teşekkür ederim telefondan bein connect kullanıyorum bilmiyordum :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architect_24 -- 15 Aralık 2022; 15:27:59 > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (81. sayfa)
-
-
Telefona da tod kurun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler bu arada telefonunuza yada tabletinize Bluetooth keyboard&mouse app kurarsanız ve bunu chromecast'a tanıtırsanız oluyor size touchpad ve klavye telefondan. Özellikle YouTube'da bir şey yazmak isterken büyük kolaylık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 15 Aralık 2022; 23:29:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün elime amazon fire stick 4k da ulaştı 600 TL ye geldi google ile kıyas yapmak gerekirse daha hızlı animasyonlara sahip takılma gecikme daha az wifi çekim gücü daha iyi diyebilirim. Fakat önceki mesajlarda bir arkadasımızın dediği gibi google ile arasında inanılmaz kullanım farklılıkları var. google gerçekten çok ama çok kolay hatta saatlerce amazona birşeyler yüklemeye çalıştım sıkıldım google chromecastten kolaylıkla herseyi yapabiliyorum.
-
Merhabalar arkadaşlar cihazına YouTube vanced kurup stabil şekilde kullanabilen varmı .?
Smarttube öneririm vanced gibi tv box la uyumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord-06- -- 16 Aralık 2022; 13:33:20 >
Peki hocam teşekkür ederim
sayın cimbomlu kardeş bende iki gün önce hd olan modelini aldım kurdum çok ta beğendim inat tv bende yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim sizden ricam detaylı bi anlatım yaparmısınız nerden girerek yapacağımıza dair çok memnun olurum sağlıcakla kalın...
-
Şu an cihaza normal apk yükler gibi yükledim.Epey yöntemi var.En kolayı chrome kurun arama kısmına inatbox tv yazın indirin kurun hocam.
Pm attım bakarmısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Aralık 2022; 15:33:17 >
Uydu alıcımın TV ile uyuşmazlığı üzerine Chromecast 1080p cihazı aldım ancak bununla da SeyirTürk ile HD kanalları bile izleyemiyorum. Görüntü, uydu alıcısındaki hd kanallara göre çok çok kötü görünüyor. HD uydu yayınlarını cihaz uygulamaları üzerinden izleyebilmem için öneride bulunur musunuz?
-
Baseus kullanıyorum.
Baseus USB C Hub, 8'sı 1 arada Yerleştirme İstasyonu USB C Hub Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü 4K HDMI, Ethernet, 100W PD, 3 USB 3.0, SD/TF Kart Okuyucu MacBook Pro/Air,iPad Pro,Surface Pro,XPS içinamazonBaseus USB C Hub, 8'sı 1 arada Yerleştirme İstasyonu USB C Hub Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü 4K HDMI, Ethernet, 100W PD, 3 USB 3.0, SD/TF Kart Okuyucu MacBook Pro/Air,iPad Pro,Surface Pro,XPS içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09N3HXKG1?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_JMCJVMTBQ8TSR96TVDJK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
MKVOD ile izleyin
8 10 sf okudum. Tam cevap bulamadım. Bu cihaz ile normal yayınları Fox ATV kanalD TV8 izleyebiliyor muyuz? İnat TV yükle demiş çoğu ama kolaylıkla izlenebiliyor mu? TV nın olduğu yerde uydu girişi yok mecburen böyle şey alacağız
Şimdiden teşekkürler.
İzlersin yeter ki internet olsun
Aldım. Teşekkürler
Umarım kumandalı olanı almışsınızdır. Diğerine apk yüklenmiyor
HD modelini aldım. Çok güzelmiş teşekkürler. Şimdilik TV+ 'ın 7 günlük ücretsiz deneme paketini kullanıyorum. (Güzelmiş sanırım yıllık paket alacağım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 24 Aralık 2022; 5:59:2 >
Hocam, MKVOD'un ulusal kanalları gösteren kısmında kanal geçişi için her defasında geri gitmek gerekiyor. SeyirTürk bu konuda daha iyi. BluTV vs. gibi sağ, sol yaparak kanal değiştirme imkanı veriyor. Ancak tabi arayüzde birkaç adımda erişiliyor. Asıl sorun bu hizmetlerin tamamında kanalların çoğu 720p. Standart uydu alıcısında bile Trt belgesel, TLC, Dmax vs kanalların HD'si varken IPTV'lerde bunlar yok. BluTV aboneliğim var onda da öyle. Ulusal kanalları izlemek için android box iyi bir tercih olmadı benim için ancak tabi aboneliklerle güzel dizi/filmlere erişebilmek iyi oluyor.
-
Gözünüz HD ile Full HD yayın arasındaki farkı ayırıyorsa tebrikler.
Kanal geçişi için geri gitmek nedir anlamadım?
Tivimate dışında herhangi bir uygulamada afr yüzünden çok çekiyorum filmler diziler takılarak oynuyor sanki ekran hertzini bir türlü eşitleyemiyor bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözülür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X