Şimdi Ara

Google Chorome Canary Hesap Taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Müşterilerimin web sitelerini yönetiyorum. Bunun için tüm müşterilerimin google hesaplarıyla Chorome Canary'de kullanıcı oluşturdum 100 civarı Chorme kullanıcım var giriş yaptığım. Burada kolaylık şu her hesaba tek tıkla giriyorum müşterimin sorununu çözüyorum. Ben bilgisayarımı satacağım. 2 adet bilgisayarım var buradaki hesapları diğer bilgisayarıma taşımak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?

Diğer bilgisayarda bu kadar hesaba giriş yapmak tek tek çok zorlayacak beni. Acaba manuel bir şekilde ya da programla Chorome Canary kullanıcılarının hesaplarını olduğu gibi diğer bilgisayara taşıyabilir miyim?

İkinci sorun taşıyamazsam eski adıyla CD'den çalışan windows dediğimiz olay vardı. Şu anki sistemimi bir flash diskin içine alıp Flash diski farklı bir bilgisayara takıp orada aynı sistemi çalıştırıyoruz diye hatırladım böyle birşey de yapabilir miyiz?

Bilgisayarı sattıktan sonra yeni bilgisayar alacağım yeni aldığım bilgisayara da bu hesapları tekrar geçirmek istiyorum

Bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome'u tamamen kaldırmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.