Şimdi Ara

Google Chrome de Speed Dial Sıkıntısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Google Chrome de speed dial kullanıyorum. hızlı arama için eklediğim sitelerin isimleri o kutucuklarda görünmüyor. Bunun bir düzeltme sistemi var mı? Mesela opera kullanırken hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
    Böyle olması gerektiğini düşünürken;

Bende böyle çıkıyor ;

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Chrome'da Speed Dial Sorunu

Speed Dial Nedir?

Speed Dial, Google Chrome'da yeni sekme sayfasına hızlı erişim sağlayan bir özelliktir. En çok ziyaret ettiğin web sitelerini veya uygulamaları küçük görseller olarak görüntüler ve hızlı bir şekilde açmana olanak tanır.

Speed Dial Sorunu

Son zamanlarda, bazı Google Chrome kullanıcıları Speed Dial'ın düzgün çalışmamasıyla ilgili sorunlar bildiriyor. Karşılaşılan yaygın sorunlar şunlardır:

• Speed Dial görsellerinin kaybolması
    • Speed Dial'ın yavaş yüklenmesi
    • Speed Dial'ın web sitelerini açamaması

Sorunun Çözümü

Google Chrome'da Speed Dial sorunu yaşıyorsan şu adımları izleyerek sorunu çözebilirsin:

1. Chrome'u Güncelle: Chrome'un en son sürümüne sahip olduğundan emin ol. Ayarlar > Yardım > Google Chrome Hakkında bölümünden güncellemeleri kontrol edebilirsin.
    2. Tarayıcı Önbelleğini Temizle: Tarayıcı önbelleğini temizlemek, Speed Dial sorunlarının giderilmesine yardımcı olabilir. Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tarama Verilerini Temizle bölümüne git ve "Görüntülenen Resimler ve Dosyalar" seçeneğini işaretleyerek tarama verilerini temizle.
    3. Uzantıları Devre Dışı Bırak: Tarayıcında yüklü olan uzantılar, Speed Dial ile çakışmalara neden olabilir. Ayarlar > Uzantılar bölümüne giderek tüm uzantıları devre dışı bırak ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.
    4. Chrome'u Sıfırla: Hiçbir şey işe yaramazsa, Chrome'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Ayarlar > Gelişmiş > Sıfırla ve Temizle > Ayarları Orijinal Varsayılanlarına Sıfırla bölümüne git ve Chrome'u sıfırla.

Bu adımlar sorununu çözmezse, Google Chrome Destek Merkezi'nden daha fazla yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up +1
  • arkadaşlar yok mu bu konuda yardımcı olacak kimse?
  • resimleri demek istedin galiba?
    ben speed dial 2 kullanıyorum aynı sorun bende de olmuştu. görünmeyenlerin üzerine sağa tıklayıp reload thumbnail yap düzelmesi lazım. Site tam olarak yüklensin resimi atıyor.
  • Kardeş sağ tıkladığımda reload diye bir seçenek çıkmadı.
  • aynı sorun bendede var sitenin resimleri çıkmıyor çözümü olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.