Bahsettiğiniz ürün su an elimde dün geldi ben de amazondan aldım, müthiş estetik ve hizli bir cihaz. Netflix full HD ve takılmadan oynatıyor ancak gel gelelim ip tv kurulumu sıkıntılı sanki görüntü hep takılıyor. Chromecast üzerinden tablet ya da telefondan yansıtırken de takılma sürüyor. İnternet hiz testi yaptım hiçbir şekilde 5mbit hızı geçemedi evde 50 mbit bağlantı var oysa; modemin dibine kadar getirdim cihazı yine test ettim sonuç aynı 5mbiti geçmiyor delirtti beni. Modemim 5ghz destekli ve evdeki diğer telefonlar, tabletler, televizyonlar hep 35mbit üstüne çıkıyor ama bu çıkamıyor... |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (88. sayfa)
-
-
hocam modem arayüzünden wifi kanalını değiştirip bi dene istersen faydası olabilir . ben 4k sını kullanıyorum. 100mbtte 90 falan alıyorum
-
Ben de üstteki linki aldım, priz tr ile uyumlu değil üstat, fetih 6A250V dönüştürücü ile geldi.
-
Teşekkürler üstat hakli olabilirsin belki ama o kadarını yapmayi beceremem sanki, nasıl yapılır bilmiyorum onu
-
hocam o satıcı hep amerika cihazları satıyor. ilandaki cihaz tr uyumlu ama ilandakini göndermiyo olabilir.
-
Modem kanal ayarlarından kanalı 30 üstüne çıkarmanız lazım yoksa düzelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5mbiti geçmemesi ondan mi cihazın yani?
-
telefon veya pcden 192.168.0(veya 1).1 yazarak bu adres modem üzerinde yazar. modem arayüzüne ulaşıp şifre ve kullanıcı adı ile giriş yapıyorsun. kullanıcı adı ve şifre de modemin üzerinde yazar . kullanıcı adı genelde admin olur şifre admin veya servis sağlayıcı adı. sonra wifi ayarlarını bulup wifi kanalını değiştireceksin . video bulursam koyarım. zor bişey değil
-
Hem modeminiz hemde chromecast 5ghz desteklediğine göre çok büyük ihtimal ondan. Büyük ihtimal sizin modem kanalı 13 un altında. Modem markasını youtube ye yazıp birde kanal değiştirme yazıp nasıl olacağını öğrenebilirsin. 5ghz internetin çekim mesafesi de az olur. Chromecast ve modem birbirine yakın olmalı o ayarı yaptıktan sonra
Teşekkür ederim, deneyeyim...
-
Teşekkürler üstat inşallah dediğiniz gibidir cihazı beğendim sesli komut falan çok güzel ozellikleri var ama inşallah bir başka bozukluk yoktur...
-
çok teşekkürler hocam, kafamdaki soru işaretlerini gidermiş oldunuz. @kacanga
-
Rica ederim. Cihaz çok güzel sıkıntı yaşayacağınızi zannetmiyorum
Rica ederim hocam almadan satıcıya sor tr uyumlu priz senin için önemli ise. Arkadaş yazmış ürün tr uyumlu değilmiş. . İlandaki uyumlu ama onu yollamıyomuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar teşekkür ederim alakanız için birazdan tekrar uğraşacağım ama bir şey takıldı aklıma, evdeki diğer tüm wifili cihazların 30-50 mbit arasını gördüğünü yazmıştım, buna rağmen modemde öyle bir kısıtlama olma ihtimali halen var mıdır yani?
-
O olay cihazdan cihaza değişir. Siz bir deneyin birşey kaybetmezsiniz
Vallahi ne bileyim eski cihazım dandik x96 mini 8-9 mbit görünce keyfim çok kaçtı o bir de 2.4ghz cihaz :(
-
Bu cihazı gigabit internet ile kullanıp hız testi yapan oldu mu acaba? (4k yada hd fark etmez.)
4k modelini kullanıyorum. Türknetliyim. 5ghz den bağlanıyorum. Telefonum ne hız alıyorsa chromecast de o kadar alıyor. Modeme yakın kullanıyorum. Hızla ilgili
kayda değer bir kayıp olmuyor
5ghz modem kontrol kanalım 36 ve sinyal durumu kabul edilebilir yaziyor arkadaşlar, normal değil mi? Bant genişliği de 20/40/80 mhz; geçerli 20mhz görünüyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X