Şimdi Ara

Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Google chrome kullanırken ekrana sürekli DevTools diye bi sayfa açılıyo.
    muhtemelen kodlamayla ilgili bişey ama o konuyla ilgili hiç bilgim olmadığından hiç bi işime yaramıyo.
    Günlerdir uğraşıyorum.ayarlarından F12'ye basıldığında açılcak şekilde ayarlı olmasına rağmen Backspace basıncada açılıyo normal yazı yazarken de açılıyo.
    ve sürekli onu kapatmak zorunda kalıyorum.
    Mesela bu mesajı yazarken bile abartmıyorum 20 kere falan açıldı.
    şunu nasıl tamamen iptal edebilirim?
    Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
    Gerçekten aşırı sinir bozucu bi durum.
    ekran görüntünü ekliyorum.Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.

• Chrome'u tarama verilerinle toptan kaldırıp tekrar yükle. 11 senedir Chrome ve Dev Tools kullanmama rağmen böyle bir şey hiç başıma gelmedi.
  • Biraz araştırdım ve yabancı kaynaklarda aşağıdaki kısayol bilgilerini gördüm. Dener misiniz !

CTRL + SHIFT + J
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Chrome'u tarama verilerinle toptan kaldırıp tekrar yükle. 11 senedir Chrome ve Dev Tools kullanmama rağmen böyle bir şey hiç başıma gelmedi.
    onu denedim hocam şimdi yine denedim.
    değişen bişey olmadı. yine çıkıyo.
    aşırı sinir bozucu bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

Biraz araştırdım ve yabancı kaynaklarda aşağıdaki kısayol bilgilerini gördüm. Dener misiniz !

CTRL + SHIFT + J
    Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.

CTRL + SHIFT + J yapınca ekteki sayfa çıktı.
    pause falan diyo ama yine iptal olmadı

• Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.

sanırım sorun chrome dan kaynaklanmıyo.

çünkü explorer ve firefox dan denedim ordada geliştirici araçları diye bişey çıktı
    mesela bi cümleyi silmek isterken backspase basılı tutunca direk o sayfa açılıyo.
    bazen yazının ortasında çıkıyo.sayfayı kapatmadan da devam edemiyorum.
    aşırı sinir bozmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.Google Chrome Kullanırken Kendiliğinden Açılan DevTools'u İptal Etme.

sanırım sorun chrome dan kaynaklanmıyo.

çünkü explorer ve firefox dan denedim ordada geliştirici araçları diye bişey çıktı
    mesela bi cümleyi silmek isterken backspase basılı tutunca direk o sayfa açılıyo.
    bazen yazının ortasında çıkıyo.sayfayı kapatmadan da devam edemiyorum.
    aşırı sinir bozmaya başladı.
    Bu sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Ama imzamdaki konuda ilk mesajı lütfen okuyun. Oradaki Farbar yazılım loglarını gönderebilirseniz bir de loglar üzerinden sisteme bakalım.

Gerekirse Windows Repair isimli bir onarma yazılımı var. Belki çözüm yaratabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu hakkında çözüme ulaştınız mı acaba aynı sorun bende de var çünkü , ve çözemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çözümü buldum.

aygıt yöneticisini açın daha sonra klavyeler kısmına gelin. 4 Tane klavye olacaktır sizde sağ tık özellikler diyin ve QT Radio olanı silin USB'leri sakın silmeyin 2 adet QT Radio 2 adet USB olacaktır QT Radioların hepsini silin işlem tamam yeniden olursa aynı çözümü tekrar yapın

• berennaz3535 B kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Deneyip bilgi vericem, ben de barkod okuttugumda bu konsol açılıyor, sanki f12 ye basmışım gibi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.