Arkadaşlar google'a aramak için bir şey yazınca hani aşağıda eskiden yazdığın şeyler çıkıyor ya nasıl kapatacağız bunları bilen var mı ?
Kötü bir şey yazmadım eskiden yanlış anlaşılma olmasında yineden bilg. girenlerin görmesini istemediğim şeyler var
eskiden yazdıın çıkan yazının fareyle üstüne gel delete ye bas...bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: pcprofferhat
eskiden yazdıın çıkan yazının fareyle üstüne gel delete ye bas...bu kadar
Çok saol arkadaşım
Firefox için;Araçlar -Özel veriler-Kayıtlı form ve arama geçmişine bi tik at.Ondna sonrada şimdi temizle butonuna bas.Oldu bitti işte.
IE için;Kullanma ben böyle saçma bitarayıcı daha görmedim.
Mozilla kullanıyorsan ctrl+shift+delete e bas çıkan pencereden çerezleride seç sonra tamam a bas. İnternet explorer kullanıyorsan araçlar dan geçmişi seç çerezleri sil. Opera kullanıyorsan yine araçlardan çerezleri seçip sil. Keşke hangisini kullandığını söyleseydin beni yormazdın böyle.
quote:
Orjinalden alıntı: tatbkath
Firefox için;Araçlar -Özel veriler-Kayıtlı form ve arama geçmişine bi tik at.Ondna sonrada şimdi temizle butonuna bas.Oldu bitti işte.
IE için;Kullanma ben böyle saçma bitarayıcı daha görmedim.
Firefox kullanıyorum hepiniz sağolun hallettim
veya internet sayfasındayken Araçlar > İnternet Seçenekleri > ( sekmelerden ) İçerik > Otomatik Tamamla > Formları Sil'e tıkla. google dahil bilip bilmediğin sitelerdeki tüm yazıların silinir.
Bende dediklerinizi yaptıktan sonra konuya cevap yazacağım yazmıyor giriş yapın diyor ne olduğunu anlamaya çalışırken meğerse buradanda silmiş beni hatırlayı yandık o zaman ben sadece google ı sormuştum pek şifrelerimi hatırlamadığım için hep beni hatırlayla girerdim kaş yapalım derken göz yardık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme