Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
89
Favori
187.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Der Meister.

DH editörünün hazırladığı çok faydalı bir konu var. Açıklamalar ve detayları buradan okuyabilirsiniz.

AV1 kodeği nedir? Ne kadar verimlilik sunuyor? | DonanımHaber (donanimhaber.com)

Tamamdır hocam sağ ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende hd side var 4k sırada var tivibu da hd si daha hızlı geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt

çok sağol ben yanlış apk kurmuşum bu sefer oldu teşekkür ederim

• Atayigis kullanıcısına yanıt

yeni aldım mükemmel oldu telefon bilgisayar bağlantıları çok hızlı.. bende miracast çubuğu vardı donup duruyordu.. bu televizyonu komple akıllı hale getirdi..

• omeraygin O kullanıcısına yanıt

mi stick mi aldın chromecast mi hocam?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

hocam tod yükledim fakat kullanıcı adı şifremle giriş yapınca digiturk kullanıcıları beinconnect kullanacaktır diye uyarı veriyor. Digitürk müşteri hizmetlerini mi aramam gerek ne yapmalıyım.

birde genel bir sorum olacak bu cihaz için hangi uygulamaları yüklemeliyim ?

• Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Demekki sizin dgitiruk smart tv üyeliğiniz yok. Bilgisayar tablet üyeliğiniz var.

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• dostlar merhaba

şöyle bir sorunum var.

alet zaman zaman hdr ayarlarını kapatıyor.

4.4.4 10 bit destekliyor tv ama cihazı bazen açtığımda 8 bit e alıyor kendi kendini.

var mı bunla karşılaşan acaba.

• mcankb kullanıcısına yanıt

@mcankb Tivibu AV1 codec destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyorsa kesinlikle öyledir zaten hocam. CcwGTV 4K'nın yenisinin çıkması gerekiyor. HD olanla arasında tam 2 yıl fark var. 4K ile aynı şey değil ama HD olan AV1 desteklediği için daha az RAM'i olsa bile AV1 codec sayesinde farkı kapatıyor, hatta geçiyor bile bence.

Takacağınız TV/monitör 4K değilse kesinlikle CcwGTV'nin HD olanı daha mantıklı. Eğer daha sonradan takacağınız TV'yi 4K olanla değiştirmeyecekseniz 4K chromecast'e boşuna daha fazla para vermeye gerek yok.

• Merhabalar yeni bir 65 inc tv aldım Smart Google TV

Dışardan apk yükleyebilrimiyim mesela tivimate seyirturk vss..

• Arkadaşlar Chromecast 4k aldım. Modemim arada bir wifi kanallarını değiştirdigi için 11. Kanaldan itibaren Chromecast modemimi görmüyor. Chromecasti kablo baglantılı internetle kullanmak için şu aparati aldım.
    Techmaster Type-C 2in1 Rj45 Ethernet 100mbps Type-C Adaptörü Otg NK1035TC
    Yalnız aparatın USB kısmını Chromecast e takınca Chromecast e elektrik gelmiyor. Kablo sağlam mı diye telefonu takınca telefona elektrik geliyor. Nasıl olacak. Bilen var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aogwg00 A kullanıcısına yanıt
    Aldığınız adaptör typce den chromecast e enerji vermiyor veya yetersiz kalıyor. Adaptörü boş verin. Modeminiz 5ghz i destekliyor mu? Destekliyor ise modem kanal ayarlarına girip 30 un üstünde bir kanal seçin. Eğer 5ghz yı desteklemiyorsa kanal 9 veya 11 i seçin. Modemin kendi kafasına göre kanal degistirmemesi lazım

• Modemim docsis 3.0 kablo TV nin modemi. 5 ghzi desteklemiyor. Kanalı 11 e alıyorum yada 1 alıyorum ama bir süre sonra otomatik kanal degişmiş oluyor.

• Benim modemin 5 ghz 36.kanalda ,2.4 ghz ise oto ve her 6 saatte bir sabitle ayarında idi.Cihaz modemle yan yana 5 ghz ile bağlı ama zaman zaman özellikle elektrik gidip geldiğinde tarih ve saat bozuluyor , internet bağlantısı kopuyor.Tarih ve saatı manuel düzeltmeden chromecast 4k internete bağlanamıyor.Sebebini ve çözümünü bulamadım.Bugün 2.4 ghz yi 11 kanala sabitledim.Bakalım kopma sorunu düzelecekmi?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Vodafone internet mi kullanıyorsunuz

Hayır,comnet 35 mbps vdsl ve keenetic extra dsl modem kullanıyprum.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Vodafone ve comnette yapıyor bu hatayı

Aynı modeme bağlı fire tv 4 k max ve 2 tane android telefon var.Onlarda olmuyor şu an kullandığım sadece chromecast 4 k da oluyor.Daha önce tivo 4 k da ve mecool km2 de de ara ara oluyordu. Sebebi hakkında bilginiz varmı?Çözümü varsa comnete destekten yazayım.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.