< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (105. sayfa)
-
-
-
Hepsiburada dan bu kumandayı aldım. Chromecast 4k ile eşleşiyor. Hatta orjinal kumanda gibi güncelleme bile geldi kumandaya. Sesli komut vs çalışıyor. Chromecastı sıfırladım bu kumanda ile yeniden kurmayı yaptım sorunsuz
www.hepsiburada.comBotech Wzone 4K Android Tv Box Bluetooth' Lu Tuşlu Kumanda Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/botech-wzone-4k-android-tv-box-bluetooth-lu-tulu-kumanda-p-HBCV000030QLIU?magaza=Dijital+F%c4%b1rsatlar&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Aralık 2023; 1:46:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
104 mb'lik güvenlik ve performans güncellemesi gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güvenliği bilmem de cihaz ana menüde takılmalar yapıyor.
Turkcell tv veya tivibu go uygulamalarinda numerik tusla kanal degistirilebiliyormu?
turkcell tv evet, diğerini kullanmadım.
Evet hocam turkcell tv plus ve tivibu uyumlu. Kumandanın numaraları ile kanal değiştirme vs var. Uydu gibi çok rahat oluyor.
Bu arada Google Chromecast 4k ve mecool km2 plus cihazlarımı satıyorum. Nvidia shield e geçtiğim için
İlgilenenler mesaj atsın veya hızlı iletişim 0539 832 66 06
https://forum.donanimhaber.com/chromecast-4k-1100-tl--157278764
Merhaba, Cihaza klavye bağlayıp Türkçe harflerde problem yaşayanlar External Keyboard Helper Pro (10 TL) yüklerseniz Klavye tuşlar çalışıyor ı,ş,ç,ğ,ü..Alt Üstler Şhift vs..ama geri tuşu zaten benim Klavyede yok,tarayıcı içinde varsa esc .ile geri önceki sonraki menu çıkıyor Sistem,ayarlarda vs geri tuşu na biraz basılı tutunca önceki menuye dönüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Aralık 2023; 23:22:58 > -
merhaba. kumanda durduk yere çalışmamaya başladı. yeni kumanda alsam uyar mı buna var mı tavsiye
-
Arkadaşlar chromecastte netflix açtığımda ekran kırmızı ve çizgili hale geliyor sebebi nedir. Bir tek netflixte bunu yaşıyorum.
Bende öyle birşey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bilen var mı bilmiyorum. Netflix, chrome cast cihazı tv olarak mı görüyor acaba deneyen oldu mu. Bir guruba dahil olacağım tv üyeliği dolu. Chrome cast tv olarak görülmüyorsa dahil olacağım.
Google alıcı kutusu yazıyor. İşareti tv işaretiyle aynı. Tv olarak görüyor yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Geriye dönük okursan ben aldım aliaexpress'ten. Gayet de düzgün çalışıyor.
Şu cihazın yağ gibi akması gerekirken takılması ilginç
Ayarlarda "sadece uygulama modu" diye bir şık var onu kullanın. Görseller gider ama benim öyle daha çok hoşuma gidiyor
Hocam bende aliexpressten kumandayı aldım, fakat eslestiremedim hatta kumandanın üzerindeki ışık yanmadı, home tuşuna basık tutun diyor eşleşme için.. böyle bir sorunla karsilasmismiydiniz siz de? Sanırım bozuk kumanda geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X