Tamamda o zaman Disney+ gibi pek çok uygulama zorluk çıkartıyor. Yoksa dediğiniz doğru, Youtube ana sayfası bile değişiyor. |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (79. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çünkü; LG tv kullanıyorum, desteklediği ses kodekleri Sony amfi kadar çok değil. Dolby Atmos ses, Dolby Digital Plus ses, yeni DTS desteği de geldi. ayrıca tv kapalıyken spotify falan dinleyebiliyorum. Ses yansıtabiliyorum ve tv ye ihtiyacım kalmıyor. Google Home ile akıllı ev yaptım kendimce.
-
üstat yaptım ama uygulama kendisini kapatıyor. olmadı yani. şans işte.
-
hocam ben de denedim biraz zor kullanılsa da çalıştıydı bende
-
Merhabalar arkadaşlar bu ürünün 4K versiyonunu uygun fiyatla nereden alabilirim?
-
En uygun fiyat ABD 'de. Oradan alma imkanı yoksa Teknosa'da 1500 TL.
Diğer satıcılardan alırsanız garantisi yoktur diye düşünüyorum.
HD versiyonu Amazon'da satılıyor, Almanya'dan geliyor. 4K versiyonu yurtdışından siz alın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kara cuma haftası amazon almanyada ( tr priz uyumlu oluyor) 1150 civarına satılıyordu hocam. şuan stıok yok sanırım olsa da türkiyede satılandan pahalıya gelir. yeni yıl indirimi vs bi indirim olursa anca o zaman belki yine o fiyata alınabilir
-
-
Bu saatten sonra 4k versiyonu alın eğer alacak iseniz
hocam ürünün türkiyede resmi garantili satışı yok nereden alırsanız alın en iyi ihtimalle ithalatçı garantili alırsınız. teknosa kendi satmıyor orada satan aynı satıcı n11 de de 200 tl daha ucuza satıyor. garantiyi önemsiyorsanız amazondan almak daha mantıklı amazon mağdur etmez.
hd versiyonu 1,5 gb ram ve düşük işlemcili 4k almak daha mantıklı gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 5 Aralık 2022; 16:15:0 > -
Amazon neden 4K satmıyor anlamıyorum.
Ancak HD sürümün, yeni nesil işlemci ile, teknolojik avantajı ve fiyatı da dikkat çekici.
Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Herkese iyi seyirler dilerim.
-
Bence RAM miktarına takılmayın, önemli olan RAM miktarını işletim sisteminin nasıl yönettiği.
Google'ın kendi ürününe düşük performanslı işlemci ve düşük RAM takacak hali yok.
Demek ki HD görüntü için 1.5 GB RAM yeter iken 4K görüntü sentezi için 2 GB RAM gerekiyor.
Aradaki işlemci ve GPU farklarına da dikkat edin. Yeni çıkan HD versiyonun işlemcisi, 4K ile olan RAM kaynaklı performans farkını işlemci ve GPU ile kapatıyor olabilir.
amazondan kastın amazon.tr ise hd de satmıyor. satan tr üzerinden amazon almanya . ben direk amazon.de üzerinden almıştım. tr üzerinden almanya satarsa fiyat daha uygun oluyor. hd sürümün işlemcisi daha yeni ama daha düşük hızlı ve rami 2 değil 1,5 gb.
-
Farklı birşey söylemedim
hocam ben yazarken yazmışşsın sonradan gördüm . dediğin gibi hd için o donanım yeterli oluyodur . ben kullanmadım bilmiyorum. dediğin gibi google yetersiz bir cihaz üretmmiştir. kodi 1,5 ramden fazla kullanıyo diye hatırlıyorum. tabi hd de durum farklı olabilir
-
Beyler alırsam hangisi alayım sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki 4k olanı alın alabilir iseniz.
dolby atmos ses alabiniz mi üstadım, indirdiğiniz sürümün linkini istesem ayıp olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolby atmos falan denemedim hocam apple sitesinden indirmiştim. linki bulursam bu mesaja eklerim
apple (latin america)
Music - Android Downloadhttps://www.apple.com/lae/apple-music/android-download/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 6 Aralık 2022; 8:38:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X