telefondan google home uygulamasını açın. Chromecastte yazı yazacağınız alana gelince telefonda da klavye çıkıyor. IPTV linkini daha önce telefonda kopyalamış iseniz, google home uygulamasında klavye çıkınca yapıştır seçeneği de çıkar. Oradan yapıştırınca chromecastte de yapıştırır linki. |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (94. sayfa)
-
-
-
Hocam merhaba choreme castin kumandası ile tv plus kanal değiştirme en kolay nasıl yaparız tarif edermisin konuya yazdım ama kimse cevap vermemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 17 Şubat 2023; 20:59:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani tv Plus nasıl kullanıma sunuyursa öyle yaparsın. Kumanda ile değişik yollar yapamazsın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorunumu Yukarda yazmıştım hocam ona bakarmısın eskiden böyle değildi güncellememi geldi
Cihaza değil de tv plusa güncelleme geldi. Önceki sürümü yükleyin, chromecast uygulama ayarlarından otomatik güncellemeyi kapatın. İlerde eski sürüm kullanımdan kalkarsa yeni uygulamaya alışmak zorunda kalabilirsiniz ama 😊
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Direkt linki atar mısın
Buldum teşekkürler
Teşekkürler kumanda ile eşleştirme yaptım oldu.
Bazı oyunları kumanda oynatmiyor onerebilecegiz gamepad var mı ? Yani Minecraft dışardan APK kurmak ile oynabilir miyiz ?
Teşekkürler bu şekilde APK kurulumu yapayim mantıklı bir yol
Ben bu kolu almıştım Aliexpressten 2 sene önce olması lazım. Hem pc hem hem xbox hem de bluetooth üzerinden tüm android boxlar ve android telefon/tabletler ile uyumlu çok kaliteli bir kol. Üzerindeki her tuş özelleştiriliyor, kolun arkasında ve alt kısmında da bir sürü tuş var, ayrıca tuşlara ikinci görev de atanabiliyor, komple paket yani. Android üzerinde kol ile oynamanın sıkıntısı şu, her oyun gamepad desteklemiyor, o yüzden iyice araştırıp almak lazım. Ben minecraft denemedim mesela, bu kol ile android box üzerinden geforce now oyunları oynadım ve yetti bana.
Yerli alternatif ne var bilmiyorum ama bluetooth destekleyen kolların hepsi çalışır diye tahmin ediyorum. Logitech gözü kapalı öneririm TR'den alacaksanız.
aliexpress.com25.99US $ 40% OFF|Gamesir T4 Pro 2.4ghz Bluetooth Mobile Game Controller For Android / Iphone / Pc / Nintendo Switch Apple Arcade And Mfi Games - Gamepads - AliExpresshttps://www.aliexpress.com/item/1005003903352774.html?albagn=888888&&src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=15034198280&albag=131735138787&slnk=&trgt=dsa-391203968879&plac=&crea=554991244725&netw=g&device=c&mtctp=&memo1=&albbt=Google_7_search&aff_platform=google&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHBFWh0MpeZn2BvNrv0HirV7gWNs293QdZXlz9u28_n8fRUrBRjZnhRoCOvwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Chromecast 4k cihazım var mi home uygılamasını yukleyip bebek kamerasını açamıyorum. Mi tv box da uygulamalardan çıkıprahatlıkla yuklenebiliyordu fakat buna apk sı bile kurulamıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stremiodan canlı tv kanalları için (ücretli yerli sinema, belgesel ve spor) eklenti varmı?
-
Merhaba arkadaşlar Chromecast 4k modeli var. Ekranım 2k ancak görüntü 1080p alabiliyorum. 4k Tv'de sıkıntı olmuyor sebebi nedir ayarlardan hiç bir şekilde yapamadım. Ekranı PC bağlayınca 2k ayarlayabiliyorum. Chromecast takınca 1080p oluyor ekran uyarı veriyor 2k yapabılırsınız diye olmuyor. Ekran Viewsonic 3276 MHD 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 24 Şubat 2023; 9:30:1 >
-
Yok değilim.
Demekki Viewsonic 3276 MHD 2 lerin ortak problemi bu.
-
Hocam bu link çalışmaz olmuş yenisi var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chromecast 4 k cihazda bein connect açılmıyor sorunun çözümünü bilen var mı acaba.Sanırım Digiturkun guncellemesi yapması gerekiyor.Dot çalışıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X