İnternette bağlantı kopma oluyor mu |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (98. sayfa)
-
-
Bu cihazin tek eksi yönü eğer kumanda bozulursa ortada kalırsınız benim gibi. Piyasada yok kumanda yurt dışında var ama müthiş pahalı. Ayriyetten orijinal kumanda olmadan cihaza da sıfırdan kurulum yapamazsınız. Oysa mi stick serisinin kumandası piyasa her yerde var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kurulumu google home yani telefonla yapmıştım diye hatırlıyorum. telefondan da açılıp kapanıyor cihaz bildiğim kadarıyla. yanlış mı biliyorum?
-
Hocam merhaba
Cec ile tek kumanda yapılıp çözüm olmaz mı
-
benim modem çok yakında 5ghz ile bağlı hiç kopma yaşamadım. 100mbit kullanıyorum test edince 90 nın üzerinde hız çıkıyor
-
iyiymiş bende mi stickkten geçmeyi düşünüyorum satışa koydum aleti
-
Hocam İphone üzerinden izlediğimiz film ve videoları tvye aktarabiliyor muyuz chromecast üzerinden denendiniz mi ? Görüntü kaybı oluyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
play.google.comWeb Video Cast | Browser to TV - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo
Aynı program iphonun appstoresinde de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 25 Mayıs 2023; 14:2:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
iphone kullanmıyorum . androidde de öyle bişey hiç ihtiyaç duymadım. film dizileri uygulama ile izliyorum
-
Amazon Germany üzerinden 1560 liraya aldım, garantisi olmamasına rağmen Amazon kendi sattığı ürün olduğu için iki yıllık garanti verdi, güzel bir müşteri hizmeti takdir ettim, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, world cardla alışta 75 tl değerinde puan da hediye edildi.
yapı kredi world kart var hocam amazno.de üzeri mi aldınız kargo vs kaç gün teslim
-
Chromecaste uyumlu numerik tuslu kumanda varmi? Turkcell tv vb. Uygulamalarda kullanmak için.
bt klavyeler bağlanır büyük ihtimalle
-
Hayır Amazon.com.tr üzerinden aldım satıcı Amazon Germany , world mobil uygulaması üzerinden Amazon kampanyasına katılıp öyle satın aldırsanız sorun olmaz
Anladım eyvallah hocam sağ ol
Başka kumanda ile bu cihazı kullanmak sorun Gbıard klavye başka kumanda ile çalışmıyor klavye kursan bu sefer her açılışta varsayılan Gboard klavye yapıyor değiştirmek için tekrar kendi kumandasına ihtiyaç duyuyor android 13 ile izin vermişler ama bakalım ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi home uygulaması yuklenmiyor hberiniz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru
-
Arkadaşlar €30'ya aldım. 4k olanı €57. Size bir sorum var buna hdd takabilirmiyiz yada takan var mı usb,hdd? Teşekkürler.
Type c hub ile istediğini bağlayabilirsin ancak iyi marka hub olman lazım ucuz olanlar sıkıntı yaşatır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 3 Haziran 2023; 20:19:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X