Şimdi Ara

Google Ajanda ve Rehberin Iphone Ile Direkt Senkronizasyonu Mumkun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim gibi uzun sureden beri arayis icerisinde olan arkadaslara umarim faydasi olur. Yabanci bir siteden alinti, "Goggle ile kontaklarinizi ve ajandanizi Iphone ile direkt sync etmek artik mumukun"

Suan beta asamasinda olan sistem bence sorunsuz calisiyor ama genede dikkatli olmak lazim! Ayarlari yaptiginizda mail senkronizasyon opsiyonuda geldigini goreceksiniz ama suan calismiyor, eminim Google yakinda bu sorunu da cozecektir. Isin guzel tarafi Google bu hizmeti Exchange Server uzerinden veriyor ve Push ozelligini destekliyor.

Asagidaki linkten resimli aciklamaya ulasabilirsiniz

Link http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252

Dostlukla,

Eger daha onceden verildiyse simdiden kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 9 Şubat 2009; 23:58:17 >

• nefis oldu bu benim icin...

Arkadaslar, ayrica, yeni cikan application ile, facebook tan rehbere dogumgunu resim, email, senkronu yapmak mumkun.. ben acikcasi ,, outlook, facebook, google, ve iphon u , yani bana ait herseyi senkron tutmaya calisiyorum..
  • Çok faydalı olucağını düşünüyorum akşam yapmayı deniycem paylaşım için teşekkürler
  • Teşekkürler bilgilendirme için. Yahoo bu desteği veriyordu ama gmail in verdiğini bilmiyordum açıkçası. Gerçi bir sorun var sadece 1 exchange tanımlanabiliyor o yüzden şirket mailimin yerine geçemeyecek ne yazık ki :(
  • Arkadaşlar bir şey sorucam şimdi senkronizasyon yapıcam ama benim istediğim iphone daki contac ları google a aktarmak, uyarı veriyor iphone daki contaclar silinir diye, iphone daki contac ları google nasıl senkron edicez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 10 Şubat 2009; 14:23:15 >
  • Gmail'in contac listesi ile sekronizasyonu zaten yokmu ? Zira ben sürekli itunes üzerinde o şekilde gerçekleştiriyorum..

Eğer cihaz üzerinden oluyorsa o daha iyi tabi..

Paylaşım için teşekkürler..
  • mygokhan hocam, sen itunesa gmail accountu nu tanitip mi bunu yaptin?

Bu arada, FEX adinda bir program var, facebook contact listinizi iphona ile esitliyor.. Buna resim, dogumgunu gibi detaylar dahil..
  • live.mail2web.com dan bir exchange mail hesabı alın hem rehberi senkron edin hemde beejive arka planda calışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

mygokhan hocam, sen itunesa gmail accountu nu tanitip mi bunu yaptin?

Bu arada, FEX adinda bir program var, facebook contact listinizi iphona ile esitliyor.. Buna resim, dogumgunu gibi detaylar dahil..

Evet itunes'dan Gmail hesabima baglanti kurdurdum.Surekli yedek almis oluyorum hem ayni zamanda.Gecen telefonum degisti mesela bende yeni cihazi baglayip hemen contactlarimi senk. ettim.Hatta gmail adresinden de gorebiliyorsunuz rehberinizi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar bir şey sorucam şimdi senkronizasyon yapıcam ama benim istediğim iphone daki contac ları google a aktarmak, uyarı veriyor iphone daki contaclar silinir diye, iphone daki contac ları google nasıl senkron edicez...

az önce bende denedim ve telefondaki bütün isimve takvimler silinecek uyarısı verdi... bende vazgeçtim... bunu kabul edersek ne olur acaba... silinirse geri getirmemiz mümkünmü tekrar isimleri...
  • Bilgisayarla senkronize ettiyseniz outlook vasıtasıyla kişilerinizin yedeğini bir foldera alınız. (bütün contacts ı seçip foldera sürükle bırak yapıyorsunuz) takvim için de önceden google ile sync yapan bir outlook eklentisi var onu kullanın. adı google sync. ondan sonra üstüne yazıyorumj tamam mı dediğinde tamma diyin. google contacts ve calendarın tüm bilgileri gelmiş olacaktır. Eğer eksik contacts varsa aleti senkron,ze ettikten sonra outlook u açın ve yedek aldığınız contactları outlook a tekrar geri alın. Bir sonraki senkronizasyonda herşey güzel olacaktır. calendar için de aynısını yapın tabi. ama google sync kullandıysanız problem yok. ayrıca google contacts a import etmeyi de deneyebilirsiniz web üzerinden. o da işe yarayacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Arkadaşlar bir şey sorucam şimdi senkronizasyon yapıcam ama benim istediğim iphone daki contac ları google a aktarmak, uyarı veriyor iphone daki contaclar silinir diye, iphone daki contac ları google nasıl senkron edicez...

az önce bende denedim ve telefondaki bütün isimve takvimler silinecek uyarısı verdi... bende vazgeçtim... bunu kabul edersek ne olur acaba... silinirse geri getirmemiz mümkünmü tekrar isimleri...

• quote:

Orjinalden alıntı: ozdek

Bilgisayarla senkronize ettiyseniz outlook vasıtasıyla kişilerinizin yedeğini bir foldera alınız. (bütün contacts ı seçip foldera sürükle bırak yapıyorsunuz) takvim için de önceden google ile sync yapan bir outlook eklentisi var onu kullanın. adı google sync. ondan sonra üstüne yazıyorumj tamam mı dediğinde tamma diyin. google contacts ve calendarın tüm bilgileri gelmiş olacaktır. Eğer eksik contacts varsa aleti senkron,ze ettikten sonra outlook u açın ve yedek aldığınız contactları outlook a tekrar geri alın. Bir sonraki senkronizasyonda herşey güzel olacaktır. calendar için de aynısını yapın tabi. ama google sync kullandıysanız problem yok. ayrıca google contacts a import etmeyi de deneyebilirsiniz web üzerinden. o da işe yarayacaktır.
    quote:

quote:

outlok kullanmıyorum.. vistanın kendi kişiler listesinden senkronize ediyorum...

• Google'da ne varsa üstüne yazacaktır. Vista nın contacts kısmı da google contacts uyumludur diye tahmin ediyorum. Gmaile yüklemeyi deneyin bakalım ne olacak. Eğer webde görebiliyorsanız rahatlıkla silinsin diyebilirsiniz. Sorun çıkmaz. Aynen iphone a iner hepsi.

quote:

outlok kullanmıyorum.. vistanın kendi kişiler listesinden senkronize ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdek

Google'da ne varsa üstüne yazacaktır. Vista nın contacts kısmı da google contacts uyumludur diye tahmin ediyorum. Gmaile yüklemeyi deneyin bakalım ne olacak. Eğer webde görebiliyorsanız rahatlıkla silinsin diyebilirsiniz. Sorun çıkmaz. Aynen iphone a iner hepsi.

quote:

eyvallah dostum .. kablosuz bağlantım şuan olmadığı için deneyemiyorum... en kısa zamanda denemeye çalışıcam...

herkesin kandili kutlu olsun...
  • arkadaşlar bir şey sorucam peki bu gmail'den kişileri iphone'a nasıl aktarıyoruz orada dışa aktar var .vcf olarak çıkarıyor ancak oradan iphone'a nasıl atacaz lütfen yardım edin. Rehberim gitti bir tek orada yedek var...
  • bir sorum olacak baya araştırdım ama bir çözüm bulamadım.
    1 - icloud daki kişiler silindi
    2 - elinizde iphone telefon yok
    3- itunes bakup unuz var
    itunes da bulunan yedekdeki rehperi nasıl samsung galaxy note telefonuma aktarabilirim.?
  • kendi soruma cevap vereyim
    iphone yedek aldıysanız aracı bir proğram ıle yedek klasorundeki kişileri
    excele aktarabılıyorsunuz excelde csv uzantılı olarak bu kısılerı kayıt edın
    ardından gmail hesabınıza girip bu kişileri import edin samsung galaxy note tanda gmail hesabınızı senkronize edince
    bütün kişileriniz geliyor.
  • evet konuyu hareketlendirelim ben android kullanıcısı olarak rehberimi gmailde tutuyorum şimdi iphone kullanmaya başladım ama bir türlü gmaildeki rehberi telefon numaralarımı iphone aktaramadım konu hakkında yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim . iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepivedik06

evet konuyu hareketlendirelim ben android kullanıcısı olarak rehberimi gmailde tutuyorum şimdi iphone kullanmaya başladım ama bir türlü gmaildeki rehberi telefon numaralarımı iphone aktaramadım konu hakkında yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim . iyi forumlar

Aynısını geçen ben yaptım. google ile vcard olarak dışa aktar. Sonra itools programı ile telefona aktar. Bu kadar basit. Kusursuz olarak rehber iphone üzerine geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: recepivedik06

evet konuyu hareketlendirelim ben android kullanıcısı olarak rehberimi gmailde tutuyorum şimdi iphone kullanmaya başladım ama bir türlü gmaildeki rehberi telefon numaralarımı iphone aktaramadım konu hakkında yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim . iyi forumlar

Aynısını geçen ben yaptım. google ile vcard olarak dışa aktar. Sonra itools programı ile telefona aktar. Bu kadar basit. Kusursuz olarak rehber iphone üzerine geliyor.

sonunda çözdüm :) program olmadan olmuyordu programı indirdim pc ye rehber düzeldi diğer gmail kurma yöntemi ile isimler geliyo numaralar gelmiyordu bir çoğunda imdi sıkıntısız oldu tşkrler arkadaşlar. gerçi çok uzun süre kullanacağımı sanmam iphonu ama denemek için kart taktım bakalım ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.