< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (102. sayfa)
-
-
Bu sorunu cozebilmek icin chromecast uzerinden hard reset attim fabrika ayarlarina cevirdim kurulum esnasinda modeme baglanma asamasinda sifreyi giriyorum aga baglanilamadi hatasi aliyorum. Modemimde her iki bantta baglanti var 5ghz ve 2.4 ghz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chromecast ler modeminiz 2.4 ghz bandında 12. ve 13. kanallarda ise bağlanmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangisine bağlısınız? İkisini de ayrı ayrı denediniz mi?
Google ürünleri kanal seçmiyor ama siz 5. Veya 6. kanalı deneyin.
5 ve 6 kanali nasil bulup ayarlayabilirim
Tplink link menzil genişletici kurdum 2.4 ghz onunlada baglanmaya calistim onunlada olmuyor malesef
Bilen birinden destek isteyin.
Modem ayarlarına girebiliyorsanız, oradan kablosuz ayarlarına girin.
kablosuz ayarlarının altında kanal ayarları diye bir seçenek olması lazım.
oradan 5 veya 6'yı deneyin.
malesef sorunu çözemedim. Cihaz hala aynı durumda. uzun bir müddet sorunsuz kullanıyorum sonra bir anda pat görüntü gidip geliyor. neredeyse denemediğim çözüm kalmadı ama bir türlü sorun düzelmedi. başka cihaz takıyorum öyle bir sorun yok. sorunun 4K - 1080p gibi görüntü sorunu olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. deli etti beni
-
Bir tanıdığınızın evine gidip onun tv'sinde ve kablosuz ağında deneyin. Çalışırsa sorun sizin internet altyapınızda yani modem'inizdedir. Cihazı sürekli fabrika ağına döndürmeniz gerekmeyebilir.
-
almanyada 32 euroya görünce hd modelinden aldım valla inş memnun kalırım
fire tv stick lite arasında çok gidip geldim ama buna karar kıldım
-
En doğru kararı vermişsiniz fire çok daha kapalı, çalıştırması l, kullanması, bakımı ve idamesi zor bir sistem.
Arkadaşlar benim google chromecast 4k android cihazın emmc entegresini besleyen güç regülatörü bozulmuş bu parçayı bulabileceğim yer varmı?
-
Merhaba google chromecast 4k ile çalışan bşr hub var mı? Ugreen 8 in one aldım ama çalışmıyor. Ethernet bağlantısına ihtiyacım var. Not ugreen diğer cihazlarla sorunsuz çalışıyor
Çok olmuş ama baseus sorunsuz çalışıyor
Merhaba,
Kamerayı usb type c dongle ile google chromesat tv'ye bağladım.
Meet üzerinden görüntülü görüşme yapmaya çalıştığımda görüntü her iki yönde de çalışıyor ancak ses yalnızca tek yönlü. Ben konuştuğum kişiyi duyabiliyorum ama o beni duyamıyor.
Google Chromecast TV'yi yeniden başlatmayı ve Meet'i yeniden yüklemeyi denedim, ancak bunun dışında bu sorunu teşhis etmek için bile değiştirebileceğim herhangi bir mikrofon ayarı yok gibi görünüyor.
Geliştirici seçeneklerinde "USB ses yönlendirmesini devre dışı bırak" seçeneğini denedim ama işe yaramadı.
Çözüm olarak Chromecast'i yeniden başlatmanız gerekiyor. Yeniden başlattıktan sonra karşı taraf sesimi duyuyor ancak bir süre sonra tekrar aradığımda karşı taraf sesimi duymuyor. sadece görüntü oluyor. Chromecast'i yeniden başlatıyorum, ses tekrar çalışıyor.
Benzer sorun yaşayan var mı acaba?
google chromecast tv işletim sistemi sürüm 12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joje -- 7 Eylül 2023; 10:30:12 >
-
Uygulamanın mikrofon izinlerini kontrol son güncelleme ile mikrofon izinleri otomatik kapanıyor
Gun icerisinde olan durum bu, cihazi sistemden restart etmeden meet uygulamasi mikrofondan ses gondermiyor. mikrofonun kullanildigina dair kösede yesil ikon var. izinler full acik. gun icerisinde cihazi kapatiyorum. actigimda meet gorusmesinde ses yok. tekrar restart yapip sesli gorusme yapabiliyorum. Guncelleme sonrasi olan bir durum degil yani. kamera creative live cam hd.
MS Teams, Google Duo veya benzer başka bir uygulama ile test yapmayı deneyin. Sorunun Google Meets uygulamasında mı yoksa cihazda mı olduğunu anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 7 Eylül 2023; 10:54:48 > -
Arkadaşlar cihazın kumandası bozuldu ne yazık ki çocuk suya atmış ve bulana kadar 15 gün suda kalmış. Kumandaya ihtiyacım var nereden nasıl temin edebilirim ?
chromecast destekli film siteleri var mı ücretsiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X