Şimdi Ara

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
24.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kazasız belasız günlerde kullan abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim

Bugün için diyebileceğim düşük hızlarda köşe dönüşlerde net olarak Primacy 3 den iyi tutunduğu, ayrıca evet, artık araç sarsıntı olarak küçük çukurlar - su olukları vb gibi yerlerden daha rahat pas geçiyor, iç mekanda çukurlar daha az hissedilir oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Asymmetric 3 ve Primacy 3

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)

Yalnız yeni lastigin kanallar cok efsane duruyor :D

Masallah

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

Tasarım olarak gerçekten de öyle, Michelin in desenleri de aksi gibi eski Lassa lara benziyordu.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam, kusura bakmayın şu sıralar iş yoğunluğundan takip edemiyorum forumu.

benim yanıtlamama gerek kalmadan siz farkı gözlemlemişsiniz zaten, yazdıklarınızın aynısını belirtecektim bende. CSC5'i aratmadı diyebilirim kesinlikle. hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Arkadaşlar F1 Asymmetric 3 lerin Primacy 3 lerden farklarını gördükçe yazıyorum.

Bugün İzmir - Çanankkale yolu tatil dolayısıyla oldukça kalabalık ve trafik de oldukça dengesiz akmakta.

Az önce sol ve orta şeritte yaşlı/çok yaşlı sürücülerin adres aramaya bağlı ani frenleri yüzünden oluşan tıkanma yüzünden sağa geçmem gerekti ve direksiyonu sert biçimde sağa kırınca da aracım beklenmedik bir tepkiyle sağa atladı.

Normalde Primacy 3 ler bu kadar çabuk ve agresif cevap vermezdi, açıkcası sağda yol kenarında kaldırıma doğru fırlayınca ufak bir panik de yaşamadım değil.

Bunun dışında aracımı parkettiğim yerde belli belirsiz bir eğim var, önceden araç eğim yüzünden hareket etmezken şuan boşta iken eğimen dolayı harekete geçiyor, yani muhtemelen bu lastiklerin sürtünme dirençleri de P3 den biraz daha iyi.

• schumici kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

Diğer aracımız da Astra K 1.4T, üzerinde P3 lerle geldiler ilerleyen zamanlarda ona da F1 almayı düşünüyorum.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmış gibisin abi Primacy 3 gerçekten vasat bir lastikti. Golf'te kışlıklardan sonra ona geçince çok net amlamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Memnun kalmış gibisin abi Primacy 3 gerçekten vasat bir lastikti. Golf'te kışlıklardan sonra ona geçince çok net amlamıştım.

Şimdilik çok sevdim.
  • 2 hafta önce ben de 225/45/17 xl taktırdım, memnunum. bence f/p lastiği segmentinde.
  • Her ne kadar yurtdışında beğenilse de, pilot supersport gibi bizim asfaltta iş yapmayı sevmeyen bir lastik malesef asy3. Conti 5p bizim kireçtaşına daha uygun bir seçenek olacaktır. Gerçi lastiği de almışsınız ama diğer seçeneğinizde isterseniz conti deneyin.
  • Michelin Pilot s4 ile Asimetric 3 arasında kalıp 340 tl fazla verip Michelin tercih ettim. Yol tutuş frenleme ve yağmurda efsane lastik, ama kış lastiği kadar yol sesi yapmasından hiç hoşlanmadım. Yeni söktürdüğüm kış lastiği kadar (Alpin5) ses yapıyordu. Bir dahaki sefere kısmetse Asimetric denemek istiyorum. Belki 4 çıkar o zamana kadar.

• Merhaba

Bizde Corolla aracımıza 225/45R17 Eagle F1 asy3 aldık. çok memnunuz. 3 bin km geçti. Eski lastiklerimiz turanza ER300 idi, beton gibiydi.

Sormak istediğim bir şey var. Lastikte ortasında bir çizgi oluşuyor. bu nedir? neden yapar? 34-35 psi hava ile kullanıyoruz.  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosibasa46

Merhaba

Bizde Corolla aracımıza 225/45R17 Eagle F1 asy3 aldık. çok memnunuz. 3 bin km geçti. Eski lastiklerimiz turanza ER300 idi, beton gibiydi.

Sormak istediğim bir şey var. Lastikte ortasında bir çizgi oluşuyor. bu nedir? neden yapar? 34-35 psi hava ile kullanıyoruz.  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)

Merhaba,

Birkaç satır yukarıda paylaştığım fotoyu büyütürseniz benim lastiklerimde de dediğiniz çizgiyi görebilirsiniz.

Ne olduğunu tam olarak bilmemekle beraber lastikler sıfırken de bu çizgi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Her ne kadar yurtdışında beğenilse de, pilot supersport gibi bizim asfaltta iş yapmayı sevmeyen bir lastik malesef asy3. Conti 5p bizim kireçtaşına daha uygun bir seçenek olacaktır. Gerçi lastiği de almışsınız ama diğer seçeneğinizde isterseniz conti deneyin.

Conti SC5 esasen en merak ettiğim modellerdendi ama teminde sorun yaşanınca aklımdaki diğer seçenek olan Asymmetric leri satın almıştım, aracımı değiştirmeden Goodyear lar eskirse önceliği bu kez de Conti ye vermek isterim.
  • 1 yıldır kullanıyorum. Yaklaşık 10.000 km yaptım. Gayet memnunum.
    Hala yumuşak ve sessiz
    Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 4 ay once sifir olarak aldigim 6 bin km deki 94Y EAGLE F1 ASY 3 XL lastigimde balon sorunu oluştu.. bu konuda sormak istediğim garantiye girermi.. girmez ise hakkimi nasıl aramam gerekiyor sonucda güclendirilmis yanak diye satılan bi lastigin bu kadar kisa zamanda bu hale gelmesi normal değil gibi

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 5 Ocak 2018; 23:24:59 >
  • unicornn kullanıcısına yanıt
    Kolay kolay hicbir balon yapmis lastigi garantiye sokmazlar.Sert sekilde darbe almis olarak degerlendirirler.

• Arkadaşlar hepsiburada da kampanya var bayagidir indirim arıyordum en uygunu bu sanırım,ben aldım ihtiyacı olan varsa degerlendirebilir.

http://www.hepsiburada.com/goodyear-22545r17-94y-fp-eagle-f1-asymmetric3-xl-oto-lastik-uretim-yili2017-p-OTLSTGOOD532745?magaza=Hepsiburada

• https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-eagle-f1-asymmetric-3-225-45r17-94y-xl/

Bu sitedeki sanki daha uygun değilmi .. aralarında fark varmı acaba.. yok ise uygun siteden alacağım bende..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.