Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu cihazin tek eksi yönü eğer kumanda bozulursa ortada kalırsınız benim gibi. Piyasada yok kumanda yurt dışında var ama müthiş pahalı. Ayriyetten orijinal kumanda olmadan cihaza da sıfırdan kurulum yapamazsınız. Oysa mi stick serisinin kumandası piyasa her yerde var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Ben kurulumu google home yani telefonla yapmıştım diye hatırlıyorum. telefondan da açılıp kapanıyor cihaz bildiğim kadarıyla. yanlış mı biliyorum?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba

Cec ile tek kumanda yapılıp çözüm olmaz mı

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

benim modem çok yakında 5ghz ile bağlı hiç kopma yaşamadım. 100mbit kullanıyorum test edince 90 nın üzerinde hız çıkıyor

• kacanga kullanıcısına yanıt

iyiymiş bende mi stickkten geçmeyi düşünüyorum satışa koydum aleti

• kacanga kullanıcısına yanıt

Hocam İphone üzerinden izlediğimiz film ve videoları tvye aktarabiliyor muyuz chromecast üzerinden denendiniz mi ? Görüntü kaybı oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • king in the north kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    Web Video Cast | Browser to TV - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo

Aynı program iphonun appstoresinde de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 25 Mayıs 2023; 14:2:43 >

iphone kullanmıyorum . androidde de öyle bişey hiç ihtiyaç duymadım. film dizileri uygulama ile izliyorum

• Amazon Germany üzerinden 1560 liraya aldım, garantisi olmamasına rağmen Amazon kendi sattığı ürün olduğu için iki yıllık garanti verdi, güzel bir müşteri hizmeti takdir ettim, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, world cardla alışta 75 tl değerinde puan da hediye edildi.

yapı kredi world kart var hocam amazno.de üzeri mi aldınız kargo vs kaç gün teslim

• Chromecaste uyumlu numerik tuslu kumanda varmi? Turkcell tv vb. Uygulamalarda kullanmak için.

• waterman kullanıcısına yanıt

bt klavyeler bağlanır büyük ihtimalle

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Hayır Amazon.com.tr üzerinden aldım satıcı Amazon Germany , world mobil uygulaması üzerinden Amazon kampanyasına katılıp öyle satın aldırsanız sorun olmaz

Anladım eyvallah hocam sağ ol

• waterman kullanıcısına yanıt
    Başka kumanda ile bu cihazı kullanmak sorun Gbıard klavye başka kumanda ile çalışmıyor klavye kursan bu sefer her açılışta varsayılan Gboard klavye yapıyor değiştirmek için tekrar kendi kumandasına ihtiyaç duyuyor android 13 ile izin vermişler ama bakalım ne olacak

• Mi home uygulaması yuklenmiyor hberiniz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğru

• Arkadaşlar €30'ya aldım. 4k olanı €57. Size bir sorum var buna hdd takabilirmiyiz yada takan var mı usb,hdd? Teşekkürler.

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Type c hub ile istediğini bağlayabilirsin ancak iyi marka hub olman lazım ucuz olanlar sıkıntı yaşatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 3 Haziran 2023; 20:19:24 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.