Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.271
Cevap
89
Favori
187.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beinconnect Android tv lerde artık yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Hocam tod var ama üyelikte onu desteklemiyor nasıl izleyeceğiz.Digitürk durumdan bir haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 26 Şubat 2023; 18:18:18 >
  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    Digiturk un haberi var merak etmeyin. Dot izleyebilmek için satın alırken 4 ekran yani Android tv de olan paketi almanız lazım. Sizin paket demekki öyle değil

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Yani bu bilgiyi sizden duyuyorum arıyorum bilgide alamıyorum.Müşteri hizmetleri siz değerli forumdaşlar kadar konuya hakim değil..Teşşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 26 Şubat 2023; 18:17:15 >
  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Wifi ile alakali problemim vardi, google tv 5ghz ile internete baglandiginda 2.4 ghz bandini kesiyordu. Yani evdeki 2.4 ghz'e bagli butun cihazlarin internetini kapatiyordu. 5ghz yerine 2.4ghz'e baglaninca da ayni seyi yapiyordu. Sorunun cozumu su wifi ile sikintisi olanlarin aklinda bulunsun; cihaza reset atip google home uygulamasi yerine manuel olarak kumanda ile kurmak. Kulaga sacma geliyor ama yeni alacak olan arkadaslar da dikkat etsin cihazin ilk kurulumunu manuel olarak yapin.

• Youtube dan video izlerken bazen kalite düşüyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Netflix de vs sorun yok internetim gerçekten iyi durumda. Chromecast 2 denedim 3 denedim sonuc ayni. Ayni sorunu yasayan varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi home uygulamasını yukleyemiyorum yardımcı olabilecek varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar flash bellek takip içindeki dosyaları görmek istiyorum haricen APK kurmak için
    Acaba hangi format ile tanıyor ?

• TV'ye bağlı ses sistemi, ps5 ve chromecast var. SYNC olayı tamamen kafayı yiyor her cihazı kendisinden açmak isteyince. Chromecast açılıp kapanıyor ilk açılışta 2.'ye açmak gerekiyor. PS5'de aynı şekilde. Bu SYNC olayını çözemişler tam.

• boxor kullanıcısına yanıt

sent files to tv programını bir telefon ve chromecast'e indirip ordan telefondan chromecast'e gönderebilirsin apk'yı. sonra da kurarsın. en kolay yöntem bu apk yüklemek için.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    SYNC değil CEC o... O kısmı sizin çözmeniz gerek çünkü tv ler 1 CEC HDMI içerir tam da bu yüzden.
    Mesela benim Sony STR DN1080 amfi ye Blu-ray player Chromecast playstation bağlı ama amfi de 4 CEC var. O sırada ben hangisini açarsam o çalışıyor.
    TV için önceliğinize karar verip 1 CEC cihaz ı öyle bağlanız gerek.

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

Benim tv Sony marka ve cec özelliği; bravia sync diye geçiyor her tv markası farklı isimle kullanıyor bunu samsung anynet mesela. Cec özelliği aktif olmasına rağmen bu sıkıntı var ya da ben yanlış bir şeyler yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek bir cihazda CEC i açmanız gerekir. Diğerlerinde kapamalısınız rahatsılık veriyorsa çünkü tv ler 1 cihaza sağlıklı CEC için HDMI izni veriyor diğerlerine CEC açık cihaz bağlanırsa haliyle karışıyor üstat.

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

Benim amacım Playstation'ı açtığımda Playstation açılsın, chromecast açtığımda chromecast fakat kafası karışıyor gibi TV'nin ya da cihazların. Normalde vaat edilen özelliklere göre sorunsuz çalışması lazım hepsinin. Sony TV'lerde böyle belki başka TV'lerde sıkıntısız çalışır.

Hocam 3 dür tekrar ediyorum... Tekrar yazayım.
    Vaad edilen 1 cihaz.
    Tüm tv modelleri ve markaları 1 HDMI ARC girişi içerir bu yüzden.
    1 den fazla hdmi girişine HDMI CEC/ARC özelliği aktif cihaz bağlarsanız teknolojisi gereği tv açıldığında o cihazların hepsi açılır ama TV bilemez ki siz aslında hangisini kullanacaksınız.
    Tüm markalar ve modellerinde 1 adet HDMI girişi CEC/ARC/eAEC olarak özellikle işaretlidir. Girişlere bakarsanız sizin de öyledir.
    Bravia SYNC sadede ve sadece 2005 sonrası Sony ürünleri birbirine bağlı ise optimize eder.
    LG ve Samsung'un da özelliği budur... Sadece kendi markaları.
    Haliyle bu cihaz onların lisansını taşımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Piskin -- 9 Mart 2023; 13:35:44 >
  • 4k versiyonu olan ve iptv kullanan bir arkadaş özelden veya buradan yazabilir mi ? sormam gereken birkaç şey var

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Sorabilirsin

• madmax59 M kullanıcısına yanıt

Iptv için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.