Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu telefon veya tablete kurun, cihazı bununla kontrol edin veya Google Home yazılımına cihazı ekleyin, seçeneklere tıkladığınızda "Uzaktan Kumandayı aç" kısmından cihazı kontrol edebilirsiniz.

play.google.com
    Android TV Remote Service - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote.service
     GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR  GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR  GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 9 Eylül 2023; 9:24:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar cihaz kendi kendine yeniden başlatıyor neden olabilir?

• hzr34 H kullanıcısına yanıt

Gücü tv den mi alıyorsunuz. Güç yetmiyorsa ondan olabilir. Adaptörü ile kullanın. Ondan değilse fabrika ayarlarına dönmeyi denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google chromecast 4k modelleri tv usb sinden çalışmaz

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    USB hub ve pd şarj cihazı ile kullanıyorum.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    HD modeli de çalışmıyor.

• 2014 model LG'yi akıllandırmak istiyorum.

TV'nin paneli gerçek 100hz, tvden memnunum yani.

Mi Stick 4k'yı 1200-TL civarına alabiliyorum. Google Chromecast FHD 1800-TL ye kadar yükselmiş şuan. 4K modeli 2500-TL

Kalite ve güncelleme olarak Google önde görünüyor ama fiyat farkı da açılıyor. Şuan FHD modele 1800-TL vermek de istemiyorum açıkçası. TV güncelleme gibi bir planım yok ama tv yarın bir gün ölürse o zaman güncel bir şey alabilirim, malum piyasada artık hep 4K tvler var.

Tavsiyeniz varsa alırım, teşekkürler.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hakopro bakabilirsin ben önce görseydim chromecast almazdım

• madmax59 M kullanıcısına yanıt

açıkçası öyle adı sanı belli olmayan markaya da para vermem. Google daha uygun olsa hiç düşünmem ama mi 4k fiyat olarak öne çıkıyor, sonuçta evde standart kullanıcıyım.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Google Chromecast TV'yi Amazon Almanya üzerinden alabilirsiniz. Sene başına doğru indirimler/kampanyalar oluyor. Ben de geçen sene bu şekilde Mi Box S fiyatına almıştım.

• Tv plus kullanan varmi choremecastte guncelleme sonrası tv plus yeni uygulamasında kumandadan kanal değiştirme çok kötü olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google chromecast 4 k cihazımda 1,5 yıl kullandığım.Cihazım bozulduğu için boşa çıkan linkten https://dehabilgisayar.com.tr/kablo-ve-ceviriciler/donusturuculer/prd-hadron-hdx7764-type-c-to-usb-3-0-hdmi-3-port-mac-cevirici aldığım aparatı satıyorum. Almak isteyen arkadaş pm atabilir

Deha Bilgisayar (https://dehabilgisayar.com.tr/kablo-ve-ceviriciler/donusturuculer/prd-hadron-hdx7764-type-c-to-usb-3-0-hdmi-3-port-mac-cevirici)

Deha Bilgisayar | Online Satış Mağazası

Deha Bilgisayar, Kayseri toptan ve perakende bilgisayar ve bileşenleri satış mağazası

• Ana ekranda olan programlardan birinin cihaz açıldıktan sonra otomatik çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim. Ornek :Turkcell tv veya tivibu go

• waterman kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim çalıştırmak istediğin uygulamanın ayarlarında böyle bir seçenek olması lazım.

• Chromecast 4K modelini kullanıyorum. Aynı sorunu yaşayanlara çözüm olması adına yazıyorum. Cihazınız internete sınırlı bağlantı ile bağlanıyorsa sorun tarih ile ilgili. Sistem ayarlarından otomatik tarihi kapatıp, elle giriş sağlıyoruz. Benim ISS'm comnet firması. Kendilerinden kaynaklı zaman 1970 yılında gözüküyor.

• Besdort54 B kullanıcısına yanıt

Sanırım yanlış anlama var. Internet servis sağlayıcının zamanı farklı olamaz, farklı olsa firma hizmet veremez, Internet hizmeti alan her firma zaman ile çalışır. Zaman doğru değil ise hiçbir cihaz internete bağlanamaz

1970 gösteren sizin cihazınız diye düşünüyorum, öyle ise sorun sizin cihazdadır.

• barisg B kullanıcısına yanıt

Modem arayüzünden baktığımda bağlantı tarihi 1970.01.01 olarak gözüküyor ve bu olduğu zaman cihaz Google servislerine erişim sağlayamıyor. Ama netflixe girebiliyordu. Kısacası böyle birşey mümkün. Comnet kaynaklı bir sorundu tarihi cihazdan manuel girerek sorun çözüldü.

• Ana ekrandaki izlemeye devam et kısmını kapatmak mümkün mü? Basılı tutup gizle diyorum, tekrar çıkıyor. Aynı durum realme stick cihazımda da mevcut.

• samsung televizyonumda kullanmak için bu aleti almak istiyorum ama televizyonun arkasında hdmi yok samsung one connect box diye bir alet var onun içindeki hdmi a taksam bu alet calisir mi arkadaşlar? Bir de ip tv gibi uygulamalar vardır değil mi burada

• SirArthurDayne kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım çalışırmış hocam

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.