Tabi ki var. Tivimate gibi kral bir uygulama var Android de. Tivimate başlığında herkes ortakla bu uygulamayı satın alıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (104. sayfa)
-
-
-
Herkese selam , 10 aylık chromecast 4k cihazı satıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/google-chromecast-4k-10-aylik--157027059
-
amazonChromecast, Google TV (HD) Beyaz EIS - Uzaktan Kumandalı ve Sesli Arama ile Televizyonda Yayın - Filmler, Netflix, DAZN ve daha fazlasıhttps://www.amazon.com.tr/Chromecast-Google-ile-beyaz-buz/dp/B0B92HXFYT/ref=sr_1_5?qid=1698160316&refinements=p_4%3AGoogle&s=electronics&sr=1-5&th=1
-
Bir an 4k sandım şaşırdım , hd bu hocam.
-
4K olduğunu kim söyledi ki?
-
ses tuşlarını ayarlamak için yerli marka televizyonlar yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim bu chromecastlar 4k değil mi arkadaşlar ya. 4k çözünürlüğe alıyorum tv kasıyor ses gelmiyor bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde birden fazla cihaz olduğu için Chromecast 4k Google tv cihazımı 1500 liraya satıyorum. Hasarsız dır hiç bir sorunu yok. Sadece kumandanın alt yön tuşu ender de olsa bazen takılıyor ama sorun teşkil etmiyor. Pazarlık payı yoktur. İsteyen özelden iletişime geçebilir.
İyi akşamlar bende bu cihazdan aldım ama 2.4 ghz modemim var bağlanmıyor Ne yapabilirim
Modem kanal ayarlarına girip 11. Kanalı deneyin
Denedim olmuyor telefonumdaki mobil erişim noktasına bağlanıyor ama modeme bağlanmıyor
Alakası yok bende 2.4ghz ye de bağlanıyor. Yanlış bilgi vermeyelim. Her 5ghz isteyen cihaz 2.4ghz ye de bağlanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 15 Kasım 2023; 10:8:21 >
Bütün teknolojilerin geçmişe yönelik desteği vardır. 5 Ghz ile çalışan cihaz 2.4 Ghz desteğine de sahiptir. Ayrıca cihazın özeliklerinde bu bilgi mevcut. Bilginiz yoksa yorum yapmayın.
Ama telefonumdaki mobil erişimi 5 ghz ye alırsam bağlanıyor . 2.4 ghz yaparsam telefonumdaki modeme bağlanmıyor . Ozaman benim modem eski olabilir . Yada yapacak başka bişey varmı
Ulusal kanallar için hangi programı önerirsiniz
Cihaz hiçbir zaman akıcı olmadı ara ara donuyor
Arkadaşlar chromecast 4k cihazda itunesdan satın aldığımız filmleri izleyebiliyor muyuz? İnternette çelişkili bilgiler var. Kimisi apple tv+ izleniyor ama satın alınan filmler izlenemiyor demiş, kimisi izleniyor ama 4k değil hd izleniyor demiş. Kullanan arkadaşlar net bir bilgi verebilir mi?
-
MKVOD veya Inattv
-
Merhabalar 10 aydır google chromecast kullanıcısıyım. Daha önce bir kaç defa kumanda hata vermişti..
Bugün yine verdi, kumanda çalışmıyordu, cihazı yeniden kurmak istedim, cihaz üzerindeki tuşa basıp baştan kurulum başlattım ama daha ilk adımda kumandayı eşlestiremedigim için öylece kaldık. Kumanda eslesmiyor. Ne yapabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X