Şimdi Ara

Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor

Google geliştiricileri, Android cihazlar için Chrome tarayıcısında yeni Takip özelliğini test etmeye başladı. Yeni özellik, geçmişte birçok web içeriği toplama aracının omurgası olan web standardı RSS'nin üzerine inşa edilmiş.

Ayrıca Bkz.Android 12 Beta'nın yüklenebileceği telefonların listesi yayınlandı: Nasıl kurulur?

Yakında kararlı sürüme gelecek

Bu araç, kullanıcıların tarayıcı menüsü aracılığıyla site güncellemelerine abone olmalarına olanak tanıyacak ve bu abonelikteki içerik, ayrı bir sekmede kartlar şeklinde görüntülenecek. Sunulan işlev, kullanıcıların en sevdikleri sitelerdeki yeni yayınları hızlı bir şekilde öğrenmelerine de yardımcı olacak.

Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor

Bunca yıl sonra Google'ın neden RSS'e dönmeye karar verdiğini söylemek zor, ancak büyük olasılıkla bunun belirli nedenleri var. Yeni işlev şimdilik sınırlı bir kullanıcı grubu tarafından kullanılabiliyor. Bu aracın tam olarak ne zaman tarayıcının kararlı sürümüyle birlikte tüm kullanıcılara sunulacağı ise henüz belli değil.

Kaynak:https://www.theverge.com/2021/5/20/22445284/google-rss-chrome-android-feature-test

• Salı günü chrome 91 kararlı sürüm geliyor, perşembe günü de edge 91 gelecek.

• Senden şikayetçiyim windows 7'nin bile sonunu getirdin
    EVİNE DÖN :| (dalga amaçlıdır)

• Patlamassa iyi😆😆

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MuhammedTheTerminal M kullanıcısına yanıt

kork benden. 10x diye bana kardeş yapacaklardı, kıskandım, onun da kuyusunu kazdım.Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor 

• tamam o zaman, windows9installer.exe virüsünü senin üzerinde çalıştırıyorum o zaman şimdi Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor 

ağla Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor 

sen ücretlisin hem

macrosoft winblows 10'dan ne beklenir zaten Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.