Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1350 lira mı? Link verir misin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iphone dan chromecasti yönebiliyormusunuz. Google home yüklü ama ses vs yönetemiyorum.

Annemlerin evde android tv var, kanal değişimi dahil herşeyi yapabiliyorum onlarda

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
     GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yer_cekimi kullanıcısına yanıt
    Yav ben 32inch tv yazınca tv nin fiyatı zannettim onu :). Bu arada chromecast in iki farklı versiyonu var biri 4k diğeri hd. Dikkat edin

• ruzgar30 R kullanıcısına yanıt

ben de yok demiştim ama sonra bende de çıktı. bi uygulamaya mikrofon izni verince çıkıyormuş. kapatıp açınca gitti. mikrofon izinlerini tamamaen kapatınca da düzeliyor diyorlar. bug sanırım. 50mb lık bi güncelleme geldi bunun için mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 12 Temmuz 2023; 9:21:3 >
  • Arkadaşlar mi tv stock 4k mı yoksa google chromecast mı almalıyım? Uzun ömürlü bir şey almak istiyorum

• storm_01 kullanıcısına yanıt
    Uzun ömürlü chromecast

Hd versiyonunu almayı düşünüyorum geçn yıl çıktı, Google kaç yıl yazılım desteği sunuyor bilginiz var mı?

İçlerinde en uzun desteği veren chromecast. Ama bu cihazlarda yazılım desteğini fazla kafaya takmayın. Hd veya 4k tercihi size kalmış

Teşekkürler hocam normalde mi stick siparişi vermiştim iptal ettim, chromecast alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm_01 -- 12 Temmuz 2023; 22:25:58 >
    Hayırlı olsun aslında mi stickde iyi cihaz bende her ikisinden de var.

Takılma fln yapıyormuş birçok kişi böyle söyledi bu yüzden tereddütte kaldım.

Yeni çıkan 4k modelinde sorun yok stickin

• Mi Box S 4K, Mi TV Stick 1080p, Chromecast 2 ve Chromecast with Google TV HD var bende de.
    Chromecast with Google TV ile Mi Box S 4K aynı performansta diyebilirim. Mi TV Stick 1080 p olanı biraz ağır çalışıyor. Hatta SSport tan F1 izlerken bazen ama ekrana attığı bile oluyordu.

Chromecast with Google TV de şimdilik tek sorunum görüntü iki TV de de ekrandan biraz taşıyor. Mi Box daki gibi görüntüyü daraltıp ekrana sığdıramadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    O ayarı tv nin görüntü ayarlarından yapabilirsiniz. En azından benim tv de yapılıyor.

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Malesef her iki TV de de ölçeklendirme ayarı bulunmamakta.

Hem Mi Box da hem de Mi TV Stick de böyle bir ayar vardı, onun için chromecast de de vardır diye düşünmüştüm.

• ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Esasında olması lazım. Destek birimini bulabilirsek mail atalım.

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Hiç bu şekilde düşünmemiştim :))

Arkasında google olunca, yapılabilecek en iyi budur diye düşündüm sanırım.

• Arkadaşlar Google Chromecast 4K android cihazım açılış ekranında kaldı.Firmaya mail atmak istiyorum.Mail adresini bilen varmı?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Kayserideyim yakınımda ola arkadaşda aşağıdaki gibi Google Chromecast 4K cihazda çalışan aparatı olan varmı?Cihazı eternetle internete bağlayıp ulaşmak,bir şekilde kurtarmak istiyorum.

Elimde aşağıdati eternet girişi olmayan aparat var.Buna usb den takınca internete bağlanmasını sağlayacak usb eternet çeviricide olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 16 Temmuz 2023; 22:30:22 >

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.