evet yükleniyor |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (97. sayfa)
-
-
4k modeli için 152mb bi güncelleme gelmiş. 1 hafta falan olmuş ben yeni farkettim.
-
Arkadaşlar ben de yeni 4k olandan aldım menmunum fakat şöyle bir sorun oluyor cihazı her kapatıp açtığımda internet bağlantısı kesilmiş oluyor ve bağlanmıyor. Modemi açıp kapatmam gerekiyor bağlanması için ki onda bile arasıra ilk seferde bağlanmıyor. Evimde iki tane laptop ve iki tane telefon var hiçbirinde yok bu sorun sadece bu cihazda yaşıyorum. Youtube da yabancı videolarda saat tarih ayarlarını otomatikten manuele alın diyorlar ama o da işe yaramadı. ps5 konsoulum var orada takılıp geri gelince hdmi dan cihazlar arası geçiş yapınca bağlantı nedense kopuyor tekrar bağlan diyorum bulunamadı diyor halbuki laptop ve iphone bağlı wifi da sorun yok. saat tarihi farklı bölgelerle denedim yine çözüm olmadı. Cihazı yeniden başlattım şuanda bağlandı fakat bu şekilde devam ederse cihazdan zevk alınmaz. Farklı bir modemle deneme şansım yok malesef. Fabrika ayarına döndürmeyi en son çare olarak denerim fakat düzelmezse ne olacak bilmiyorum.
-
Cihaza reset atip google home uygulamasini kulanmadan manuel olarak kurulum yapin, wifi ile alakali sorun yasamazsiniz.
-
Kurulumu o şekilde yapmıştım zaten home uygulamasını kullanmadan manuel olarak yaptım.
-
4K ve HD yani iki model içinde güncelleme gelmiş. Güvenlik yaması ocak 2023'e yükseltilmiş ve çeşitli hatalar giderilmiş.
@speedyjourney Ara sıra cihazı yeniden başlatmak donmalara/takılmalara karşı iyi oluyor. Bir de CcwGTV'ye gelen internet hızından emin olun. Geçen ben de Sling TV'den NBA League Pass açtığımda kısa süreli takılmalar yaşamıştım. Bitrate'in çok yüksek olmasından kaynaklı cihaz kaldıramıyor mu diye şüpheye düşmüştüm ama fark ettim ki sorun CcwGTV'nin internet hızını çok az almasından kaynaklıymış. CcwGTV'nin WiFi çekim gücü iyi değil bence çünkü daha uzak bir noktada TV'ye takılı olan Fire TV Stick 4K daha iyi sonuç veriyor.
-
Primetime da yapıyor ama sadece, gündüz saatlerinde sorunsuz. Bugün sabah saat tede yaptı heralde dedim abd de gece o yüzden. Büyük ihtimal bana öyle geliyorki yoğunluktan sorun oluyor. Ama şu var aynı saatte playstationda sorunsuz izliyorum. Belkide ps de izleyen azdır google da çoktur o yüzdende olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, bayağı ilginç. PS'te yapmıyorsa Android'teki uygulamasından kaynaklı da olabilir.
-
Merhaba arkadaşlar crome cast hd almayı düşünüyorum amazon almanya üzereinden 10 günde getirtiyor 1000tl Türkiyede ise gelecek evimde çeşitli platformlarda satıyor orjinal olduğunu söylüyorlar kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi
-
Chromecastin sahtesi yoktur. Gönül rahatlığı ile turkiyeden alabilirsinjz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şöyle ilginç bir problemim var. Televizyonum Samsung 55JU7000 ve Samsung HW-N450 soundbar ile kullanıyorum. Chromecast üç cihaza da tek kumanda üzerinden hükmediyor. Bilenler bilir, bu televizyonun hdmi girişleri ekstra bir kutu üzerinde, tv üstünde hdmi giriş çıkış vs yok. Chromecast hdmi 1 (tv box) girişine bağlı, soundbar hdmi 4 (arc) girişine bağlı. Normalde bu sistem sayesinde, soundbarın ses codeclerini kullanabiliyorum.
Problem şu, son iki haftadır, chromecasti açtığım zaman tvden ses geliyor ancak kumandadan normal biçimde chromecasti kapatıp yeniden açarsam ses gelmiyor. Ayarlara girip chromecasti tamamen yeniden başlatmadan bu problem düzelmiyor. Problem ile karşılaşan ya da nasıl düzelir fikri olan var mı?
-
Android 13 ile bu sorunu çözecekler geçen okumuştum
hocam ben de de samsung q80r tv (girişler ayrı kutuda) ve grundig soundbar var. aynı sorun bazen bende de oluyor. hangi durumda olduğundan da emin değilim. tvnin kapatma tuşuna uzun basarak kapatıp açtığımda veya soundbarı açıp kapadığımda düzeliyor. chromecasti yeniden başlatmak gibi zorunluluk olmadı hiç. bunun hdmi cech ile ilgili bir sorun olduğunu duymuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 9 Mayıs 2023; 13:55:47 > -
Öncelikle geri dönüş için teşekkürler arkadaşlar. Ben de hdmi-cec ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Ancak daha önce mi box 4k kullanıyordum, o zaman böyle bir sorunum yoktu. Televizyon eskidiği için mi (hdmi arc girişi toz kaplıyor vs) yoksa chromecast yazılım güncellemesi mi sebep oldu bilmiyorum. Tek kumandadan kontrol edebilmek ve ileride chromecastin güncel arayüzü gelirse onu kullanmak için geçtim bu cihaza ama şu sorun resmen soundbarı kullanmama engel. Tv'yi kapatıp açmaktansa uzaktan kumanda üzerinden chromecasti yeniden başlatmak daha pratik geliyor bana.
-
Arkadaşlar google chromecast alacağım Almanya Amazon üzerinden, Türkiye’deki satılan versiyonları ile Almanya versiyonu arasında farklılık var mı elimde kalır mı ? Türkçe dil yüklenir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden alırsan al aynı ürün var. zaten 2 tipi var HD ve 4k olanı Türkçe dil desteği var
zaten türkiyede resmi satışı yok. burada satılanlar da yurt dışından genellikkle amerikadan gelen ürünler. o yüzden bi sorun olmaz . android cihazlar olduğu için türkçe dil seçeneği var . ben de 4k olan veriyonunu amazon almanyadan almıştım ( kumandalı android cihazdan bahsediyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 24 Mayıs 2023; 9:9:16 > -
Sağolasın teşekkür ederim içinde priz dönüştürücü çıkıyor mu yoksa Almanya gönderiminde gerek yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim almanya ile priz tipimiz aynı o yüzden gerek yok
-
Mi stick 4k yerine bunu almak daha mı mantıklı kullananlar nasıl memnun mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X