Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
89
Favori
184.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabi ki var. Tivimate gibi kral bir uygulama var Android de. Tivimate başlığında herkes ortakla bu uygulamayı satın alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem sistem hem kumanda güncelleme gelmiş  GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR  GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 1 Ekim 2023; 14:23:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Herkese selam , 10 aylık chromecast 4k cihazı satıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/google-chromecast-4k-10-aylik--157027059

•  GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR
     GOOGLE CHROMECAST KULLANANLARamazon
    Chromecast, Google TV (HD) Beyaz EIS - Uzaktan Kumandalı ve Sesli Arama ile Televizyonda Yayın - Filmler, Netflix, DAZN ve daha fazlası
    https://www.amazon.com.tr/Chromecast-Google-ile-beyaz-buz/dp/B0B92HXFYT/ref=sr_1_5?qid=1698160316&refinements=p_4%3AGoogle&s=electronics&sr=1-5&th=1
  • Bir an 4k sandım şaşırdım , hd bu hocam.

• skyline94 kullanıcısına yanıt

4K olduğunu kim söyledi ki?

• ses tuşlarını ayarlamak için yerli marka televizyonlar yok mu?

• Bizim bu chromecastlar 4k değil mi arkadaşlar ya. 4k çözünürlüğe alıyorum tv kasıyor ses gelmiyor bir türlü

• Elimde birden fazla cihaz olduğu için Chromecast 4k Google tv cihazımı 1500 liraya satıyorum. Hasarsız dır hiç bir sorunu yok. Sadece kumandanın alt yön tuşu ender de olsa bazen takılıyor ama sorun teşkil etmiyor. Pazarlık payı yoktur. İsteyen özelden iletişime geçebilir.

• İyi akşamlar bende bu cihazdan aldım ama 2.4 ghz modemim var bağlanmıyor Ne yapabilirim

• portrey P kullanıcısına yanıt
    Modem kanal ayarlarına girip 11. Kanalı deneyin

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Denedim olmuyor telefonumdaki mobil erişim noktasına bağlanıyor ama modeme bağlanmıyor

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt
    Alakası yok bende 2.4ghz ye de bağlanıyor. Yanlış bilgi vermeyelim. Her 5ghz isteyen cihaz 2.4ghz ye de bağlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 15 Kasım 2023; 10:8:21 >
  • Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

Bütün teknolojilerin geçmişe yönelik desteği vardır. 5 Ghz ile çalışan cihaz 2.4 Ghz desteğine de sahiptir. Ayrıca cihazın özeliklerinde bu bilgi mevcut. Bilginiz yoksa yorum yapmayın.

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR

• Ama telefonumdaki mobil erişimi 5 ghz ye alırsam bağlanıyor . 2.4 ghz yaparsam telefonumdaki modeme bağlanmıyor . Ozaman benim modem eski olabilir . Yada yapacak başka bişey varmı

• Ulusal kanallar için hangi programı önerirsiniz

• Cihaz hiçbir zaman akıcı olmadı ara ara donuyor

• Arkadaşlar chromecast 4k cihazda itunesdan satın aldığımız filmleri izleyebiliyor muyuz? İnternette çelişkili bilgiler var. Kimisi apple tv+ izleniyor ama satın alınan filmler izlenemiyor demiş, kimisi izleniyor ama 4k değil hd izleniyor demiş. Kullanan arkadaşlar net bir bilgi verebilir mi?

• metinuyar M kullanıcısına yanıt

MKVOD veya Inattv

• Merhabalar 10 aydır google chromecast kullanıcısıyım. Daha önce bir kaç defa kumanda hata vermişti..
    Bugün yine verdi, kumanda çalışmıyordu, cihazı yeniden kurmak istedim, cihaz üzerindeki tuşa basıp baştan kurulum başlattım ama daha ilk adımda kumandayı eşlestiremedigim için öylece kaldık. Kumanda eslesmiyor. Ne yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.