Arkadaşlar merhaba.Bugün maalesef telefonum ilk giriş şifresini bilmediğim için ve parmak izimi de okumadığı için verileri silmek durumunda kaldım.Authenticar da gitti maalesef.Binance üye olduğumda aktif etmiştim ama kaydedilmesi gereken bir kod parçacığı varmış maalesef ben onu kaydetmemiştim.Şimdi ne yapmalıyım ? |
Google Authenticator Kodunu Kaybettiniz: İşte Yapmanız Gerekenler
Google Authenticator kodunuzu kaybettiyseniz endişelenmeyin. İşte hesabınıza yeniden erişmek için izleyebileceğiniz adımlar:
- Binance TR'ye Ulaşın: Binance TR destek ekibiyle iletişime geçerek yardım isteyin. Kimliğinizi doğrulamanız gerekecektir.
- 2FA Bilgilerinizi Sağlayın: Binance TR hesabınızda etkinleştirdiğiniz diğer 2FA yöntemlerinin bilgilerini sağlayın (e-posta, SMS).
- Hesap Kurtarma Formu Doldurun: Binance TR'nin hesap kurtarma formunu doldurun ve gerekli bilgileri girin.
- Kimlik Doğrulaması: Binance TR, kimliğinizi doğrulamak için ek belgeler talep edebilir. Bu belgeleri sağlayın.
- Authenticator Kodu Sıfırlama: Kimliğiniz doğrulandıktan sonra Binance TR, Google Authenticator kodunuzu sıfırlayacaktır.
- Yeni Kod Oluşturun: Binance TR'nin sağladığı adımları izleyerek yeni bir Google Authenticator kodu oluşturun.
- Hesabınıza Erişimi Geri Kazanın: Yeni Google Authenticator kodunu kullanarak Binance TR hesabınıza erişim sağlayın.
Önemli Notlar:
- Google Authenticator kodunu kaybettikten sonra hesabınıza erişimi geri kazanmak zaman alabilir.
- Binance TR destek ekibine ulaşmadan önce diğer 2FA yöntemlerinin bilgilerini hazır bulundurun.
- Kimlik doğrulama işlemi sırasında istenen tüm belgeleri doğru ve eksiksiz sağlayın.
Google Authenticator kodunu kaybetmek stresli bir durum olabilir, ancak yukarıdaki adımları izleyerek hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.