Şimdi Ara

Google Chrome 'Yeni Sekme' Sayfasını Eski Hale Getirme - 21.02.2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün(21-02-2014) gelen 33.0.1750.117 m güncellemesi ile artık eski 'yeni sekme' sayfasına dönüş yapamıyoruz maalesef. Önceden chrome://flags'a girip ordan yapabiliyorduk fakat şimdi ordaki ayarıda kaldırmışlar. Ama bizde çare tükenmez tabii, hemen yeni yöntemi anlatıyorum.

Öncelikle şu:https://chrome.google.com/webstore/detail/replace-new-tab-page/cnkhddihkmmiiclaipbaaelfojkmlkja adrese girip Replace New Tab Page eklentisini kuruyoruz daha sonra eklentinin ayarlarından yeni sekme sayfamızı chrome://apps olarak değiştiriyoruz ve tekrar yeni sekme açtığımızda işte eski 'yeni sekme' sayfamız geri döndü.

Umarım işinize yarar,
    Herkese iyi forumlar.

• Teşekkürler hocam
  • uygulamaları değilde bu eski 8 li sık kullanılan sayfasını açmak mümkün mü ?
  • arkadaşlar bugün chrome güncelleştirdim daha sonra internete giremedim sildim tekrar yükledim ama olmadı bu yeni güncellemeden sonra oaln sorunu nasıl düzeltebiliriz ?
  • Teşekkürler. Flags'a baktım kaldırıldığını görünce üzülmüştüm. Ama eklenti kullanmanında kastığını düşünüyorum, umarım yavaşlamaz.

Edit : İşe yaramadı, sadece Uygulamalar sayfası geldi, bir de sık ziyaret edilen sayfalarda gelmeliydi. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 22 Şubat 2014; 9:48:10 >
  • Bu arada bir şey farkettim bu sayfa tekrar geri gelemez, çünkü bu sayfa Chrome'un tabanından kaldırılmış. Birisinin ona benzer bir yapay sayfa yapması gerekir ki buda çok ağır bir eklenti anlamına gelir.
  • Yeni sürümde açılış ağırlaşmış. Hem sekme açılışı, hem de program açılışı eski sürüme göre daha yavaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

arkadaşlar bugün chrome güncelleştirdim daha sonra internete giremedim sildim tekrar yükledim ama olmadı bu yeni güncellemeden sonra oaln sorunu nasıl düzeltebiliriz ?

Bende öyle bir sorun yok, başka tarayıcılarla deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yeni sürümde açılış ağırlaşmış. Hem sekme açılışı, hem de program açılışı eski sürüme göre daha yavaş.

Aynen katılıyorum. Acilen yeni bir sürüm çıkararak bugları düzeltmeleri lazım.
  • sizde çalışıyormu yeni sürüm bende internete bağlanmıyor ? 33 sürümünde yoksa tek ben mi alıyorum bu sorunu internette de göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

Merhaba arkadaşlar,

Bugün(21-02-2014) gelen 33.0.1750.117 m güncellemesi ile artık eski 'yeni sekme' sayfasına dönüş yapamıyoruz maalesef. Önceden chrome://flags'a girip ordan yapabiliyorduk fakat şimdi ordaki ayarıda kaldırmışlar. Ama bizde çare tükenmez tabii, hemen yeni yöntemi anlatıyorum.

Öncelikle şu:https://chrome.google.com/webstore/detail/replace-new-tab-page/cnkhddihkmmiiclaipbaaelfojkmlkja adrese girip Replace New Tab Page eklentisini kuruyoruz daha sonra eklentinin ayarlarından yeni sekme sayfamızı chrome://apps olarak değiştiriyoruz ve tekrar yeni sekme açtığımızda işte eski 'yeni sekme' sayfamız geri döndü.

Umarım işinize yarar,
    Herkese iyi forumlar.

Harikasın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.