vs gibi. ama siz linklere tıklamayın, virüs olabilir.
+chromu sildim, tekrar yükledim +adw, malwarebytes, eset, kaspersky gibi birçok prog ile tarattım pcyi ama nafile. +chromu kaldırınca hiçbir sorun yok, diğer(chroma canary, mozilla ve edge de sıkıntı yok.) ama chromu kurduğum anda linkler açılmaya başlıyor.
yukarıda verdiğim nice linkler açılmaya devam ediyor. inanın internetin altını üstüne getirdim ne yaptımsa fayda etmedi.
sizden de bu konuda yardım talep ediyorum, şimdiden teşekkür ederim
Chrome u başka bir kaynaktan indirin , pc nin programlar ve özellikler kısmından sizden habersiz inen bir chrome eklentisi yada herhangi bir toolbar uygulaması var mı kontrol edin , bunları yapıp sonuca ulaşamadıysanız büyük ihtimalle sebep chrome un kayıt defterinde ki girdilerinden kaynaklı bir sordun , belki o kayıt girdileri silinebilirse düzelecektir , yada format atılabilir en son ihtimal . ayrıca chrome u indirince de chrome un ayarlar kısmından uzantılara bakın ve uzantı varsa tüm uzantıları kaldırın .
quote:
Orijinalden alıntı: sa ve as
Chrome u başka bir kaynaktan indirin , pc nin programlar ve özellikler kısmından sizden habersiz inen bir chrome eklentisi yada herhangi bir toolbar uygulaması var mı kontrol edin , bunları yapıp sonuca ulaşamadıysanız büyük ihtimalle sebep chrome un kayıt defterinde ki girdilerinden kaynaklı bir sordun , belki o kayıt girdileri silinebilirse düzelecektir , yada format atılabilir en son ihtimal . ayrıca chrome u indirince de chrome un ayarlar kısmından uzantılara bakın ve uzantı varsa tüm uzantıları kaldırın .
kendini görev zamanlayıcıya eklemiş adi..
resimde siyah çizgilerin arasındaki satırda.. TIMEINSNEWSING.ORG olarak. :)
dushmann
kullanıcısına yanıt
Ne yaptınız kaldırabildiniz mi ?
evet, zamanlanmış görevlerden kaldırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme