha yeni çıkan bir model olunca Asym3 almıştım. Memnun da kalmıştım. Bir sıkıntım şikayetim olmamıştı. 1 ay kadar önce Giu'ya alırken sırf merakımdan dolayı bu sefer CSC5 almak istedim ama Ankara'da hiçbir bayinin elinde yoktu. Sipariş veririz önümüzdeki hafta İstanbul'dan gelir falan dediler. Öyle olunca istemedim. Birisi PremiumContact6 takmak istedi dedim bu üç oluklu diğerleri 4 olukluydu olsun bu daha iyi tutar yolu dediğinde oradan da kaçarak uzaklaştım CSC5 deneyimim olmadığı için net bir yorum da yapamıyorum ama birbirlerine karşı çok büyük üstünlükleri ya da dezavantajları olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 16 Mayıs 2017; 15:52:6 >
  • LastNova L kullanıcısına yanıt
    Golf'üm de kışlık Conti TS850'ler vardı. Havalar ısıdı diye bir hevesle Primacy 3'leri taktırdım. Frenleme, yol tutuş ve direksiyon hissiyatı kötü yönde değişti. Her ikisi de 2015 üretim olmasına rağmen Primacy 3 kışlıklarımdan sonra tat vermedi bana.

• Arkadaşlar Asymmetric leri bugün taktırdım ancak pek deneyemedim.

Şimdilik farkettim kadarıyla Primacy 3 lere göre direksiyon tepkileri daha hızlı ve ufak çukurlardan biraz daha yumuşak geçiyor.

İlerleyen günlerde farkettiğim detayları da yazarım.

• Asymmetric 3 ve Primacy 3

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)

Fikirlerinizi ve iki lastiğin karşılaştırmasını bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

Fikirlerinizi ve iki lastiğin karşılaştırmasını bekliyoruz.

Elbette ancak sağlıklı mukayese için birkaç gün geçmesi gerekebilir.

Dediğim gibi net olarak şimdilik direksiyon tepkilerinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.