Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. ultra modeli ile 4k modeli arasında ne fark var?

• basarbulut kullanıcısına yanıt

ultra dedğin sadece görüntü aktaran bi cihaz android box ( stick) değil. uygulama falan kuramazsın kumandası da yok.

• kacanga kullanıcısına yanıt
    O zaman neden 4000 liraya satıyorlar 4k olan 1600 tl kafam karıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

resmi fiyatına bakmak lazım türkiyede fiyatlar yanıltıcı olabiliyor. (nvidia tube de 3000 tl normalde türkiye de 8000 e satıyolar) belki de artık üretilmiyorsa ondan da olabilir . zaten bakarsan görüntü aktarım cihazı diye satılıyor.

edit:amazon.com da baktım sıfırı yok . üretilmiyor olabilir . yenilenmişi 35 dolar. sıfırı da olsun 50 dolar yani tr fiyatı şişirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 5 Haziran 2023; 14:10:0 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklaman için.

rica ederim mesajı editledim görmediysen .amazon.com da baktım sıfırı yok . üretilmiyor olabilir . yenilenmişi 35 dolar. sıfırı da olsun 50 dolar yani tr fiyatı şişirilmiş

• Arkadaşlar herkese selam, 3. Tv için chromecast HD aldım ama bütün iptv uygulamalarında sorun yaşıyorum.
    Dizi film içeriğini göstermiyorlar ya da kendi kendine kapanıyorlar vs
    Sizin önereceğiniz bir program ne olur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yido2 kullanıcısına yanıt
    Bende çalışmayan hiç olmadı gse ve ip TV smarter çok iyiler

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Smarter ve tivimate de dizi film kategorisi görünmüyor ilginç şekilde. Sadece canlı tvler var. Gse deneyelim bir de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yido2 kullanıcısına yanıt
    Program ile alakalı değildir bence kullandığın ip TV formatı uygun olmayabilir

• Arkadaşlar usb hub aldım t.orrent olayı da usbye indirdim sıkıntı olmadı format atınca oldu. Elim de 4tb hdd var onu format atmadan okuyan bir app var mı? Taktım ama çıkarıldı falan uyarısı verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt

bu bende de olmaya başladı. google asistana sesli komut ile ayraları açtırıp cihazı yeniden başlatıyorum. düzeliyor. bir de hdr tipini 10 bit seçtiğim halde kendiliğinden 8 bit olana geçiyor ve hdr aktif olmuyor. Bu sorunlar son güncelleme ile başladı sanırım. Sonraki güncellemede düzelir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 16 Haziran 2023; 8:26:20 >
  • O kasmalar zamanla kullandıkça geçiyor her nedense

• Bilemeyeceğim bende olmuyor şu anda.

• Ekranda sağ üst köşede yeşil yuvarlak bir simge belirdi mi sizlerde de. Yeni çıktı. Ne işe yaradığını da çözemedim :)

• ruzgar30 R kullanıcısına yanıt

Yok hocam öyle birsey bende .

• Merhaba,

Google Chromecast Andoroid TV için TiviBu uygulamasını neresen bulabilirim Google Apps dakiler Chromecast ile uyumlu değil hatası alıyorum.

• Netflixde kare hızı eşitleme çalışmaya başlamış. Uygulama desteği geldi sanırım

• Selam arkadaşlar ben de yeni Chromecast HD aldım pek anlamıyorum bu işlerden internete bağlanıp kurulumu yaptım öncelikle ulusal kanalları bu cihazla nasıl izleyebilirim ve ücretsiz vpn nasıl indiririm? Ayrıca şunu merak ediyorum telefonumda vpn açık olduğunda ekranı yansıtamıyorum bu vpn açık olduğu için mi teşekkürler

• 32 inç TV için alayım dedim. Fiyatlar uçmuş 1350TL. 32 inç android smart TV ler zaten 3200 TL den başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.