Şimdi Ara

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
24.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yeni arac aldim honda 2013 model arac 30 binde ustunde michelin hp var dis derinligi 6 civari ama cok icime sinmiyor degistirsem mi diyorum .yoksa beklesemmi biraz daha ,alacak olursam f1 asymmetric 3 yada pilot sport 4 düşünüyorum ama ps 4 biraz pahali sanirim
  • schumici kullanıcısına yanıt
    Ben 18 bin kilometreye yakın kullandım. Mayıs'ta alıp taktırdık Astra J aracımıza Ekimin sonuna kadar Asym.3'ler ile devam ettim. İlk zamanlar havanın da aşırı sıcak olmamasıyla tutunması çok çok iyiydi. Ama yazın tatile gittiğimde cayır cayır sıcak asfaltta bu tutuna performansı birazcık düştü. Yol gürültüsü çok fazla yoktu. Sessiz bir lastik diyebilirim. Konfor olarak 50 yanak ömrünü tamamlamak üzere olan Hankook'lardan geçmiştim bu lastiğe (225/45/17) ona göre daha konforsuz diyemem kesinlikle.
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için sağolun hocam. bende Eylül ayında dayanamayıp değiştirdim ve aldım Asymmetric 3'ü, inanın Primacy 3'ten sonra ilaç gibi geldi. kış lastiğine geçmeden önceki kullandığım 1,5 aylık süreçte arabamı yeniden sevdirdi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: krippel

Merhabalar yeni arac aldim honda 2013 model arac 30 binde ustunde michelin hp var dis derinligi 6 civari ama cok icime sinmiyor degistirsem mi diyorum .yoksa beklesemmi biraz daha ,alacak olursam f1 asymmetric 3 yada pilot sport 4 düşünüyorum ama ps 4 biraz pahali sanirim

Hocam sıkıntı yaşayana kadar kullanmaya devam edin. Herhangi bir sorunumuz yoksa sizi üzmüyorsa yol tutuşu da herhangi bir problem yoksa kullanmaya devam ediniz bu krizde yazık günah lastiklere çok para vermeyin! biraz daha yavaş gidin.
  • michelin primacy3 alacakken pirelli pzero'ya döndüm.205/45R17 runflat alacağım için piyasada fazla seçenek de yoktu.yorumlara göre frenleme ve ıslak yol performansı nedeniyle pzero seçtim.çıkardığım bridgestone'lardan sonra ilaç gibi geldi.hem daha sessiz hem çok daha yumuşak konforlu hem de tutuşu çok daha başarılı.cooperS yüksek gücünden dolayı eskiden 70-80'e kadar patinaj çekerken şimdi soğuk havaya rağmen 40-50'ye kadar çekiyor.gücü yola veriyor.
  • Arkadaşlar bunlarda 91 ve 94 var yük endeksi. Çok önemli mi bu değerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim yeni aldığım araçta yazlıklar Primacy3 hocam bu kadar kötü bir lastik mi ? Yorumları gerçekten hiç iç açıcı değil çok metak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

michelin primacy3 alacakken pirelli pzero'ya döndüm.205/45R17 runflat alacağım için piyasada fazla seçenek de yoktu.yorumlara göre frenleme ve ıslak yol performansı nedeniyle pzero seçtim.çıkardığım bridgestone'lardan sonra ilaç gibi geldi.hem daha sessiz hem çok daha yumuşak konforlu hem de tutuşu çok daha başarılı.cooperS yüksek gücünden dolayı eskiden 70-80'e kadar patinaj çekerken şimdi soğuk havaya rağmen 40-50'ye kadar çekiyor.gücü yola veriyor.

Bende aldım 10 gün önce 215/40r17 şindilik güzel inşallah böyle devam eder.
  • bu üründen aldım bende arkadaşlar

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/goodyear-225-45-r17-94y-eag-f1-asy-3-xl-fp-binek-yaz-lastik-2016-255635704

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bizim araçların üstünde fabrikasyon geldi. aynı araç kullanıcısı arkadaşlarla yaptığımız muhabbetlerde herkes şikayetçiydi. benim arkadaşlarım da uyarmıştı lastikten memnun kalmayacaksın diye, harbiden de olumsuz anlamda ne dedilerse oldu.
    Bizim aldığımız araçta da yazın başında almış bizden önceki sahibi Primacy'leri. O zaman çok geçmeden onları elden çıkarıp yeni lastik baksam iyi olur Bu ebatta Ssym.3 olsa yine alırdım Sizin şikayetleriniz tam olarak nelerdi Hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 6 Ocak 2017; 17:40:58 >
    yol tutuş dinamikleri beklentilerimi hiç karşılayamadı hocam. özellikle kalkışlarda çok patinaja düşüyordu araç. belki eski bir contisportcontact5 kullanıcısı olduğum için böyle hissetmiş olabilirim belki, ama hiç bir şekilde beni memnun edemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumici

bilgilendirme için sağolun hocam. bende Eylül ayında dayanamayıp değiştirdim ve aldım Asymmetric 3'ü, inanın Primacy 3'ten sonra ilaç gibi geldi. kış lastiğine geçmeden önceki kullandığım 1,5 aylık süreçte arabamı yeniden sevdirdi bana

Benzer duyguları ben de yaşadım. Zamanında primacy 3 almıştım incelemeleri falan çok iyi diye ama gereksiz sert geldi bana. F1 asymmetric 3 hoşuma gitti değiştirince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslae, primacy 3 ten eagle f1 e gecince yakit cok farketti.Eskiden yeniye gecince zaten olur birde E sinifi tuketim olunca gozle goruluyor.%10 un uzerinde fark var.Yol tutusu guzel ancak bekledigimden yumusak. Virajlarda zorladiginizda sessizce birakiyor lastik sesi gelmiyor ben biraz daha tutar sanmistim.Sanirim benim ilacim pzero olacak.Konforu gercekten cok cok iyi, 50k daki primacy den sonra sanki havada gidiyormusum hissi yaratti :)

• Arkadaşlar aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum ama saçma bir şekilde aradığım ölçüleri bulamıyorum.

245/40/17 arkalar

225/45/17 önler

Ve rft olmalı.

Pirelli pzero, conti sp5 ve good year asymmetric 2/3 olabilir.

Bulunduğum yerde tedarik konusunda sıkıntılar var, iki yere sordum yok dediler. İnternette de bulamadım, bu ne saçma iştir yahu.

• Arkadaşlar selam.

2014 Insignia aracımda fabrika çıkışı Bridgestone Potenza RE050A Ecopia lastikler vardı, bu lastikleri 3000km de bir çukurda bozunca Michelin Primacy 3 almıştım, tüketim ve konforda iyileşmeler olsa da sürüş keyfinde ve limitlerde düşüş olmuştu.

Birkaç gündür farkettiğim üzere yaklaşık 40.000km dir kullandığım Primacy 3 ler artık dar virajlarda aracın önden kaymasına neden oluyor, ki lastikler yeniyken, özellikle Potenza lar varken aynı virajları neredeyse tren kararlılığıyla alıyordu.

Sizce Primacy 3 den sonra F1 Asymmetric3 e geçince direksiyon tepkilerinde artış olur mu?

Limitler eminim artacaktır ancak aracın Potenza larla olan hassas tepkilerini özledim açıkcası, P3 lerle direksiyon o kadar da direkt değil..
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Hocam benim Golf'ümde kışlıklar Conti yazlıklar Michelin Primacy 3 (ikiside 2015 üretim) idi. Yazlığa geçince sizin de bahsettiğiniz gibi kafadan kaymalar hissettim sanki daha önce döndüğüm virajlarda dıştaki şeride açılıyordum ufak ufak. En önemlisi de direksiyon bir miktar hissizleşti Astra'm da 18 bin kilometreye yakın kullandım Asym3'leri. O sıra üzerinde Hankook lastikler vardı. Ömürlerinin sonuna yaklaşıyorlardı. Onlardan geçince çok net bi şekilde direksiyon tepkilerinde artış olmuştu. Siz de de olacağını tahmin ediyorum

Merakımın kusuruna bakmayın Hocam da PZero Nero ya da SportContact5 neden düşünmüyorsunuz ? Ben Giu için çok merak ettiğimden SportContact5 alma niyetindeydim. Ama Ankara'da hiçbir yerde ellerinde hazırda olan bayi yoktu. Birisi PremiumContact6 vermeye çalıştı diğerleri siparişle getiririz dedi

Edit: Unutuyordum az kaldı Keçiörene yolunuz düşerse bekliyorum Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 15 Mayıs 2017; 10:17:17 >

• Konuyla pek alakasi yok ama guncel oldugu icin sormak istedim. Sifir aldigim arac 1950 km de continental lastik resimdeki durumu farkettim. Ne zaman, nasil oldugu konusunda fikrim yok. Bicak izi diyende oldu. Continental mail attim. Kullanici hatasi cevabi aldim. Bu durumda ne yapmaliyim. Kasko vs yardimci olursaniz memnun ol
     Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)urum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 15 Mayıs 2017; 16:21:54 >
    Bugün F1 Asymmetric 3 leri aldım, muhtemelen yarın taktırırım.

Continental de düşünüyordum ama SC5 in yerini alacak 6.nesil Continental hakkında gördüğüm kadarıyla yeterli bilgi yok, zaten 245 45 18 ebatı lastik de mevcutta yok, ben de zaten dikkatimi çeken ve temini kolay F1 leri tercih ettim bakalım.

Giu ya (yakın arkadaşımın) Continental SC3 den sonra Primacy 3 almıştık, hata etmişiz. Muhtemelen ona da gene Continental alırız.

Yaz yaz anlatması zor oluyor K.Ören de buluşup konuşalım en iyisi :)

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan abi. İnşallah taktırdığında beklentilerini karşılarda mahçup olmayız sana Otomobil Genel'in Çınarlarındansın abi her yazını ilgiyle okurum Ankara'da isen yolun düştüğünde mutlaka bi haberini beklerim değilsen olur da yolun Ankara'ya düşerse ortada buluşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 16 Mayıs 2017; 0:26:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.