Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
89
Favori
187.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün bende 4k olan cihazı aldım ve çok hoşuma gitti kumandası çok güzel keşke air mause özelliği olsaymış (mutemelen bir sonraki versiyon olur) cihaz hakkında varsa yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenler tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 7 Aralık 2022; 14:52:3 >
  • Arkadaşlar selam benim tv arçelik ben bu listede bulamadım kumandanın ses açma kapamasını kullanamıyorum nasıl halledebilirim bu sıkıntıyı teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon indirimlerinden bende HD versiyonunu aldım, 10 yaşındaki LG televizyonumuz çağ atladı nerdeyse.Kesinlikle çok akıcı ve etkileyici bir arayüzü var, tek kumanda ile kullanmak, hiç sıkıntısız otomatik kolay kurulum benim çok hoşuma gitti.Kesinlikle tavsiye ederim.

• flatron58 kullanıcısına yanıt

CcwGTV'nin mi yoksa TV kumandasının mı? CcwGTV'nin ise kumanda ve aksesuarlar bölümünden aşağıdaki ayarı uygulayın bakalım. Volume control ve power button'ı auto'dan chromecast'e alın yani.

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR
  • Arkadaşlar hd olan modeli satın aldım tavsiye edermisiniz nasıl cihaz mi stickden iyimidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle0666 kullanıcısına yanıt
    Stick dediğiniz Mi Box, Xiaomi ürünü.

Bu cihaz ise Google'ın kendi ürünü.

Xiaomi doğru dürüst güncelleme ve özellik yenilmesi vermiyor. Verdiğinde de yazılım içine cihazınızda istemeyeceğiniz yazılımları iliştirip, kullanım istatistiklerinizi başkalarına satıyor.

Google TV arayüzü alması, güvenlik, güncel özellikleri sunucu tarafından kullanıma açılması, yazılım güncellemesi desteği ve YouTube'un yeni özelliklerine hazır beklemesi ve fiyatı ile tabiki Google'ın orijinal cihazı tavsiye edilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 11 Aralık 2022; 20:58:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda benim 4k model çok kasma yapıyor. Menülerde donuyor sonra ana sayfaya atıyor başına gelen var mı? Çözüm önerileri bilen varsa sevinirim.

• hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun yok. Fabrika ayarlarina dönün bir de öyle deneyin

• 4k cihaz ile uyumlu type-c hub kullanan ve sorun yaşamayan marka modelini atabilirmi

• Arkadaşlar 3 . Nesil Google chromecast a Turkcell tv plus yükleniyor mu ? Uydu alıcısı kuramadığımız bir yere tv izlemek için alacağım. Amazon’da 575 TL ye satılıyor

• mitmustafa kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olmaz. O cihaz sadece telefondan yansıtma görevi yapar. Yani kumandalı bir Android tv boxlar gibi değildir. İnsanlar burda hep yanılıyor. O sadece bir yansıtma cihazdır. Siz kumandalı olan en son çıkan chromecast Google tv almalısınız

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Anladım hocam çok teşekkür ederim

• mitmustafa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• fas menşeli ipmytv var ara yüz ve kullanımı çok güzel denemenizi tavsiye ederim

• GOOGLE Chromecast 4K TV Box İncelemesi - Teknoloji Dünyası
    https://www.youtube.com/watch?v=yGW_7B0TIn0&feature=youtu.be

• Selam arkadaşlar;

Chromecast hd için yanlışlıkla ayarlardan kumandayı sildik. Ve tekrar ekleyemedik. Bu hususta destek verebilecek arkadaş olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

• serdugan S kullanıcısına yanıt
    Cihazın fişini çekin, sonra takın tekrar otomatik açıldıktan sonra ekrana eşleştirme menüsü otomatik olarak çıkması lazım

• Yaklaşık 3 hafta önce amazon almanyadan aldıgım chromecast hd dün geldi kurulumu yaptım 10 yıllık televizyon akıllı oldu netflix youtube çok hoşuma gitti ayrıca kumandasını tv tanıması çok güzel tek kumandadan kontrol ediyorum. Yalnız bein connect uygulamasına bir türlü giremedim desteklemiyor diye mi acaba

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

hocam hala düzelmemiş heralde acaba düzelir mi açmama problemi

• Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Beinconnect daha açılmaz ki. Çünkü yenisi çıktı. Playstore den tod adlı uygulamayı kurun

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.