Şimdi Ara

iOS 18 ile iPhone'lara entegre edilen ChatGPT'nin aktif kullanıcı sayısı hızla artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18 ile iPhone'lara entegre edilen ChatGPT'nin aktif kullanıcı sayısı hızla artıyor
    OpenAI’ın ChatGPT’si 2022’de çıktığından beri çok fazla ilgi görüyor. Şu anda en popüler üretken yapay zeka araçlarından biri. Sayıları merak edenler için, ChatGPT’nin haftalık 200 milyon aktif kullanıcı sınırını geçtiği açıklandı. Apple’ın iOS 18 ile ChatGPT’yi Siri’ye entegre etmesi bu sayıyı daha da artıracak.

Ayrıca Bkz.iOS 18'in ChatGPT entegrasyonu bu yıl sonuna kadar hazır olacak

ChatGPT haftalık 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti!

OpenAI sözcüsü, haftalık aktif ChatGPT kullanıcı sayısının geçen yılın Kasım ayından bu yana iki kat atarak 200 milyona ulaştığını doğruladı. Fortune 500 şirketlerinin neredeyse hepsinin OpenAI ürünlerini kullandığı da açıklandı.

ChatGPT API'sinin kullanımı da Temmuz ayında GPT-4o Mini'nin piyasaya sürülmesinden bu yana iki katına çıktı.

Bu model, önceki GPT-3.5'ten önemli ölçüde daha ucuz ve daha yetenekli. CEO Sam Altman, Axios'a yaptığı açıklamada, “İster rutin görevlerde yardımcı olmak, ister zor sorunları çözmek, ister yaratıcılığı açığa çıkarmak olsun, insanlar artık günlük hayatlarının bir parçası olarak araçlarımızı kullanıyor ve sağlık, eğitim gibi alanlarda gerçek bir fark yaratıyorlar.” diyor.

ChatGPT entegrasyonunun gelecek bir iOS 18 sürümüyle tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://www.axios.com/2024/08/29/openai-chatgpt-200-million-weekly-active-users

• Peki ne işe yarıyor bu telefona entegre edilen yapay zeka?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal zekalar bu halleriyle öyle çok matrah birşeyler değiller.Ha beş on sene sonrası için elle tutulur işe yarar birşeyler ortaya konur ozaman düşünülür.

• Hiçbir işe yaramıyor.

• Hiçbir işe yaramıyor zaten sitelerine girerek kullanılabiliyor 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yer: Teknoloji forumu. Üyelerin hepsi 10 küsür yıllık, yüksek rütbeli üye. Bir tanesinin bile konu hakkında bilgisi yok, ama fikirleri var...

• Gayet işlevsel ben hergün kullanıyorum müthiş kolaylaştırıyor işlerimi

• Siz ne yapmasini bekliyorsunuz yapay zekanin?
    Gecen hafta belki 2 gunumu alacak bir isimi takribi olarak 15 dakikada bitirdim sayesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.