Hocam bildiğim kadarı ile smart tv üyeliğim yok. Normal web tablet telefon vb platformlarda kullanıyorum. Bein connectin sadece canlı yayın özelliğini kullanıyordum geri sarma olayı oldugu için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (78. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef kullanamazsınız chromecast için. Smart tv üyeliğini lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptım hocam. En son sürüm yüklü gibi bi şey yazmıştı şu an bakamıyorum ama exxen,gain blu tv çalışmıyor nedense.
-
Hd versiyonunu aldım. Televizyonum 7yıllık ve fhd panel. Hiç sıkıntı yaşatmadı 2 haftadır. Gayet akıcı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fabrika ayarlarına geri çevirin hocam şuanlık çözüm bu
-
Hocam nasıl kurdunuz inat tv yi. Yeni aldım bilemedim
Hocam android boxa inat tv yi normal apk yükler gibi yükleyeceksiniz.Bir çok yükleme seçeneği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Aralık 2022; 8:11:18 > -
Teşekkürler hocam. Yükledim sıkıntısız kullanıyorum. inat tv gibi güzel uygulama arama peşindeyim artık
Cihaza tekrar güncelleme geldi. Ayriyetten kumanda ayarlarına girin onada güncelleme geldi
içeriği belli mi hocam
-
Güvenlik guncelllemesi ve performans iyileştirmeleri. Bu arada kumanda güncellemesi kumanda bölümünden oluyor bilginize
tamam hocam sağol
-
Rica ederim
Sizde ana ekranda netflix film önerileri gözüküyor mu arkadaşlar?
MKVOD
İyi günler arkadaşlar, 2022 diye satılan Google Chromecast lara güncelleme gelmedi. Zaten kurulumları çok kolay oldu ve tv yi kendi tanıyıp ayarlarını yaptı, ben seçmedim. Apk yüklemesi için bazı ayarları ancak yabancı videolarda bulabildim. Bu arada 1080 p 60 Hz televizyona bağladığımda çıkışı öyle oluyor, 4K tv ye bağladığımda otomatik olarak 2160 p 60 Hz e geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kort27 -- 4 Aralık 2022; 0:16:2 > -
TV hdmi’ı yerine amfiye bağlama sebebiniz nedir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bendeki de 2022 model güncelleme geldi. Daha doğrusu 2022 üretimi . google choromecaste 4k ların üretim yılları farklı da olsa hepsi aynı diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 4 Aralık 2022; 15:38:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada geldi 2022 üretimi cihaza, hatta dün baktın 140 mb civari ikinci güncelleme gelmiş ve kumandaya da güncelleme gelmiş
İmkanı olan vpn ile kullansın şu cihazı. Bu haliyle cihazı tam olarak kullanmadığımızı anlayacaksınız. Yani Google bu konuda turkiyeye ikinci sınıf vatandaş olarak davranıyor. Ana ekran falan her şey o kadar değişiyor ki Amerika üzerinden bir vpn ile kullanınca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X