Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.271
Cevap
89
Favori
187.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çok sağol şimdi güncelleme yapıyor.

• Beyler bu 60 hz kare atlama sorununu hep birlikte cihazın ayarlar kısmından en altta yardım ve geri bildirimden yazsak belki dikkatlerini çeker güncelleme ile düzeltilmesine vesile olabiliriz. Yalnızca Youtube değil Amazon Prime Video da çok sorun oluyor. Bende 4k Netflix yok ama muhtemelen onda da problem çıkıyordur. Artık dayanamadım en sonunda 4k 50 hz ayarına çektim. @PeTeRPaNN@alphi3458@Turbetfurzey

Bir diğer eksikte Av1 codec desteği. 83 ve 84. sayfalarda @Der Meister. bahsetmiş. Bunları Geri Bildirim kısmından yazıp yolladım. Belki bir düzeltme yapılmasını sağlarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 12 Ocak 2023; 22:49:30 >
  • Maverick80 M kullanıcısına yanıt
    Bizi sallayacaklarını düşünmüyorum da disneyde ve diğer uygulamalarda 4k 50hz de etki etmedi 24hzde net akıcı olmaya başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Şikayet sayısı fazla olursa ciddiye alınır. Tv'nin 50-60 hz desteği olmadığı için olabilir. Mesela bende 60 hz desteği var ama kare atlamaları yapıyor. 50 hz. yapınca düzeldi. Eğer tv 60 hz destekliyorken 24 hz de akıcı ise bu da yazılımsal bir hata olabilir. Bunu da yazabilirsin. Ya da başka bir sorundan kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 12 Ocak 2023; 23:6:40 >
    Destekliyor hocam 4k samsung uhd tv aslında kendi işletim sistemiyle çakıştığını düşünüyorum ikisinin de hz eşitleme ayarı var ya ondan olabilir. Akılsız bir monitörde denicem yakın zamanda

Benim de Samsung Tizen işletim sistemi var. Bunu Google çözmeli. Böyle harika bir cihazda olmaması gereken sorunlar. Ama tv kaynaklı oluyorsa bilmiyorum. Gerçi herkes de Samsung tv yoktur. Aynı sorundan çok fazla şikayet var.

Benimki de tizen hocam

İşte Tizen işletim sistemi kaynaklı değil demek ki ama kesin birşey söylemek doğru olmaz. Bence Google bunu güncelleme ile çözer. Seni 60 hz varken 24 hz izlemek zorunda bırakıyor. Kalite kaybı. Ama en kötüsü de takılmalar oluyor. 4K ve geçmiş sayfalarda Youtube canlı yayınlarındaki atlama şikayetleri can sıkıcı. Şikayetler ne kadar çok olursa o kadar hızlı çözülür. Umarım.. :))

İnşallah çözülür bunun dışında cihazdan memnunum

• Alıntı

metni:
    Bir diğer eksikte Av1 codec desteği. 83 ve 84. sayfalarda @Der Meister. bahsetmiş. Bunları Geri Bildirim kısmından yazıp yolladım. Belki bir düzeltme yapılmasını sağlarız..

@Maverick80 Benim bildiğim AV1 codec desteği donanımla alakalı, yani güncellemeyle çözülmez. HD olan yıllar sonra çıktığı için chipset'i AV1 destekliyor. Yeni bir chromecast 4K çıkartmaları lazım. Bu yılın sonlarına doğru yeni cihaz duyururlar diye düşünüyorum.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Bu ürün full hd tv yede bağlanabiliyormu?

hocam bu takılmanın nedeni oynattığınız videonun kare hızının ekranınızın kare hızından farklı olması. yani video 24 iken ekran 60 ise bu takılma oluyor. cihaz ayarından 24 düşürünce takılmanın düzelmesi bu yüzden. bunun cihaz tarafından otomatik yapılması lazım. bu özellik android 12 ile geldi ama çalışmıyor. sonraki güncellemelerde düzeltirler sanırım.

• smurf1971 kullanıcısına yanıt
    Hdmi girişi olan tüplü tv ye bile bağlanır :)

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

2 ay oldu cihazı alalı   Donanımsal olarak Av1 desteklenmiyorsa yeni alanlara yazık. Gerçi şu hali ile bile sıkıntı çıkarmıyor. Ama Av1 yaygınlaşırsa cihaz sanıyorum çöp olur..

• kacanga kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum. 60 hz destekli tv de 50 hz de sorunsuz çalışıyor gerçi arkadaşın 24 hz de stabil oluyormuş. Bunda bile bir denge yok. Raporlayalım hocam hep birlikte. Dikkatlerini mutlaka çeker.

• arkadaşlar merhaba,

ipadi tv ye yansıtmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

airscreen uygulaması yükledim ama ipadten tv yayınla yaptığımda cihazı bulamıyor tablet.

aynı problemi yaşayan ve çözen varsa geri dönüş sağlarsa sevinirim

• Bennim xiaomi telefonumu da görmüyor ama eşimin samsungu hemen görüyor. Sanırım marka seçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İptv için tivimate uygulamasında uygulama kendi hzsini ayarlıyor her içeriği sıkıntısız oynatıyor ama sadece tivimate yapıyor

IpTv için ben de Tivimate kullanıyorum. Uygulama herşeyi kendi ayarlıyor. Adamlar yapmış.

• Yeni ve daha güçlü bir chromecast geliyormuş. Alacak olanlar biraz bekleyebilir bence.

https://www.donanimhaber.com/chromecast-with-google-tv-yakinda-yenilenebilir--159367

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.