Şimdi Ara

Google Bard kişiselleşiyor: Bilgileriniz Bellek isimli yeni birimde tutulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Bard kişiselleşiyor: Bilgileriniz Bellek isimli yeni birimde tutulacak
    Popüler yapay zekâlardan Google Bard'a yeni bir özelliğin geldiği ortaya çıktı. Yeni gelen bu özellik sayesinde uygulama kişisel verilerinizi depolayacak ve size verilerinize göre kişiselleştirilmiş cevaplar suncak. 

Ayrıca Bkz.iPhone 16 serisi detaylanıyor: iPhone 16 Ultra altı kamerayla gelebilir

Bellek özelliği ile Google Bard, size kişiselleştirilmiş cevaplar sunacak

Google, sizinle ve tercihlerinizle ilgili önemli ayrıntıları hatırlaması için Bard'a yeni bir yol hazırlıyor. Yakında çıkacak olan Bellek özelliği, Bard'ın kendisiyle paylaştığınız belirli ayrıntıları hesaba katmasına ve bunları gelecekteki sonuçları iyileştirmek için kullanmasına olanak tanıyacak. 

Google Bard kişiselleşiyor: Bilgileriniz Bellek isimli yeni birimde tutulacak
    Sol taraftaki menüden erişilebilen Bellek sayfasından yeni bir Memory oluşturduğunuz zaman Bard, kişisel tercihlerinize göre öneriler suncak. Örneğin et yemeyi sevmiyorsanız size içerisinde et bulunmayan yemekler tavsiye edecek. Ayrıca AI'nın bu sayfadan yanlış veya istenmeyen anıları silmenize olanak tanıması bekleniyor.

Gizlilik adına, ekranın sol tarafındaki düğmeyi kullanarak Bard'ın Bellek bölümünü hızlı ve kolay bir şekilde kapatmak mümkün olacak. Bu, anılara dayalı olmayan konuşmalar başlatmayı veya Bard'a bir dahaki sefere hatırlamamasını tercih ettiğiniz konuları sormayı kolaylaştıracaktır.

Kaynak:https://9to5google.com/2023/09/29/google-bard-memory/

• Önce kafasından kaynak uydurmayı bıraksın da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanan var mı ??

• jinduw J kullanıcısına yanıt
    Yorumu okuyunca ChatGPT de bazen atıyor dedim ilk başta ama Bard inanılmaz derecede atıyor.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Bard'ı bir araştırma için kullandım. Bir bilgiler verdi ki, o konuda ilk kez karşıma çıkan şeylerdi.

Verdiği bilgilerin kaynakçalarını istedim. Sonra internetten de bir check etmek istedim. Yazarların birkaçının adını buldum ama verdiği isimlerde hiçbir çalışmaları yok.

Sonra verdiğin kaynaklarda böyle bir bilgi yok deyince, özür dilerim yokmuş, haklısınız diyor.

Aynı durum ChatGPT için de geçerli.

Bir de şöyle bir durum var. Bugüne kadar yapay zekalar internetteki içerikleri sınırsız şekilde tarayabiliyordu ama artık yavaş yavaş makale sahipleri ve özellikle resmi kurumlar, telif ihlali yapıldığı gerekçesiyle OpenAI başta olmak üzere dava açmaya hazırlanıyor. Twitter ciddi şekilde kısıtlama getirmek istiyor içeriklere erişimine.

Muhtemelen bununla ilgili bir düzenleme de gelecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.