Şimdi Ara

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
24.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan lastikcim com tr daha uygun,benim yazdığım zamanda ben tanesini 285 tl den aldım ,şimdi kampanya yok 415 tl olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-eagle-f1-asymmetric-3-225-45r17-94y-xl/

Bu sitedeki sanki daha uygun değilmi .. aralarında fark varmı acaba.. yok ise uygun siteden alacağım bende..

Istanbulda iseniz yardimci olurum..Benim Lastikcim yabanci degil yetkili bayi 380 Tl..Takma balans vs her sey icinde..

Internetten alip sokme takmaya para vermeyin ayrica..

Benim yazliklar bitti bugun degistirecegim kismetse..Michellin kullandim butun araclarim da..Ilk defa Goodyear alacagim..

Kasim 2017 cikisli lastikler konustugum kadariyla..V serisi ( yuksek hiz endeksli )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 ay once aldim asy 3 , 225 45 17 ebatlarinda.Bi onceki lastigim contisportcontact 5 di.gozlemlerimi yazayim.

Csc 5 e gore izlenimlerim

Asy 3 un direksiyon tepkisi cok iyi.Saga sola en ufak direksiyon hareketinde zipkin gibi girip cikiyor.

Islak ve kuru zemin de daha iyi yol tutusu var.

Ayni zeminde frenaj daha iyi.

Yanal kaymalarda csc5 e gore tutunmasi daha iyi.

Daha sessiz.

Daha konforlu.

Aracim 2012 a3 1.6 tdi motor ve sanzuman yazilimli.Turuncu koni spor amortisor, 3.5 eibach yay ve spacer mevcut.Bunlari yazmamin sebebi su.Standart kullanici degilim.Virajlara ciddi anlamda sert girerim.Ozellikle islak zeminde yol musaitse virajlarda araci oldukca zorlarim,viraj icinde fren ve kick down ile yoklarim lastiklerin tepki durumunu.Aracin limitlerinin en sonuna kadar biliyorum cunku.

Bu site de de gordugunuz gibi asy 3 daha iyi.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Çıktı-(225-45-17 ALINDI)

Aracimda bu sekilde duruyor.

Asy 3 zaten csc5 den daha yeni teknoloji oldugu icin daha iyi olmasi cok normal.Asy 3 un asil rakibi csc6 dir.Ayni siteden de baktiginiz da Csc6 bariz sekilde cok daha iyi as3 den.

Gecmis yorumlar da asy 3 sonra csc5 alma dusuncesin de ki arkadaslarin yazisini gordum.Almayin arkadaslar tavsiye etmem kesinlikle.Hem csc 5 erken eriyen bir lasttik kullananlarin hemen hemen hepsi ayni seyi soyluyor.Ki ben de de oyleydi.

Umarim yardimci olmusumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 31 Mart 2018; 16:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-eagle-f1-asymmetric-3-225-45r17-94y-xl/

Bu sitedeki sanki daha uygun değilmi .. aralarında fark varmı acaba.. yok ise uygun siteden alacağım bende..

Istanbulda iseniz yardimci olurum..Benim Lastikcim yabanci degil yetkili bayi 380 Tl..Takma balans vs her sey icinde..

Internetten alip sokme takmaya para vermeyin ayrica..

Benim yazliklar bitti bugun degistirecegim kismetse..Michellin kullandim butun araclarim da..Ilk defa Goodyear alacagim..

Kasim 2017 cikisli lastikler konustugum kadariyla..V serisi ( yuksek hiz endeksli )

Alıntıları Göster
    selam,

bu lastikten en düşük 400 tl fiyat aldım sizin lastikçinin bilgisini özelden paylaşabilirseniz hemen değiştirebilirim lastikleri

• duggac kullanıcısına yanıt
    Mesajım geldi mi özelden? Bir sıkıntı var sanırım...Yazdım özelden..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    mesaj gelmedi tekrardan gönderebilirseniz çok sevinirim.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    225 45 17 ebatında csc6 mevcut değil

Asy3 ün rakibi premiumcontact 6 ya da csc5 oluyor bu durumda

C180 aracımıza asy2 almıştık primacy hp den sonra çok başarılı gelmişti

Bu asy serileri çok başarılı fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

225 45 17 ebatında csc6 mevcut değil

Asy3 ün rakibi premiumcontact 6 ya da csc5 oluyor bu durumda

C180 aracımıza asy2 almıştık primacy hp den sonra çok başarılı gelmişti

Bu asy serileri çok başarılı fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun..
    17 ve 18 ebatlar olarak baz alirsak dediginiz dogru.Ama 2 lastik de 18 ustu ebatlara da sahip oldugu icin csc6 asy 3 den daha iyi bir lastik test sonuclarina gore.

Ben asy 2 yi 18 jant da da kullandim cok memnundum.Asy e 3 u 17 de kullaniyorum suan(ayni arac) cidden cok daha farkli.Asy serileri uygun csc ye gore dediginiz gibi.395 tl aksaray vatan caddesinde bulmustum lastik24 den.evimin yanin da ki bayi 450 tl dedi ilk.Ben de dedim 395 tl aha burasi yaninda arayayin konusalim deyince "tamam madem komsumuzsun 400 e vereyim al "dedi. git gel trafij ve mazot icin aldim brn de.

• Arkadaşlar
    Benim assy3 ler bu ebat için çoık fazla sarma ve kayma yapıyor, 2017 19 Mayıs ta taktırdım yaklaşık 10k yapıp kışlıklara geçtim. Geçen hafta tekrar assy3 e dönünce farkettim ki bu lastikler kışlıklardan daha kötü. Araç giu 170'lik 2de sarması yine eyvallah 3 te sarıyor. Biraz pütürlü otobanlarda çok iyi ama iyice ezilmiş sehir için asfaltta ben memnun değilim.
    Bu aractaki 3. yaz lastiğim , sanırım direkt pzero almalıydım.
    Insignia aracımda 245 45 18 Potenza - Primacy 3 ve son olarak Asymmetric 3 kullanmış, Asymmetric i çok beğenmiştim.

Şuanki Tucson aracımda ise 245 45 19 Continental SC5 SUV var, aracı ve lastikleri henüz tamamen tanımıyorum ama ilerde yine Asymmetric almak isterim, Insignia daki konfor, tutunma ve özellikle direksiyon tepkilerindeki artış çok etkilemişti, ve elbette fiyatı da diğer premium markalar arasında en uygunlardan biriydi.

• mart nisan gibi 1600 tl olan 4 lastik şuan 3 bin civarına geldi ötesi yok nereden bulacağız bu 224 45 17 leri.
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

yeni sattığım audi a5 2.0 tdi quattro aracımda üzerinde sıfır km gelen kumho ecsta le sport fardı. kumho daha önce kullanmadığım bi lastik olduğu için nasılsa değiştirirm düşüncesi vardı kafamda. ama beni çok ama çok fena halde ters köşe yaptı. ve kullandığım 45 km boyunca en ufak bi falsosunu görmedim. gerek yol tutuş, gerek zorlu manevralarda bana verdiği tepkiler gerekse kullanım sartlarına bağlı soyulma neredeyse hiç ama hiç yoktu. 45bin km bi lastiğin o şekilde kalabiliyor olmasına çok şaşırdım. eğer bu markanın bu modelini kullanacaksanız ya da bütceniz ona elveriyorsa kesinlikle önyargılı davranmayın, kazanan taraf siz olacaksınız.

gelelim goodtear eagle f1 assymetric 3 bu lastik hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum. yani kesinlikle her yönden övgüyü hakeden bi lastik, öncelikle hemen farkedeceğiniz şey, sessizlik, evet arkadaşlar bu lastik inanılmaz sessiz bi lastik. benim gibi sese takıntılı birinin beğenmiş olması bence güzel bi kriter :))

ikinci mevzu yol tutuş. yolda çağa atmış gibi gitmek hem quattronun hemde bu ladtiklerin başarısı. patinaja düşmeme, her koşulda, yağmurda ince tozlu yollarda tutunma oldukça üst seviye. benim kullandığım ebat 255/35/19 olmasına rağmen oldukca konforluydu. 19 inchte ne konforu diyebilirsiniz. 18 de arkadaşların continentalle yakalayamadığı konforu goodyear ile yakalamış bulunmaktayım.

peki eksik yanı yok mu? dediğim gibi satana kadar 5000 km kullandım . eksi yanı şu, 5000 km göre yanaklarda farkedilir düzeyde yıpranmak, tabi o kadar şarta uyum sağlamak bazı şeylerden feragat etmek demek arkadaşlar bunu unutmayalım. senede 20 bin km yapan biriyseniz zaten 40 bin km de ya da 2 sene de bir değişim demek. yani çok kafa yorulacak bi durum değil. continental csc 5p gibi 25 binde patinajdan yolda gidemez duruma gelmeyeceğinize eminim. o bakımdan csc 5p den müthiş muzdaribim. araç sarmaktan yolda sağa sola çekiyor. latik daha 25 bine :((

bu lastiği ve yeni audi a5 içinde kullanacağım, bir kaç bin km sonra bakımım var, bakımla beraber alırım. öncelik detailing ve seramik kaplamada şu an :))

herkese kazasız belasız s
    r
    şler arkadaşlar. sağlıcakla kalın

• arkadaşlar selam, bende dizel giulietta için lastik bakıyorum istanbul içi kullanacağım sizce michelin 4 mevsim lastiğini mi alayım yoksa goodyear, pirelli vb bir marka mı alayım yada yine michelin pilot 4 mü alsam :?
  • 3 sene önce asy2 serisini almıştım. O zamanın en iyi lastikleriydi. Bodrum yollarında 45000 km kullandım. Ki burayı bilen bilir. Sıfır lastikler patlıyor burada. Çukurları meşhurdur. Şimdi 2 lastik patladı.zaten değişim zamanı gelmişti. Asy3 serisini alıcagim.umarım buda iyidir.enteresan tarafı Goodyear asy5 serisini duyurmuş ama mart ayında satışa sürülecek.4 serisini atlamislar, Cinlilerde uğursuz rakammis meğer. Beklesemmi diye düşündüm ama çıkma lastiklere güvenemem o yüzden mecburen asy3 alıyorum.

• 245/45/18 Run Flat almam lazım. Araç F10 520i. Sessizlik açısından en iyi seçenek sanırım good year...ama fiyatlar çok değişken
  • 225x45x17 Goodyear Asimetrik 5 XL YANAK arıyorum bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

hocam merhaba. 1 senedir lastik hakkında yorumlarınız nedir?

asimetrik 5 ile conti pc6 arasında kaldım. sizce ne seçmeliyim?
  • 225-45-18 asy3 kullaniyorum cukurlardan 1.vites ile geciyorum. 4-5km/s. Onun harici sorunum yok esp yakmadan virajlarda suzuluyorum.. Memleket çukur dolu araçda çok sert, hafriyat kamyonlarida saolsun sıfır asfaltı 1 ayda eziyorlar, Orjinal 17" FR jant bulursam ona geçiş yapicam.

• Ahbârî kullanıcısına yanıt
    Asc 5 yakıt tüketimi e cpc6 nin c idi 225 olan lastiği geçen hafta aldım cpc6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Asc 5 yakıt tüketimi e cpc6 nin c idi 225 olan lastiği geçen hafta aldım cpc6
    asc 5 de c yakıt olarak

hangi ebatı kaça aldınız? neden cpc6?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahbârî -- 19 Mayıs 2019; 14:29:41 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.